Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
off road gezilerinde en fazla tercih edilen yöreler hangileri kalıplaşmış yerleremi yoksa ilgi çeken yeni yerleremi gidiliyor?
Ynt: Chevy Tahoe Ve Yorumlarınız
yaklaşık 3 senedir bir arazi aracı almak istiyorum hep para biriktirdim ama başka sorunlardan parayı başka yerlere yatırmak zorunda kaldım. tam bir tahoe hayranıyım eğer bu aracı almadan ölürsem gözlerim açık gider. şunu iyi biliyorum amerikalılar ne yaparsa...
Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?
ben bu konuya şöyle bir yorum yapmak istiyorum en çok tercih edilen off road aracı herkesin kendi aracıdır galiba böylesi birazdaha mantıklı gibi çünkü kimse kendi aracını ikinci sınıfa koymak istemez gibi geliyor bana..
sizcede...
ben adapazarlıyım adapazarında cj lerin parçalarını nereden temin edebilirim bilgisi olan varmı.
Ynt: Suzuki Vitara - Modifikasyon İçin Teknik Çizimler
bu çizimler sj 410 içinde uygunmudur acaba yada sj410 için nasıl bir modifikasyon yapmalıyım arkadaşımda bir adet sj 410 var sana vereyim diyor üzerinde ne gibi oynamalar yapabilirim
Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?
ok çok teşekür ederim ben aslında bir araç almak istiyorum hem asfaltta fazla üzmeyecek hemde arazide gidebileceğim yavaş yavaş eklentiler yapmak istiyorum. hazır olarak almak biraz pahalıya maloluyor galiba.
Ynt: Jeep Grand Cherokee nin En çok Tercih Edilen Modeli Hangisi?
çok güzel bir araç da sahibinden com da bakıyorum zj uzantılı bir araç yokda o yüzden sordum ya kusura bakmayın ben daha yeni yeni öğreniyorum bu işi sizide sıkmıyorumdur umarım
jeep grand cherokee nin ençok tercih edilen modeli ve off roada hazırlanması için üzerinde yapılması gereken değişikliklerin maliyeti ortalama nekadar olur.
defender yada cj ler bunlar arazi bakımından uygun araçlar olabilir ama parça bakımındanda uygun araçlarmı acaba?
valla bilmiyorum abicim hatta randuman alamadım çıkardım diyordu. sanırım forumdada takip ediyorum lada ucuz ve tam bir keçi galiba ben en iyisi lada alayım önce arazide nasıl kullanılır öreneyimki daha modelli bir araç aldımmı sorun...
benim bir arkadaşımda vardı lada nıva keçi deyip duruyor bir fırsatını bulup gezecem bakalım keçimi koyunmu anlayacazda yanlız gaz taktırmış ama randuman alamadın diyordu sebebi nedir acaba
acımadan girmek için ozamn en fazla 15 bin ytllik makina almak daha fazla para veripte sonunda yandım anam demek te var değilmi
anket daha iyi olmuş gibi ben düşündüm ama hala yeni üye statüsünde olduğum için heralde bulamadım. konu açılmışkende sormak isterim yeni üyelikten nezamn düşeceğim acaba..