Arama sonuçlarınız

1. O

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? Nikon 1 Kalitesine ve özelliklerine göre aynı kalite ve özellikte ya da altında bulunan diğer markalardan daha ucuzdur. Türkiyedeki fiyatlarını bilmiyorum ama japonya fiyatları gerçekten ucuz. Bir yıl önce D90'ı 720...

2. O

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Benim anlatmak istediğim şey tedbir alındıktan sonra keyfinize göre davranmanız. Birilerinin keyif almadığı bir şey yapması hiç hoş bir şey değil. Birinin yanında çakmağı olduğu halde keyfi olarak buzla ateş yakması tabiki eğlencelidir. Ama acil bir durumda yanında...
  3. O

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Nemli ıslak ortamda ateş yakabilmek için önce kuru tutuşturucu olması gerekiyor. Tutuşturucu yoksa ateş yakmak dediğiniz gibi imkansızlaşır. Tutuşturucuyu yanınızda görtürün. Bir miktar çıra dediğmiiz reçineli ağaç parçası ya da daha önce yazdığım vazelin ve pamuk bu...

4. O

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Türkiye'ye geldiğim bir dönemde yaparız benzeri bir aktivite o zaman ikram ederim aynı çaydan. :)
  5. O

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Buzul'a ipsiz girilmesi facia olur o kesin ama ipli girilmesi nasıl korkunç olur anlamadım? ???

6. O

Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de

Ynt: Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de Bu kanalın online yayını var mı ?

7. O

Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?..

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. Valla bende güldüm. Sorunda güldüğüm yerde zaten ben de Ankarayı bilmiyorum şu anda Tusit Ömer Tokyoda filmini çekiyorum. ;D Tokyodan sorsan bir çok yer ve marka tavsiye edebilirim ama Türkiyedeki marka ve yerler hakıında en ufak fikrim yok...
  8. O

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. Bulunduğunuz yerde dağcılık malzemeleri satan bir mağza yok mu? Varsa gidip ordan görerek alabilirsiniz yoksa İstanbula yolunuz düştüğünde ordaki mağzalardan almayı deneyin. İnternet üzerinden almanızı tavsiye etmiyorum. Kamp yerinde...
  9. O

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. Bahsini ettiğim çadır altlığını linkdeki resimden görebilirsiniz. Ben yurt dışında olduğum için çadır ve malzemelerimi bulunduğum ülkede üretilen bir firmadan almayı tercih ediyorum. Bu şekilde servis, garati ve yedek parça sorunum olmuyor. Çadır montbell marka...

10. O

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. Doğru kar da yağıyor ;D

11. O

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. Sanırım yanlış anlamışsın arkadaş delik çadırın altına naylon koy su geçirmez demiyor. Çadırın delinmemesi için çadırın altına naylon bırakıyor. Çadırın altına çadır altlığı ya da naylon sermek yaz kış ihmal edilmemesi gereken bir şeydir. Yazın çadırın delinmesine...
  12. O

Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?.. Yukarıdakilere ek olarak Tek kişi kullanacaksanız iki kişilik çadır iki kişi kullanacaksanız üç kişilik çadır daha uygun olacaktır. Malzemelerinizi bir kişi olarak saymanız gerekiyor aksi durumda uyku tulumunu açtığınızda size bir fincan çay...

13. O

Çadır Altlığı Tamiri ?..

Ynt: Çadır Altlığı Tamiri ?.. Çiğdem inşaat naylonu karda buzda sorun olmuyor mu ? Merak ettim. Ben çadırın altına serilmesi için yapılmış bir şey kullanıyorum da işe yarıyorsa naylon hafif ve ekonomik olarak daha uygun olur sanırım.
  14. O

İş Kurmak İstiyorum...

Ynt: İş Kurmak İstiyorum... Ne tür bir iş ya da işler kurmak istediğinizi yazarsanız sanırım yardımcı olacak birilerini bulmanız daha kolay olacaktır.
  15. O

32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Ynt: 32. Nikon Uluslararası Fotoğraf Yarışması Osman bey bu yarışmaya katılabilmeniz için fotoğrafları Nikon makine ile çekmeniz gerekmiyor. 35mm den büyük olmamak şartı ile her hangi bir fotoğaf makinesi ile çektiğiniz fotoğraflar katılıma uygundur. Yani Canon makineler ile çektiğiniz...

16. O

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arkadaşım bu giysilerin bazılarının özel seçildiği doğru. Ayrıca asker dur demeden ateş etmez. ;D Bu tip giysileri giymemizin iki nedeni vardı. Birincisi kaliteli dağ için üretilmiş giysileri almaya o zamanlar para yoktu. ;D Mağara içindeki resimde gördüğünüz arkadaşın...
  17. O

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? Nuhun gemisi var ;D. İçinde hiç bir şey yok buzul çatlağı zirvede küçük bir mağara oluşturmuş. Küresel ısınmanın etkisi ile doğu yönü fazla eriyince ortaya çıktı. Ben bu fotoğrafı 09/2006 da çekmiştim hala duruyormu bilmiyorum? Belki hatırlarsınız o yıl dağda...
  18. O

Dağın Tepesinde Ne Var?

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var? Ağrı dağının tepesinde ne var diye merak edenler için? Buyurun zirvenin tam altında bu var. Zirveye çıktığınızda bunun üzerinde duruyorsunuz. ;D

19. O

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Konuya girmeden önce ilginç anı anlatayım. Yıllar önce arkadaşın iş yerinde gece sohbet ediyoruz. Gece saat bir iki gibiydi bir arkadaş geldi. Arazide şahin arabasıyla geçerken bir çadır gördüğünü yanlarına gidip uyardığını fakat turist olduklarından sorunu...
  20. O

Dağcılıkta Kamp Kurma

Ynt: Dağcılıkta Kamp Kurma Bulunduğunuz yere bulabileceğiniz en yakın tepe, kamping ya da piknik alanlarında gecelik kamplar yapmanız çadır kurma sökme nelere ihtiyacınız olacağı konusunda en iyi tecrübe alanları olacaktır. Yerleşim yerlerine çok yakın yürüyerek ulaşabileceğiniz yerleri tercih...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri