Arama sonuçlarınız

1. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Daha önce yazmayı unuttum Gore Tex haricinde Outdry katmanlı ayakkabılarda var. Onların Goretexe göre daha yüksek performansta olduğu söyleniyor. Kullanmadığım için tam olarak ne kadar fark var aralarında bilmiyorum.

2. O

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Valla ilaç gibisiniz her derde deva. Söylediklerinize göre tenekeyi mangal üstüne yerleştirmiş olmam yeterli. Çevreisinde ateş olması gerekmiyor doğru mu?
  3. O

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Reşit bey Teşekkürler zahmet edip uğraşmışsınız. Seyenizde her şey tamam. Bir tek sorunum kaldı ateş yakabilecek bir yer bulmak. Mangal haricinde ateşe izin verilmiyor burada ;D.

4. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Gore Tex su geçirmez katmandır ayakkabıda derinin ya da dış katmanın altına yerleştirilir. Dış katman suyu bir miktar dışarıda tutar ama bir miktarı ne olursa olsun içeri sızar. Sızan bu su gore tex katmanda engellenir dışarı atılır. Bu şekilde ayakkabı su geçirmez olur...
  5. O

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Hocalarım Arif Aşçı http://www.arifasci.com Nejat Nazaroğlu ve Murat Özbey http://www.yuzbinyuz.com Kardeşim ( Pek beğenmem ama kardeş işte atılamıyor. ;D) http://www.gokmenonay.com

6. O

Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz?

Ynt: Dijital SLR Makina Üreten Markalar Arasında Hangisini Tercih Edersiniz? Hangi firmanın daha iyi olduğuna değil paramın yettiği en iyi makinaya bakarım. Yoksa her makine benzerdir asıl olan kullanandır. Bence de olayın özeti bu. Kişi kaç Megapixel ise makine de o kadardır. ;D

7. O

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Reşit bey teşekkürler. Gerçekten verdiğiniz kolay yöntem tam benlik. Burada (Tokyo) bu tabakları bulmamın imkanı yok tu. Resimlerden gördüğüm kadarı ile sebzeler kesilmeden sağlam bir şekilde konacak doğru mu? Tavuğun sosunu nasıl hazırlıyorsunuz özel bir tarifi...
  8. O

Endüstriyel Dağcılık İçin Tez Yardımı Rica Ediyorum

Ynt: Endüstriyel Dağcılık İçin Tez Yardımı Rica Ediyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38237.0 Buradaki kitap işini görürmü? Ayrıca Türkçe kaynak olarak TDF eğitim notlarına da bakabilirsin çeşitli teknikler hakkında. İngilizce daha çok kaynak vardır. Özellikle Everest tarihi ile...
  9. O

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Arkadaşım resimleri koymuşsun vallahi ev kızarmış tavuk kokmaya başladı. İnternetten kokularda mı iletilmeye başlandı? ;D Bunun ayrıntılı tarifini yazarmısın en kısa zamanda burada yapmayı deneyecem? Bu resimlerden sonra dayanamam artık. ;D

10. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar özellikle doğa aktiviteleri için bot alacaksanız hangi ülkede üretildiklerine bakmayın. Şu anda kullandığınız bir çok ürün çinde üretilmiş üründür ya da çinde üretilmiş parçaları bulundurur. Örneğin Vibram her zaman Vibramdır Goretex te Gortex. Nerede üretildiğinin...

11. O

Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent)

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Böyle bir şey yaparsanız çadır diktirme sorununuzu daha kolay çözersiniz. http://www.expeditionportal.com/forum/showthread.php?t=4802&page=8
  12. O

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Yazdıklarımı yanlış anlamışsınız ben verdiğiniz linkte bulunan çadırın fiyatı ya da maliyeti o demedim. Benzer birşeyi kendiniz 100tl civarı yapabilirsiniz dedim. O konu başlığını görmemiştim daha önce görmüş olsam oraya yazardım. :D...

13. O

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Fiyat ucuz ama bunun içinde yatmaya korkar adam. Biraz sakat bir görüntüsü var. Ucuz model bir çadırın altına sunta yerleştirilip araç üzerine bağlanmış gibi duruyor. Bu şekilde kendiniz yaparsanız 100 tl maliyetiniz olur. ;D
  14. O

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Bu tür çadırlarla yurtdışında olduğum için karşılaştım. Yana açılan arkaya açılan gibi çeşitli türleride var ama bence en uygun model üstte kurulu olan. Karavancı ve kampçılar gibi kendi gurupları da var. O nedenle kıyaslama yapmamak...
  15. O

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü? Hocam ağrı kolay. Zirveden bütün çevrenin açık havada fotoğrafları var. ;D Birinci fotoğraf suphanın ağrı zirveden görüntüsü. Pergel ile Ağrı zirve merkezli suphan üzerinden geçen bir daire oluşturulursa kaçkarın Ağrıdan görüntüsünün ne hale...

16. O

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Hocam öyle yazmışsın ki okuyan o 300 - 400 euroya tül perde alıp içinde yatıyoruz sanacak. Sen bizim evimize laf etmişsin olmamış ;D. Şaka bir yana bu çadırla normal çadırı ve karavanları kıyaslamamak gerekiyor. Her birinin kullanım...
  17. O

Ağrı Dağında Ceset Bulundu!

Ynt: Ağrı Dağında Ceset Bulundu! Arkadaşlar yeni fark ettim ulashın girdiği haberi. O haberin son kısmındaki ermeni meselesi tamamen haberi geçen muhabirin piyasaya oynamasından kaynaklanıyor. O bölgede ben kızıl derili bile gördüm. Dünyanın her yerinden inasan geliyor. O bölge Ermeniler için...
  18. O

Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü?

Ynt: Kaçkar Zirveden Ağrı Dağı Görünür mü? Görünmez. Gördük diyenlerin gördüğü başka dağdır. Nemruttan bile ikisinin arası neredeyse düm düz olmasına rağmen gün doğumunda zar zor seçiliyor küçücük görünüyor. Dünyanın yuvalak olduğunu da hesaba katarsak o mesafeden görünebilme ihtimali çok...

19. O

Yeni Telefon Nokia'dan

Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan Aynı telefon sadece land olanda renk farkları ve land yazısı var. Özellik olarak ikiside bir birinin aynı.
  20. O

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bizim kulüp birinci görünüyor. ;D Bireysel (Kulüp üyesi olmayanlar)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR