Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben pathfinder kullanıyorum bende sizin gibi düşünerek aldım be çok menmunum tavsiye ederim çok ağır arazi şartlarında kullanmadım offroad yapamafıö ama kumda bozuk yolda vs kullandım çok iyi ve keyifli nemde 2008 model var ama sizin bütçeye göre pathfınder ıı alınabilir gibi onun...
Aracın içi bir çok suv dan daha geniş çok rahat 7 yetişkin araca bine biliyorsunuz benim için en büyük özelliklerinden birisi araç arka koltuklar yattığı zaman çok düz bir zemin oluyor ve oraya decathlondan aldığım iki kişilik şişme yatağı koyabiliyorum yani kamp yaparken çok iş görüyor çok...
Merhaba ben bir yıldır 2008 model pathfinder kullanıyorum aracı alırken sitelerde çok bir bilgi veya açıklayıcı destekleyici konular bulamadım. Buradan kullanıcı arkadaşlar varsa bu aracları almak isteyen arkadaşlara bilgi vermek adına bildiğimiz konuları yazmayı öneriyorum bizler içince çok...
Merhaba
Ben de 2008 model pathfinder var 214 bin kilometrede çok memnunum hiç bir sıkıntın çıkartmadı bende alırken çok araştırdım ama maalesef çok birşey bulamadım konu hakkında yardım isteyen olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum gerçi motor konusunda çok bilgi sahibi satılmam ama almadan...
Merhaba
bende de 2008 model 4x4 pathfinder var bildiğim kadarıyla motorlar aynı ben de de aynı sorun var önce turbo motorunun hortumu yırtulmıstı ondan dolayı dediler onu değiştirdik azaldı ama maalesef tamamen gitmedi servis enjektörlerden olma ihtimali yüksekdedi biraz daha bu şekilde...