Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında teknik olarak bilgim çok olmakla beraber aşağı yukarı yapılacakları biliyorum sadece bir teyit almaktı amacım yoksa takılacak ürünleri model koduna kadar incelemiş biriyim
nissan patrol modelinin belli handikapları yüzünden sıralamaya girememesi kötü araç sınıfına sokmaz bu aracı fakat piyasada aksesuar üreticilerinin pek rağbet ettiği model değildir nissan patrol
oo zaman 110hp bir cummins alarak buna eklenti olarak nasıl bir intercooler bulmalı turbosunu hangi model ile değiştirmeli pompaya modifiye yapamayız nasıl daha performanslı bir pompa edinmeli
malum sitede olan bazı araçlara baktım çoğunluğu baktığım araçlar arka koltuksuz olarak var ki bunlara arka koltuk koymak kanunen biraz sorun eskisi gibi değil
kötü araç değil fakat hiçbir araç diğerinden üstün değildir her aracın kendi ruhu vardır
ayrıca expedition yapan bu işin uzmanı...
om606 motorun 177 ps modeli çok az sayıda üretilmiş özel bir seridir bu motoru ülkemizde bulmak neredeyse imkansızdır ki üzerinde bu motor olan modeller bile sadece özel ithalat ile gelmiştir
burada illa 6bt takalım değildir konu alternatif uygun fiyatlı fiyat performans dengesi uygun motor...
ben bu soruyu elimde lt95 4 ileri şansımanlı bir araç olduğundan değilde bu defender aracın avustralya versiyonunda ısuzu motorlar kullanmışlar lt95 şanzıman ile bu ara parça piyasada bulunma olasılığı yüksek bir parça bu nedenle lt95 4 ileri şanzımanı 5 ileri hangi şanzıman ile çok uğraşmadan...
erdem bey
siz biraz mecburen defender hastalığına yakalanmışsınız buna biraz salgın hastalığın ortasında kalmışsınız demek daha doğru olur ama siz kurtulmayı veya umarsızca tedavi aramamışsınız direk ben hasta olayım demişsiniz
hoşgeldiniz
polis olarak devam ettiğinizi anladım...
land rover defender 6bt cummins swap yazdığınız zaman örnekler çıkacaktır zaten burada konuşulan ana motor konusu 4bt üzerinden olmazsa 6bt modelleri daha ucuz olduğu için bir seçenek olarak düşünülebilir mi
340kg civarında olan 4bt motor düşünülebilir mi
bu arada 6bt serisi ise 450-500 kg...
genelde mekanik motor daha makbuldür arazide uzun soluklu gezilerde yakıt kalitesi seçmez bu seçenekte göz önüne alınır araç modifiyesinde bd30 nissan motorun hem uygun fiyat hem montaj kolaylığı tatminkardan biraz üst performansı nedeniyle seçilir
burada cummins motor da bir seçenek olarak...