Arama sonuçlarınız

1. B

Lt95 Şanzıman

lt95 modelinin oranlarını veya teknik özelliklerini bulabilirsem paylaşacağım

2. B

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

aslında teknik olarak bilgim çok olmakla beraber aşağı yukarı yapılacakları biliyorum sadece bir teyit almaktı amacım yoksa takılacak ürünleri model koduna kadar incelemiş biriyim
  3. B

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

nissan patrol modelinin belli handikapları yüzünden sıralamaya girememesi kötü araç sınıfına sokmaz bu aracı fakat piyasada aksesuar üreticilerinin pek rağbet ettiği model değildir nissan patrol

4. B

oo zaman 110hp bir cummins alarak buna eklenti olarak nasıl bir intercooler bulmalı turbosunu hangi model ile değiştirmeli pompaya modifiye yapamayız nasıl daha performanslı bir pompa edinmeli
  5. B

malum sitede olan bazı araçlara baktım çoğunluğu baktığım araçlar arka koltuksuz olarak var ki bunlara arka koltuk koymak kanunen biraz sorun eskisi gibi değil kötü araç değil fakat hiçbir araç diğerinden üstün değildir her aracın kendi ruhu vardır ayrıca expedition yapan bu işin uzmanı...

6. B

Lt95 Şanzıman

yabanc ı forumlarda efsane olarak bahsediliyor ama 4 ileri vites

7. B

W460 G230 1983 Için Ön Şaft Arıyorum

tedarik ederseniz çok zor bir montaj değil tabi diferansiyeli sökmek zor bir işlem ise o ayrı
  8. B

yatağı nereye koyacağız bu birinci soru korando 2.9 ülkemizde kaç adet var bu ikinci soru
  9. B

W460 G230 1983 Için Ön Şaft Arıyorum

sonradan tedarik edebilirseniz W460 modellerine diff. lock monte etmek muhtemel

10. B

om606 motorun 177 ps modeli çok az sayıda üretilmiş özel bir seridir bu motoru ülkemizde bulmak neredeyse imkansızdır ki üzerinde bu motor olan modeller bile sadece özel ithalat ile gelmiştir burada illa 6bt takalım değildir konu alternatif uygun fiyatlı fiyat performans dengesi uygun motor...

11. B

Lt95 Şanzıman

ben bu soruyu elimde lt95 4 ileri şansımanlı bir araç olduğundan değilde bu defender aracın avustralya versiyonunda ısuzu motorlar kullanmışlar lt95 şanzıman ile bu ara parça piyasada bulunma olasılığı yüksek bir parça bu nedenle lt95 4 ileri şanzımanı 5 ileri hangi şanzıman ile çok uğraşmadan...
  12. B

Merhaba

erdem bey siz biraz mecburen defender hastalığına yakalanmışsınız buna biraz salgın hastalığın ortasında kalmışsınız demek daha doğru olur ama siz kurtulmayı veya umarsızca tedavi aramamışsınız direk ben hasta olayım demişsiniz hoşgeldiniz polis olarak devam ettiğinizi anladım...

13. B

anladığıma göre bmc kullanılan 4bt lerde intercooler yok
  14. B

Puma Vs. Bd30

bu bd30 nissan motorun turbolu modelleri yazılıyor birkaç yerde karşıma çıktı fakat ben bd30 modelinin turbo versiyonun teknik özelliklerini göremedim
  15. B

Lt95 Şanzıman

lt95 şanzıman 5 ileri versiyon ile değişimi yapılmak istense fazla işlem yapmadan hangi model şanzıman takılabilir

16. B

land rover defender 6bt cummins swap yazdığınız zaman örnekler çıkacaktır zaten burada konuşulan ana motor konusu 4bt üzerinden olmazsa 6bt modelleri daha ucuz olduğu için bir seçenek olarak düşünülebilir mi 340kg civarında olan 4bt motor düşünülebilir mi bu arada 6bt serisi ise 450-500 kg...
  17. B

genelde mekanik motor daha makbuldür arazide uzun soluklu gezilerde yakıt kalitesi seçmez bu seçenekte göz önüne alınır araç modifiyesinde bd30 nissan motorun hem uygun fiyat hem montaj kolaylığı tatminkardan biraz üst performansı nedeniyle seçilir burada cummins motor da bir seçenek olarak...
  18. B

bu 4bt modellerinin güçlerine göre seri numaraları nedir mesela 105hp 140hp nasıl ayırt edeceğiz

19. B

Ikinciye Defender Alma Girişimim. Lütfen Yardımcı Olun!

o zaman 30000 civarı araç bende dikkat ederim burdan paylaşırım
  20. B

Ikinciye Defender Alma Girişimim. Lütfen Yardımcı Olun!

1987 Land Rover Defender 110 2.5 D 36.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 382265300 bir bakın derim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri