Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet değer, hic bir sey yapamiyor olmak ne kadar kötü bir duygudur bu rahatsızlığı bir takım bahanelerin arkasına siginarakta bu rahatsizliktan kurtulmanin arayisimi olmalı.sadece bu bile evet demeye yeter
Evet değer, hic bir sey yapamiyor olmak ne kadar kötü bir duygudur bu rahatsızlığı bir takım bahanelerin arkasına siginarakta bu rahatsizliktan kurtulmanin arayisimi olmalı.sadece bu bile evet demeye yeter
Doga demek daha az insan demek nasilki şehirde yaşarken herkonuda gerekli gördüğümüz tedbirleri alıyorsak dogada ve karavandada durum farklı değil şartlara göre yaşamaya alışmak kısa zamanda mümkün bu nedenle korkmayın hayallerinizin peşinden gidin. Tanıdığım bayan karavancilar var tek başına...
Merhaba Avrupa karavanlar sanıyorum 250 ve 300 kg kadar daha hafif çokda emin değilim belki aradaki fark daha az da olabilir ama ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum kullandığım karavandan çok memnunum nedeni ise çok üst düzey bir beklentim yok amaca cevap versin yeter bunun dışında ben uzun...
Merhaba Erba yada bir başka yerli karavan söylendiği gibi avrupa bir karavana nazaran biraz daha ağır ancak aradaki kilo farkı çokda afaki değil bu benim kişisel görüşüm elbette çok daha hafif bir karavana herkes sahip olmak ister ancak bizler gibi bütçesi kısıtlı insanlar için ağırlık veya...
Merhaba ben uzun yıllar araştırma yaptım bütçeme ve genel şartlarıma uygun bir karar vermek istiyordum bu nedenle acele karar vermedim sonun da bana uygun olanın 5,25 karavan olduğu ortaya çıktı sonrasında yerli olduğu idi ihtiyaç duyarsam bakım tamir servis avantajı olacağını düşündüm son...