Arama sonuçlarınız

1. R

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Aracın iç fotoları

2. R

Yardım

Ynt: Yardım amortisör takozları ve amortisörleri de kontrol etmelisiniz.
  3. R

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bu fronti, sırf kendisini satmayayım diye şirinlik yapıyor.. ??? bugün baya bir gezdik...

4. R

İşte benim 4x4 üm

Ynt: İşte benim 4x4 üm benzinde kaç yakıyor ??? ??? ??? :o 0,80 kuruş mu?? ne yapıyorsunuz? benimki 13 lt /100 km şehir içi şehir dışı ortalama ile... yani 0,48 civarı benzin ile bu yüzden lpg kullanmıyorum bile.. kesinlikle hemen bujileri (tek tırnak ile) ve yakıt filtresini...
  5. R

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim aracınıza zararı olmuyor mu? mazot ile karışım mı yapıyorsunuz? ???

6. R

İşte benim 4x4 üm

Ynt: İşte benim 4x4 üm öncelikle hayırlı olsun. sportları bilmem ama bizimkilerde 14 lt/100 km lpg sarfiyatı oluyor. aynı civarlarda olması lazım. yani max. 0,28 kuruş kilometrede. sizin sarfiyat ne durumda? kaç km dir araçta gaz kullanılıyor (sistemin montajı yani)?

7. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel
  8. R

Yeni Konu Açabilmek İçin 20 Mesaj Sınırlaması Konulsa?

Merhaba, Daha önce bu konu işlendi mi bilmiyorum ama bence 20 mesaj yazmamış olan üyelerin yeni konu açması engellenmelidir. Tıpkı özel mesaj atmalarının engellenmesi gibi... Bu hem sadece bir ilan veya sadece bir soru için siteye mesaj yazıp gidenleri, Özellikle Dağcılık bölümüne dadanmış...
  9. R

Frontera Hub Sorunu

Ynt: Frontera Hub Sorunu içinde küçük bir segman var o atmıştır. hubı söktürün (usta olan bir ustada) hemen önünüze düşer sonra o segmanı aynen takın. sık yaparsa segmanı değişin..

10. R

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız şahinlere bile 10.000 TL istiyorlar... az insaf edin :D

11. R

Isuzu VehiCROSS

Ynt: Isuzu VehiCROSS iç tasarımı frontera a ile aynı .. :o
  12. R

Satılık - 1987 Model Defender

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender bu fiyata, böyle temiz defender!! alıcılar daha ne bekliyorsunuz? ;D hayırlı satışlar..

13. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel ve iyi bayramlar..
  14. R

Emniyet Şeridini Kullananlar

Ynt: Emniyet Şeridini Kullananlar köprü gişelerde kgs satan milletimiz, gişelerde 3 tane adam da kiralar.. abi arabayı dörtleyelim mi? fiyat 5 lira..
  15. R

Emniyet Şeridini Kullananlar

Ynt: Emniyet Şeridini Kullananlar bu sorunu eds çözer, köprülerden başlayıp her yere eds koysunlar bakalım kaç tanesi polis aracı kaçtanesi sahte görürüz..

16. R

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
  17. R

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? şaft mafsalı değişince araç tekrar hoşuma gitmeye başladı... acaba satmasam mı? bayramda düşünmeye vaktim çok :)
  18. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera istanbul Tuzla da görebilirsiniz.

19. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Güncel, satmayacamışım gibi bakımlarını yaptırıyorum. şaft mafsalları da değişti. tüm grasörlüklere yağ basıldı. otomatik hublar greslendi. İçine dair fotoları akşam ekleyeceğim. Sarı Deri koltukludur. Elektrikli sanrufludur..
  20. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Bugün araç için 2 güzel teklif aldım. Bu hafta içi onlardan birini değerlendirme düşüncesindeyim. Aracı düşünen arkadaşlar varsa duyurulur. Araç kurban bayramından önce satılmış olur. İlgilenenlerin tekliflerini bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri