Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Çocuk, Bir Kitap
sanırım kampanya bitmiş :(
acaba böyle güvenilir başka bir kampanya varmıdır? elimde ciddi miktarda ösys'e hazırlık için kitap var. çoğu yeni. elimizden geldiğince çözdüğümüz soruları sildik. Tabi silgi çöpüne isyan gelince bıraktık :) bunları bağışlamak istiyoruz...
Bir araç ilanı verdim sahibinden com a, arayanların soruları yüzünden satmaktan vazgeçicem :)
Numune sorular:
Not: ilanda tüm detayları ince ince yazılmış)
1- onlarca sorulan sorudan sonra, silecekleri yeni mi? (en hoşuma giden soru) ;D (çok kibarca cevap verdim)
2- Aracın motoru yenilenmiş...
Ynt: 1993 model zj hakkında yardım
sarf malzeme ve genel bakım maliyetim tutmuş :D .. ama eğer diye başlayanlar listesine amotrisör de eklemek lazım. yaylar bu kadar bastıysa araçta kaç senelik amortisör vardır. kim bilir.
ben cevabı yazarken 10.000 e düşürüp 3.000 TL masraf yaparsın...
Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.
jeep zj ler de 140 kullanıyor. aslında ben de 90 kullanırdım ama 140 kullanmaya başladığımdan beri belki de psikolojik olarak aracın çekişinin rahatladığını hissetim. şanzımandada 90 kullanıyorum.
Ynt: 1993 model zj hakkında yardım
lpg işli değil demek eğer satıcı sağlıyorsa faturasını filan çıkartıp muayeneye gideceksin demek. muayeneye gideceksen cam filmi sökülecek demek çünü polis cam filmli araca ruhsat vermiyor artık. bu da en iyi ihtimalle 750 civarı masrafın olur git geller...
Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.
difransiyel de ki istanbulda olduğum için aşırı soğuklar olmadıüından EP140 yağ kullanıyorum. 4 LT civarı gidiyor (arka diff). Ama 140 a çok kalın dersenz 90 yağ da kullanabilirsiniz. ama bence 140...
Ynt: 2012 Nivalar
bence eski ladanın yeni bir konsül( torpido), hidrolik direksiyon ve klimalı bir versiyonunu da niva classic gibi bir ad ile satılmalı.. (hatta kelebek camlı :) )
Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu
o kadar acil bir konuysa başka araçların hava filtre kutusu da uydurulabilir. hava filtresini elinize alın, boru çapını vs ölçün gidin bir parçacıya uydururlar bir şey. sonra orjinalini bulursanız takarsınız.
Ynt: Defender toplamak
eğer yanlış görmediysem verdiğiniz linkteki araç sitemiz üyelerinden hfb44 rumuzlu bir arkadaşımızın aracı olabilir. eğer o ise harika toplanmış bir araç çünkü ve o fiyatın fazlasına bile değer.
yapılışının detayları: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.0
Ynt: Satılık - Blazer 4,3 Vortec Motor
Hayırlı Satışlar. Bir sorum olacaktı. Lpg tankı nerede resimlerde göremedim de? şase altında mı? silindir tip mi simit tip mi?
Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera
Sürücü koltuğunda iki parça deride çatlaklar ve ufak bir yırtık var. ben tek koltuğa aynırenk deri ile 150 TL ye değişim fiyatı almıştım.
Ayrıca tavan döşemesi de sarkık. Nişantaşı da özellikle oto galerileri ve plazalarına çalışan bir...