Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Willys Topluyorum
Pek ilk kez yapıyora benzemiyorsunuz. Güzel oluyor kolay gelsin. Bu işlerden hiç anlamam yardım edemezdim ama yakın olsaydık en azından izlemeye gelirdim.
Ynt: Yeni Willys Topluyorum
Kolay gelsin. Açtığınız konuyu merakla izleyecegim. Hayalimdeki araba willys, inetrnette olan willysların tamamını resmimlerinden tanıyorum artık. Her gün satışa yeni sunulan araç varmı diye bakıyorum. Bir gün mutlaka bir willy wagon alacagım.
Sevgili arkadaşlar ;
Birkaç araç hakkında daha yorumlarınızı istemiştim. Umarım kimseyi rahatsız etmiyorumdur. Karasız kalıp dönem dönem bazı araçlar hakkında fikirlerinize başvurmamın sebebi;
1. Vaktim çok, doğayı çok seviyorum, kapalı alanda duramıyorum patlarım.
2. Yalnız gezmeyi...
Ynt: Araçta laptop kullanabilmek için kaç watt lık invertör kullanmalıyım?
yusuf bey tşkler
330 wattı çakmaklığa bağlayabilirmiyim, kaldırırmı aküden mi almak lazım
Sayın üstadlar
Aracımda laptop kullanmak ihityacı duyuyorum. Bunun için bir invertör almak istiyorum. Laptop şarj cihazımın İnput değerleri 110-220V 1,5 A, kaç Wattlık bir inventör işimi görür?
Birgün buna ihtiyacımın olacağını düşünerek araç akümü değiştiriken 72 Amp akü taktırmıştım...
Ynt: Motosiklet Kullanan Arkadaşlara Bir Sorum Var!
Aşağıdaki linkte satılığını gördüm fakat okuduklarımdan anladığım kadarıyla sanki köpekleri uzaklaştırmıyor çağırıyor gibi.
Düşünsenize birini göndereyim derken topunu çağırıyorsun. :)
http://www.unleyen.com/pinfo.asp?pid=329
Köpeklere zarar vermiyorsa edinmeyi isterim böyle bir cihazı.Köpek düdükleride aynı işi yaparmı acaba?
Abi araçla yaşıyoruz bu durumu durayım bakayım bırakacak mı dedim. Arabaya bir vurdu ki allah muhafaza boynundaki demir neredeyse çamurluğu deliyormuş. Nazarlığımız olsun dedik Arabanın içinde çoluk çocuk bir korktuk ki anlatılmaz adam olsa...
Şehir dışına çıktığımızda özellikle köy benzeri yerleşim yerlerinden geçerken boyunlarında kocaman demirler olan köpeklerin saldırısına uğruyoruzki araca dahi zarar veriyorlar. Peki benzeri durumda motor kullanıcıları ne yapıyor merak ediyorum. Bir yöntemi varmı yoksa dua üzerine dua mı?
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
40.000 tl yi 4.000 tl olarak gördüm siz yazınca tekrar girip baktım. Yuh demek lazım.
aman yanlış anlaşılma olmasın ilanla alakam yok :)
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Karavan arayışında olan arkadaşlara belki yardımcı olur.
http://www.sahibinden.com/karavan_hayranlarina_bulunmaz_karavan-01WQQaXQQ23014260WQQpXQQdisplayitem