Arama sonuçlarınız

1. Servet Aydın

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

İlgili link gerilimi invert eden sistem ki araçta işe yaramaz zaten. Burada teori masada. Reel olarak yapılır mı talepleri evet ancak bedeli cep yakar.

2. Servet Aydın

Maliyete bakılacak ise pilli araç modifiye edilmez. Hedef belirlenir ve en uygunu optimum maliyet ile uygulanır. Bu 10bin tl olur 100bin tl olur.. Arz'a göre
  3. Servet Aydın

Kesinlikle. Isıl kayıp ciddi dert pilde.

4. Servet Aydın

Voltaj sabit zaten. Yazmaya gerek yok böyle bir projeye atılmak için. Ve ilave ben yapacak olsam mevcut sistemi 72volt ile değil 300volt ile beslerim ufak bir müdahale ile. Sistem 72volt olduğu halde
  5. Servet Aydın

Üreticinin hesapladığı 228 ah kapasite dediniz. Kapasite o kadar değil. İşletim maliyeti evet aynı.

6. Servet Aydın

Seyir halinde harici şarj için 86 volt aşağısı olmaz. Hadi jeneratör söküldü ve yeniden sarıldı ve AC 60volt olacak şekilde. Akülere 86 voltu gönderdik. Aküler dolu ve araç rampa iniyor. Motor Rejerenatif frenleme yapparken B+ voltajına bakacak 86 volt. Frenleme yapacak ve voltaj olacak 90volt...

7. Servet Aydın

Motorun Dc olduğunu gördünüz değil mi? Kollektör çeperi hava çıkışı için delikli olmalı. Orası tamamen kapatılıp hava girişi yeri yapılıp soğutma fanı bağlanacak şekilde dairesel yuva yapılacak. Soğutma fanı kabin içinde olmalı. Bir de defransiyel tarafı açık ise oraya da akvaryumcuda satılan...
  8. Servet Aydın

Ah hesabını yanlış yaptınız. Seri bağlı akülerin ister iki ister iki milyon olsun akımı değişmez. Lion batarya teknolojik olarak çok ileride ve "daha önce" de değişimi yaptığım araçlarda menzilli extrem sürüşte x2 arttırıyor. Olaya ah olarak bakmayın. Yoğurdun kaymağı orası sadece. Daha fazla...
  9. Servet Aydın

Freelander 2 Vites Geçişlerinde Duman Atma Sorunu

Yok. Bostancı sanayide var

10. Servet Aydın

İçten yanmalı jeneratör ile şarj ve seyir halinde yakıtı çok fazla artacak. Jeneratör minimum 5kw daimi güçte olmalı ki hem şarj hemde sürüş yapabilsin. Tüm bunlar olsa da araç rampa inişte veya serbest sürüşte rejerenatif frenleme yapacak, şarj cihazı voltajı yükselecek, rejen nedeniyle geri...

11. Servet Aydın

Menzil için mevcut ilkel akülerden kurtulun. Şayet motor Dc ise ilk önce motorun kollektör alanı su ve toza karşı güvenli hale getirin. Sonrasında 18650 C30 2500ma pil ve bms modülü ile 30 ah kapasiteli akü bankası yapın. Menzil x3 veya üstü olacak. Araç yaklaşık 200 250kg hafifleyecek. Bana...
  12. Servet Aydın

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

O ustacıktan kaçarak uzaklaş. Enjektör kodlaması yapılacak veya değişecek

13. Servet Aydın

Bir Aracın Kendi Aküsünü Şarj Etme Hızı Nedir?

Alternatör kaç amper bilinmeden cevap verilemez bu soruya
  14. Servet Aydın

2004 Model 4*4 - 4*2 Ye Çevrilmiş

Yakıt tüketimi düşüşü şaft üstündeki viskos kaplin sağlıklı değilse oluyor. Araç kasılarak yürüyor.. Viskos kaplin bakımı şaftın genel bakımı 3bini buluyor. Şaft olmayanlarda ön akslar stres altında çalışıyor. Araç td4 mü?
  15. Servet Aydın

2004 Model 4*4 - 4*2 Ye Çevrilmiş

Arkama bakmadan kaçarım bunu yapanın aracından. Maliyet ise 10bini geçer. Şaft tam set alınacak. Şaftı taktıktan sonra arka defransiyel bozuksa veya yavru şanzıman yine bir dünya masraf olacak

16. Servet Aydın

Çarpan Inverter

Statik kaçak. Omaj kademesinde 220 çıkış ile 12v girişi ölçün.
  17. Servet Aydın

Hybrid Range Rover Evoque Tık Sesi

Bataryada genleşme sesi olacak kadar ısı olmuşsa emin olun araç çoktan yanardı. Egzos hattı sesini duyuyorsunuz muhtemelen.
  18. Servet Aydın

Freelander Td4 2006 4x4 60km-80km Arasında Sarsıntı

Olabilir. Şayet akü Köprüsü koptu ise alternatör çıkışı tam Dc gerilim sağlayamaz ve araç elektronik sistemi saçmalayabilir. Hiç başıma gelmedi

19. Servet Aydın

Freelander Tak Tak Sesi

Enjektörlere bakın yine. %99 arızalı. Anlamak için enjektör sabitleme kilitlerini azıcık gevşetin. Pullardan kompresör kaçmayacak kadar tatlı sıkın ve bunu soğuk motorda yapın. Sorun gidecek mi test edin
  20. Servet Aydın

Freelander 2 Vites Geçişlerinde Duman Atma Sorunu

Donanım hariç aynı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar