Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato
Son rutüjlari yapıyorum. İki gündür banyo ile uğraştım. Şofben ve perdeler tamam şofbeni mecburen lavabo altına taktım, sıcak su çıkışını bataryanın sıcak girişine bağladım ikinci bir batarya olmadı. İnvertör ve akü şarj cihazını bağladım kanepe...
Yaklaşık 15 gün önce gittiğim memleketimden bu gün döndüm. Küçük çaplıda olsa karavanı test etme imkanım oldu. Sistemlerde (elektrik, su, buzdolabı vb) herhangi bir sıkıntı yok, dolap ve kapakların biraz ses yapabileceğini bekliyordum ama onlardan...
Son siparişlerimiz olan sineklik li perdelerimizde geldi ve montajladım. Perdenin dış yüzeyi parlak folyolu güneş ısısının içeri girmesine engel olarak, gece içeri aydınlık iken dışarıya insan gölgesi düşürmeyip hareket serbestliği sağlayacak.
Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü
Hayırlı olsun. Mutlu resmiyete ulaşmışsın Hasan bey. Bizimkinde ÖZEL AMAÇLI (SA Motorlu Karavanlar) yazıyor. Bu farklılıklar neden kaynaklanıyor acaba.
Ynt: Bir Bilene Soralım; Ucuz Ve Pratik Tamiratlar
Aracımın sol kapı cam motoru arızalıydı parçacıda yenisinin olmadığını söylediler çıkma cam motoruna da 250 tl istediler. Kaportacı motoru değişim için cam kirkosunu sökerken motoru tutan iki adet yıldız vidayı hafif gevşetip motora...
Ynt: Bir Bilene Soralım; Ucuz Ve Pratik Tamiratlar
Karavanlarda ve otomobillerde siyah plastik aksamların (Tanpon, aynalar, kapı kolları vb.)renk solmasın gibi görünen grileşmiş şekillerini hafif nemli süngere arap sabunu sürüp silin yeni gibi simsiyah olduğunu göreceksiniz. Pahalı özel...