Arama sonuçlarınız

1. feyz

Dağ Gezisi Ve Off-road Tavsiyesi

jeep grand cherokee 4.7 v8 !!!

2. feyz

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

ben olsam o bütçeyle temiz bir grand cherokee bulup, kalan parayla da revize edilmesi gereken yerlerle ilgilenirdim.
  3. feyz

Motor Değişim Hakkında

nacizane görüşlerimdir, yanlışım olmasın, mantıken benzinli motoru dizel ile değiştirmek demek nerdeyse yürüyen dahil 0dan başlamak demek. depo vs. ile de ilgilenmeniz gerekiyor, ayrıca dizelin motordan egzoz ucuna kadar olan kısmı benzinlilerle aynı değil. nerdeyse her şey farklı, sadece motor...

4. feyz

Soğutma Suyuna Yağ Karışırsa Ne Olur?

bir kaç nedeni var. birincisi, bir çok araçta şanzıman yağı soğutucusu radyatörün içinde bulunur. haliyle radyatörde olası bir sorun çıktığında etkilenme şansı çok yüksek. ikincisi, radyatörde tıkanıklık veya patlak/delik oluştuğunda motora su girişi/çıkışı düzgün sağlanmaz ve araç susuz...
  5. feyz

97 Model 5.2 Zj Şanssızlıklar Serüveni

çok geçmiş olsun ve de aynı zamanda hayırlı olsun. bu araçlar -bendeki wj de dahil- hortum patlamalarıyla meşhurdur :) devir daim radyatör sistemini iyice kontrol ettirin ve mümkünse bütün hortumları değiştirin. radyatörü de şişletme vs. yapmayın, ulaşın nasıl temizleyeceğinizi anlatayım. ben 2...

6. feyz

Od Off Problemi. Böyle Birşey Yaşayan Oldu Mu?

şanzıman yağ soğutucusunu kontrol ettirin

7. feyz

Grand Chrokee 2.7 Yada 4.7 Almak Istiyorum Ama?

arkadaşı da bir wj sahibi yapıyor muyuz??
  8. feyz

Soğutma Suyuna Yağ Karışırsa Ne Olur?

bu araçlara antifirizsiz, sadece su ile yaz/kış asla binilmez..
  9. feyz

4.7 v8 ortalama ne sakin ne sert kullanımda lpg ile o civarda yakıyor. lt./100km değerleri olarak bir önceki mesajımda yazmıştım ve de doğru. kafadan sallama veya yol bilgisayarından alınan veriler değil. yakıt olarak yakar ama araç yakıtının hakkını da verir. vw passat(fsi) vs. gibi benzinli...

10. feyz

yakıt konusunda bizzat uzun yol da yapmış bir insan olaraktan o değerleri yazdım. yol bilgisayarına dayanarak değil. sinop-giresun arası 360km yol yaptım, 170tl civarı yakıt tüketti.

11. feyz

off road için tercihinizi "4.7 v8 quadra trac II / LSD kilitli" modelden yapın. yakıt olarak benzinde ort 17-18lt/100km den aşağı kolay kolay inmez, lpg'de de 22 23 civarı yakar ort. bazı kişiler aracın geçmişini araştırmadan alıyor, ya da kandırılarak. geçmişi kirli çıkınca veya araçta...
  12. feyz

Radyatör Sistemindeki Hava

merhaba arkadaşlar, g.c wj 4.7 v8 aracımda radyatörün üst/alt hortumları normal sürüş sonrasında sertleşiyor. sistemde hava var. lakin hararet yükselmiyor, normal. ve borular şişince şu borunun bağlantısından antifirizli su yani sistemdeki su damlıyor. geçen kelepçeyi iyice sıktım ama sorun...

13. feyz

2005 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Vision Almak Üzereyim

bende alırken o düşünceyle aldım, hala da o düşüncedeyim. bir yerde görmüştüm; one life live it, gitmiyorsa in it ;) :)
  14. feyz

Bu Botun Ne Olabilir?

büyük ihtimalle dediğim gibi bir şeydir, aracın önceki sahibi tesisat ile uğraşmayıp direk ekipmanı sökmüştür.
  15. feyz

Bu Stop Lambasını Nerden Bulurum?

tr'de pek sanmam ama amazondan bulabilirsiniz.

16. feyz

siz yine kenarda 5bin tl oldu olacak parası ayırın, en basitinden iç aksamda hoşunuza gitmeyen çizik yerler olur değiştirirsiniz. hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. hoşgeldiniz :)
  17. feyz

Bu Botun Ne Olabilir?

siren, çakar, ek aydınlatma lambası vs. olabilir. denediniz mi hiç?
  18. feyz

tertemiz bir crd o fiyatı hak eder diye düşünüyorum. araca binin, altına yatın, inceleyin otobana çıkın şehiriçinde deneyin. aklınıza yatmayan bir şey varsa onu sorun, akü lastik durumu ne öğrenin, zaten servis bakımlıysa yağ filtre vs. sormaya gerek yok. yine de motor durumu için ekspertiz...

19. feyz

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

antalyada jeep yetkili servisi var. özel servis, sanayide iyi bir ustam olsun diyorsanız off road kulüplerinden bir arkadaşla iletişime geçip yardım isteyin. antalya civarında jeep servis sorunu olacağını sanmam.
  20. feyz

99 Grand Cherokee Wj Ön Cam ?

çıkmasını bulma şansınız biraz zor, bulsanız bile nerdeyse 20 yıllık olduğu için çizik vs. yine bulunacaktır. siz yine de orjinalin fiyatında anlaşmaya çalışın, onun dışında işinin ehli bir camcıda da yaptırabilirsiniz tabiki. ama, aracı satarken alıcıları kaza olmadığına inandırmak için değişim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri