Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)
Murat abi elimdeki görüntüler, kordinant doğrumudur ? Biz Cuma akşamından kamp alanında olmak istiyoruz. Araçla kamp alanına kadar girmek istiyoruz.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Benim araç 4x4 üzerinde sepet var, sis farları var, bagaj daima dolu...
1200 km gören arkadaşlarımız var (şehirler arası)
Ben kaldı ki 850 km içinde ayda 1 hard core araziye giriyorum.
Uzun yolda 5.03 gördüğümde oldu. Bu araç max 90 km...
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
260 TL full depoyla, kısa mesafe işe gidip geliyorum (istanbul) sanırım 7 km.. 850 km gibi bir yol yapıyorum. Aracın motoru ısınsa sanırım 1000 km yaparım.
Ynt: El Freni Işığı
Geri vites olayıyla anlamak çok iyiymiş.. Bende niye böyle boşluk oluştu arabada geri vitesteyken frene bastığımda soruyordum kendime. Demek balataymış, çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Ekşi Sözlükte gördüğüm ve bizimde yardım ediceğimizi düşündüğüm bir haber,
Link : https://eksisozluk.com/entry/39339740
Haber : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25472392.asp
çanakkale'nin bayramiç ilçesi’nde alzheimer hastası 70 yaşındaki sultan alacaoğlu, evde yalnız...
İpad bu işin biçilmez kaftanı.. Mini veya benim gibi ipad alıp ön cama yapıştırıyorsunuz tüm işlerinizi bu ekrandan çözüyorsunuz hem evde hem işte hemde arabada.. Ayrıca biryere gittiğinizde arabadaki multimedysyı patlatırlarmı diyede bir derrt yok. Kampta dahi kullanın..
Çocuklar içinse...