Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ses yapmıyor, birde yumuşak.. Normal araçlardan daha da yumuşak diyebiliriz. Kasis filan hissetmessiniz..

2. SERKANEFE

Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Arman abi 4. sayfaya bak :D
  3. SERKANEFE

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) +

4. SERKANEFE

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Murat abi elimdeki görüntüler, kordinant doğrumudur ? Biz Cuma akşamından kamp alanında olmak istiyoruz. Araçla kamp alanına kadar girmek istiyoruz.
  5. SERKANEFE

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Murat başkan, ben 4 arkadaş gelicem inşallah..

6. SERKANEFE

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Büyük Zirve Yolunda (17 - 19 Mayıs 2014) Murat abi bu geçen gittiğimiz yer değil mi ? :) Benim aracın kaldığı yer ?

7. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Benim araç 4x4 üzerinde sepet var, sis farları var, bagaj daima dolu... 1200 km gören arkadaşlarımız var (şehirler arası) Ben kaldı ki 850 km içinde ayda 1 hard core araziye giriyorum. Uzun yolda 5.03 gördüğümde oldu. Bu araç max 90 km...
  8. SERKANEFE

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 260 TL full depoyla, kısa mesafe işe gidip geliyorum (istanbul) sanırım 7 km.. 850 km gibi bir yol yapıyorum. Aracın motoru ısınsa sanırım 1000 km yaparım.
  9. SERKANEFE

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. takip.

10. SERKANEFE

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı Geri vites olayıyla anlamak çok iyiymiş.. Bende niye böyle boşluk oluştu arabada geri vitesteyken frene bastığımda soruyordum kendime. Demek balataymış, çok teşekkür ederim.

11. SERKANEFE

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Kesinlikle doğru, 2 ay önce gitmeden önce bende navigasyon verisine şaşırmıştım. Yalnız o 30 km kolay bir 30 km değil, çok viraj var.

12. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ön demiri ne kadara aldınız ? Sent from my iPad using Tapatalk HD
  13. SERKANEFE

2014 Haziran Gibi Rusya Letonya Litvanya Hollanda...

Olay kimse beni sevmiyora gelmesse ismimi değiştiririm :D Sent from my iPad using Tapatalk HD
  14. SERKANEFE

Çanakkale'de Evi Yanan Yaşlı Çifte Yardım Ediyoruz

Arkadaşlar merhaba, Ekşi Sözlükte gördüğüm ve bizimde yardım ediceğimizi düşündüğüm bir haber, Link : https://eksisozluk.com/entry/39339740 Haber : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25472392.asp çanakkale'nin bayramiç ilçesi’nde alzheimer hastası 70 yaşındaki sultan alacaoğlu, evde yalnız...

15. SERKANEFE

İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ?

Ynt: İstanbul Yakınlarında Kışın Yapılabilicek Gezi Rotası ? takip
  16. SERKANEFE

El Freni Işığı

Balata bittiğinde bize uyarı mahiyetinde yanan bir simge varmı beyler? Sent from my iPad using Tapatalk HD
  17. SERKANEFE

El Freni Işığı

Balata bittiğinde bize uyarı mahiyetinde yanan bir simge varmı beyler? Sent from my iPad using Tapatalk HD

18. SERKANEFE

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

İpad bu işin biçilmez kaftanı.. Mini veya benim gibi ipad alıp ön cama yapıştırıyorsunuz tüm işlerinizi bu ekrandan çözüyorsunuz hem evde hem işte hemde arabada.. Ayrıca biryere gittiğinizde arabadaki multimedysyı patlatırlarmı diyede bir derrt yok. Kampta dahi kullanın.. Çocuklar içinse...
  19. SERKANEFE

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Heryerden mat yaptırabilirsin, film çektirebilirsn Sent from my iPad using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR