Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler Yücel bey. Yalnız önceki mesajlarda şöyle bir ifade görmüştüm: Yalnız ben daima çeki yükünü 50-60 Kg.altına düşürmedim.
ÇEKİ AĞIRLIĞI SÜRÜŞ EMNİYETİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ. O yüzden biraz kafam karıştı
Aracım Sandero Stepway 1.5 dizel. Karavan ağırlığı 650 kg güney midi karavan. Şu an için söylediğim malzemeler kullanılacak genel olarak. Başka elektronik cihazlar kullanabilir miyim neye ihtiyacım var henüz belirleyebilmis değilim.
Merhabalar. İsmim Ömer. Ben de Nisan ayında bir midiye kavuşacağım inşallah. Çeki ağırlığı nedir tam olarak ve emniyetli bir sürüş için tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Merhabalar. Ben ve eşim de 750 kg altı bir karavanla yeni bir maceraya atılıyoruz. Lakin buzdolabı, su pompaları, telefon şarj, LED ampuller ve olursa da mini bir TV için elektrik ihtiyacımızı karşılayabilmek için galiba güneş paneli taktırmak gerekli. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Hangi...