Arama sonuçlarınız

1. F

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

Damacanaya girmesini duş alırken kullanmak maksadıyla istiyordu soru sahibi. Ama sizin yönteminiz soğuk su temini için güzelmiş. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. F

Araç Üstü Çadır Kurmak Için Tavsiyeye İhtiyacım Var

Hayırlı olsun. Araç üstü çadırı da ordan mı aldınız MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Akü Uyumu

Yine okuduklarıma göre söylüyorum, jel akülerin kullanılabilir kısmı %70-80 iken sizdeki akülerin kullanılabilir kısmı %50 civarında imiş. Bu durumda tek parça 200 amper jel akü alıp elinizdeki aküyü iyi bir fiyata satmak düşünülebilir bence. Tecrübeye değil okumaya dayalı bir fikir benimkisi...

4. F

Özür dilerim ilk mesajım hatalı olmuş. Bende sizin aldığınız marka ve modelden bakarken fazla su harcayacağını düşünerek daha küçük olarak kemos marka aldım. 10-15 litre basıyor dakikada. Sizin baktığınızda muhtemelen damacanaya girer. Yorumlarına bakmak lazım. MI 5s cihazımdan Tapatalk...
  5. F

Güney Karavan Bombe 370 - İlk Fotoğrafları

Sarı siteye bombe ilanıda konulmuş. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. F

Aynı markanın bir küçük modelini aldım bende. Dakikada 19 litre duş için çok fazla. 10 litre civarı basması yeterli bence. İnternette kamp duşu olarak satılan ve dalgıç pompa kullanılarak üretilmiş bir ürün var. O ürünün dakikada yaklaşık 10-12 litre bastığını okumuştum. Yine dalgıç pompanın...

7. F

Akü Uyumu

Forumdan okuduklarım kadarıyla farklı tipte, farklı güçte hatta farklı yaştaki akülerin birlikte kullanılması önerilmiyor. Akülerin kendi içerisinde birbirini boşalttığı söylenmişti. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Psa Araçları Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Tavan yüksekliği dışında bir farkının olmadığını okudum. Kullanıcıların boyları çok uzun değilse sorun olmaz ama tabi yüksek tavan çok daha ferah oluyor gördüğüm kadarıyla. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Hayırlı olsun. Bende tam olarak böyle bişey ararken denk geldim. Sevindim işinizin görüldüğüne. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. F

Bende tesadüfen instagram reklamlarında gördüm. Tenteyi karavanına alıp takanıda gördüm. Zaten pino karavanda aynı ürünü muhtemelen mekik motorstan alıp takıyodu. Bende 2.5x3 tentesini aldım. Daha takmadım ama malzemesi vr işçiliği güzel gözüküyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. F

Mesaj ile url adresini paylaştım. Şimdi baktımda keşifcamp imiş adı. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Mekik motorsa tente ve cadır üretimi yapan usta şu anda kendi adına üretim yapmaya başladı. Fiyatları daha makul. İnstagramda keşifkamp isimli sayfadan ulaşabilirsiniz. Ben tentesini aldım. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. F

Karavan Destek Ayağı Hk.

Yeniden yapmaktan ziyade bişeyleri uydurmak lazım. Deneme yanılma yani. Güle güle kullanın MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. F

Karavan Destek Ayağı Hk.

Malzemesi plastik sanırım. Ona benzer bir şey uydurulabilir aslında oraya. Asıl amacı yere basan alanı genişleterek batmayı engellemek. 170 lira edecek gibi durmuyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. F

Toplam Enerji İhtiyacı Hakkında Yardım

Teşekkür ederim. Ne aramam gerektiğini anladım. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. F

Toplam Enerji İhtiyacı Hakkında Yardım

Şu aleti satan bir yer var mı acaba? Bakındım ama göremedim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. F

Yaşam Aküsü Boşalması

Okuduğum kadarıyla akıllı şarj cihazına sürekli olarak bağlı bırakma imkanınız var. Yani aküye zararı yok. Keşke garajda elektrik varsa şarja bağlı bıraksaydınız. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. F

Karavana Güneş Paneli Takma

Neden tekrar ruhsat alınsın ki. Güneş paneli ruhsata tabi bişey değil. Ağırlık artacağı için mi böyle bir düşünceye kapıldınız? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Size göre boş olabilir ancak insanların merak ettiği ve araştırdığı bir konu. Yasalar uygulanmak için yürürlüğe konulmuş metinler. Bugün karavan sayısının azlığı veya başka nedenlerle uygulanmıyor olabilir ancak bu uygulanmayacağı anlamına gelmez. Şu günlerde karavana olan ilginin devletin...
  20. F

Çeşme kapalıyken dalgıç pompa sürekli çalışırsa pompa için sorun olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum. Aslında kabloya arapuar anahtar taksanız daha rahat olur. Çıt çıt anahtarda deniyor. Lazım olunca açar işi bitince kapatırsınız. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri