Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
Yücel Hocam ,
Kıbrıscık karagölü bir dene derim. Beypazarından sonra 25-30 km. Pirikampı bile bırakabilirsin belki ücrette anlaşabilirsen. Bugün geçerken bir çekme vardı orada uzun süredir duruyor. Hafta sonları iyi bir kaçış noktasıdır memleketim. Ayrıca Kıbrıscıkta Belediyenin dağ evleride...
Sayın Doğrucu Davut ,
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Aynı dağın bir tarafında yetişen aynı mantar zehirli diğer tarafında yetişeni zehirsiz olabiliyor saydığınız nedenlerden dolayı. Bu nedenden dolayı kendi bölgemizde zehirsiz diye diğer bölgelerdeki aynı mantarı sorgulamadan toplamamak...
Mantar konusunda zehirli olanlar bölgelere göre değişir diye bir şey olabilir mi ? Aynı mantar bir bölgede zehirli diğer bölgede zehirsiz yetişebilir mi ?
Çorbada kıl çıkınca içmiyoruz hocam :) Bu sebeple verilen bilgilerin doğruluğu hep kıl olarak kalbilir. Mutlaka hayatımıza kolaylıklar getirecektir ama işte o kıl yok mu :)
Akçakocada yakın yerlere gezmeye gitmeyeceksen ve sadece şehirde kalacaksan arabayla gitmeye gerek yok bencede hocam. Bir dahakini otobüsle deneyebilirsin
Sayın Bartek bende benzeri bir hesap yaptığımdan lifepo4 yerine jel aldım. Bu durumda lifepo4 akünün tek avantajı hızlı şarj gibi göründü bana ve aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüp Kraftvoll Jel akü aldım.Bugün itibarıyla kullanmaya başladım bakalım bu ne kadar gidecek
Fatma hanım ,
Söylediklerinizden akü % 20'ye düştüğünde bms enerjiyi kesiyor olarak mı anlamalıyız yoksa akü tam kapasitesinden % 20 düşünce şarja başlıyor olarak mı anlamlıyız. Soruyu akü yüzde kaç deşarj olduğunda enerji vermeyi kesiyor olarak tekrar sorayım
Fatma Hanım ,
Akülerinizde yazılı olan kapasitesinin yüzde kaçına kadar kullanabiliyoruz. BMS akü yüzde kaça düşünce korumaya geçip enerji vermeyi durduruyor