Arama sonuçlarınız

1. G

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Hesap kitap meselesi bu iş biraz. Durumunu ve fiyatını sormaktan bir zarar gelmez hocam.

2. G

Kesi Kesinlikle olur. Yoklasan mı acep hocam

3. G

Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
  4. G

Hocam iyi günlerde kullanın sorması ayıp değilse kaç tl fiyatı ve makina sıfır mı

5. G

Yücel Hocam , Kıbrıscık karagölü bir dene derim. Beypazarından sonra 25-30 km. Pirikampı bile bırakabilirsin belki ücrette anlaşabilirsen. Bugün geçerken bir çekme vardı orada uzun süredir duruyor. Hafta sonları iyi bir kaçış noktasıdır memleketim. Ayrıca Kıbrıscıkta Belediyenin dağ evleride...

6. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Sayın Doğrucu Davut , Bilgilendirme için çok teşekkürler. Aynı dağın bir tarafında yetişen aynı mantar zehirli diğer tarafında yetişeni zehirsiz olabiliyor saydığınız nedenlerden dolayı. Bu nedenden dolayı kendi bölgemizde zehirsiz diye diğer bölgelerdeki aynı mantarı sorgulamadan toplamamak...
  7. G

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Mantar konusunda zehirli olanlar bölgelere göre değişir diye bir şey olabilir mi ? Aynı mantar bir bölgede zehirli diğer bölgede zehirsiz yetişebilir mi ?

8. G

Yücel Hocam iyi akşamlar . İlgi hep güçlüye Piri Kamp sanki üzüntüden solmaya başladı. Boyasan gözbebeklerine gülerek bakmaz mı

9. G

Unimog Restorasyon Ve Karavan Yapımı

Hayırlı olsun. Bunuda dodge gibi ilgiyle takip edeceğiz.. Kolay gelsin
  10. G

Van Gölü

Sn. Doktor63 , Güzel bir rota seçmişsiniz ve şahsen ben devamını merakla bekliyorum. Kısmetse güneydoğu planlarımın arasında Vangölünün çevresi var

11. G

İzmir'e 45 Dakika Uzaklıkda Ki (panama Koyu) Konum Bilgisi

Bizede söyleseydiniz konumu belki listeye alırdık
  12. G

Yapay Zeka (chat Gpt)

Çorbada kıl çıkınca içmiyoruz hocam :) Bu sebeple verilen bilgilerin doğruluğu hep kıl olarak kalbilir. Mutlaka hayatımıza kolaylıklar getirecektir ama işte o kıl yok mu :)
  13. G

Yapay Zeka (chat Gpt)

Bence her şeyi bilmiyor :) Mesela dersen Tirebolu Giresuna bağlı :)

14. G

Akçakocada yakın yerlere gezmeye gitmeyeceksen ve sadece şehirde kalacaksan arabayla gitmeye gerek yok bencede hocam. Bir dahakini otobüsle deneyebilirsin
  15. G

Lityum Akü

Sayın Bartek bende benzeri bir hesap yaptığımdan lifepo4 yerine jel aldım. Bu durumda lifepo4 akünün tek avantajı hızlı şarj gibi göründü bana ve aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüp Kraftvoll Jel akü aldım.Bugün itibarıyla kullanmaya başladım bakalım bu ne kadar gidecek
  16. G

Lityum Akü

Fatma hanım , Söylediklerinizden akü % 20'ye düştüğünde bms enerjiyi kesiyor olarak mı anlamalıyız yoksa akü tam kapasitesinden % 20 düşünce şarja başlıyor olarak mı anlamlıyız. Soruyu akü yüzde kaç deşarj olduğunda enerji vermeyi kesiyor olarak tekrar sorayım

17. G

Lityum Akü

Fatma Hanım , Akülerinizde yazılı olan kapasitesinin yüzde kaçına kadar kullanabiliyoruz. BMS akü yüzde kaça düşünce korumaya geçip enerji vermeyi durduruyor
  18. G

Yücel Hocam karavan Göksuda mı ? Orada tahliye başlatmışlar diyorlar bilgin var mı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri