Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tayland - Bangkok - Pattaya
ben bu geziyi 2008 şubat ayında gerçekleştirdim.gideceğim gün gelmişti.ve ben izmir uçağı ile istanbula yola çıktım.bangkok uçağım dogru hatırlıyorsam sabah 05.00 yada 06.00 idi.Ben de havaalanında gezinerek geceyi tamamladım ama turşum çıkmış tı.sabah saati...
öncelikle uzakdoğuyu çok merak ediyordum.O çekik gözlü gizemli insanların yakından gülümseyen yüzlerini görmeyi çok istiyordum.İş ortamının sıkntısından da uzazklaşmak için en uzaklara gitmek istediğim bir anımda ,ben bu yolculuğa çıkıp buraları keşfetmeliyim...
Ben de bangkok pattaya gezisi izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.buraya gezi planı yapanlara belki faydamız dokunabilir.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
benim de bu siteyle tanışmam,motokaravan alma fikrimle başladı..zaten gezmeyi seven birisiyim..mimarım..motokaravan yaptırmak veönce karadeniz daha sonra avrupa turu yapmak istiyorum..önümüzdeki yıllarda..