Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederiz, evet az kaldı yola çıkmamıza aracımız eğer kiralama şirketi değiştirmez ford grand c-max üçüncü sıra koltukta 6 yaşındaki kızım oto koltuğu ile oturacak bizde beş yetişkiniz bakalım basıl olacak...!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nisan sonu yollarda olacağım utku bey inşallah hazırlayıp bizlerin kullanımına sunabilirsiniz şimdiden teşekkür ederiz.
olmadı 2016 Q2 ile çıkarız.
Merhaba utku bey Macaristan Slovakya Avusturya Çekya Slovenya İtalya bu ülkelerin en güncel haritalarının paylaşır mısınız
Utku bey merhaba aşağıdaki ülkelerin güncel haritaları varsa paylaşabilir misiniz,
Macaristan
Avusturya
Slovakya
Çekya
Slovenya
İtalya
Şimdiden teşekkürler.
Evet yine bir tur yapacağız rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, şurada bir konu açtım inceleyebilirsiniz.
Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...
Şu ana kadar gittiğim her ülkede kredi kartı kullanarak alışveriş yapabildim. Master ya da Visa farketmez ikisi de dünyada çok yaygın kartlar. Sadece American Express kartınız varsa o biraz sıkıntı, çünkü onun post cihazı her mağazada olmayabiliyor. O sebeple American Express kartına güvenip...
@HasanKardil bey merhaba rotanızı inceledim hatta aşağıda fotoğraflarını paylaşacağım gayet güzel ve başarılı bir rota, benim size naçizane tavsiyem kapıkuleden çıkıyor ve aynı kapıdan tekrar giriyorsunuz aynı yolu yani Sofya İstanbul arasını tekrar ediyorsunuz, gerçi gördüğünüze eminim ama...
Merhaba, som durum hakkında biraz bilgilendirme yapmak istedim, aracımızı 10 günlük rezerve ettik, otel ve ev rezervasyonları tamamlandı, gezi planı ise şöyle olacak;
2 gün Budapeşte
(Viyana’ya geçerken Bratislava)
3 gün Viyana
3 gün Prag
1 gün Hallstatt
1 gün Balaton
Tapatalk kullanarak...
Evet doğru söylüyorsunuz ilk paylaştığım da otoban, wignetlerini eklemeyi unutmuştum daha sonra düzenleyip düzelterek tekrar paylaşmıştım.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama başlıktan da anlaşılabileceği üzere biz bu tura 2017 yılında gittik geldik:) şimdi 2018 yılı turumuz için ayrıyetten hazırlanıyorum gezi planlarımız bölümünde açık bir konum var, LPG dolum ağızları ile ilgili sayfada geriye doğru giderseniz ayrıntılı...
Teşekkür ederim paylaşımlarda tavsiyelerinizi dikkate alacağım aşağıdaki resimde wignet ile ilgili kısmını işaretledim
Hayır bahsettim, En alttaki iki satır Vignet ile ilgili olması lazım ben de şimdi tekrar bakarak kontrol ediyorum