Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen
suzuki jlx al kardesim hem uzun yol hemde keci gibi dağ taş tırman ha birde celik tanpon ve vincinide koydunmu hiç korkmadan gez istediyin yerde
Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu
üstadım senin arac bi hararet görmüş ya yapılmış ama üst kapak taslanmadıysa conta deformasyona ugrayıp biston yanma odasına yakın bir yerden conta patladıgı icin motor yagına su karısıp rengi deyişmes ama yanma odasına su ve su bugarı yapar ilk cakışmada...
Ynt: vitara 1.6 MOTOR BLOGU ARANIYOR
maslak oto sanayide murat abi sağolsun . işinin ehli ömer abi var blok kaynak işlerinde uzman . olacak bişiyse yapıyo olmayacak bişiyse hic seni konuşturmadan kovuyo :) baktı inceledi ve gömlekleri söküp blogu ısıtma işleminden sonra kaynak yaptı simdi...
SELAM ARKADASLAR MASLAK OTO SANAYİ AKSİYON OTO MURAT USTA SAGOLSUN. motoru actı malesef blok catlak cıktı . temiz bir blok veya kople motor olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkürler.
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
arac 2 inc veya 4 cm yay takoslarıyla yükseltmede bile a.dinamiyi bozulmaya baslıyor kaster kanber acıları zorlanmaya baslıyor ve büyük lastikte dahada artış gösteriyor ve ben su mantıgı kabul edemiyorum 31...
Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri
herkes aracı kendisinin takar kırar veya yuksek lastikte yorar ben bu konu hakında yorum yapmak istemiyorum herkesin keyfi ve kesesi bilir .