Arama sonuçlarınız

1. kuzne

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN takip

2. kuzne

62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu herzaman beklerim dostum hallederiz sorun etme.
  3. kuzne

Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen

Ynt: Yeni Başlayan Kardeşiniz İçin Yardım Edin Lütfen suzuki jlx al kardesim hem uzun yol hemde keci gibi dağ taş tırman ha birde celik tanpon ve vincinide koydunmu hiç korkmadan gez istediyin yerde

4. kuzne

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu üstadım senin arac bi hararet görmüş ya yapılmış ama üst kapak taslanmadıysa conta deformasyona ugrayıp biston yanma odasına yakın bir yerden conta patladıgı icin motor yagına su karısıp rengi deyişmes ama yanma odasına su ve su bugarı yapar ilk cakışmada...
  5. kuzne

vitara 1.6 MOTOR BLOGU ARANIYOR

Ynt: vitara 1.6 MOTOR BLOGU ARANIYOR maslak oto sanayide murat abi sağolsun . işinin ehli ömer abi var blok kaynak işlerinde uzman . olacak bişiyse yapıyo olmayacak bişiyse hic seni konuşturmadan kovuyo :) baktı inceledi ve gömlekleri söküp blogu ısıtma işleminden sonra kaynak yaptı simdi...

6. kuzne

Ynt: vitara 1.6 MOTOR BLOGU ARANIYOR tesekkür ederim arkadaslar sorunumuzu cözdük :)

7. kuzne

SELAM ARKADASLAR MASLAK OTO SANAYİ AKSİYON OTO MURAT USTA SAGOLSUN. motoru actı malesef blok catlak cıktı . temiz bir blok veya kople motor olabilir yardımlarınız için simdiden tesekkürler.
  8. kuzne

Ynt: 62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu 05452854290 arayın konuşalım .
  9. kuzne

Satılık BF Goodrich 225/70/16 ve 2" get

Ynt: Satılık BF Goodrich 225/70/16 ve 2" get hayırlı satışlar kardesim.:)

10. kuzne

Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı

Ynt: Vitara'lar için Port Bagaj İmalatı .

11. kuzne

VİTARA CELİK TANPON İMALATI

Ynt: VİTARA CELİK TANPON İMALATI .
  12. kuzne

GV VİTARA İCİN VİNÇ VE CELİK TANPON SATIŞI.

Ynt: GV VİTARA İCİN VİNÇ VE CELİK TANPON SATIŞI. güncel

13. kuzne

Metal Profilden Hummer Yapım Aşamaları

Ynt: Metal Profilden Hummer Yapım Aşamaları yanlız kaput karbon fiber dökümü:) geri kalan el yapımı
  14. kuzne

Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik

Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik :( benim vitaraya düsünüyodum ama jantlar 15 benimkiler. üzgünüm.
  15. kuzne

Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik jantlı fiyatımıdır üstadım.

16. kuzne

Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik latiklerle ilgileniyorum üstadım resimleri bekliyorum.
  17. kuzne

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri arac 2 inc veya 4 cm yay takoslarıyla yükseltmede bile a.dinamiyi bozulmaya baslıyor kaster kanber acıları zorlanmaya baslıyor ve büyük lastikte dahada artış gösteriyor ve ben su mantıgı kabul edemiyorum 31...
  18. kuzne

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon bende sıkıldım bu muabetten kapatalım gitsin

19. kuzne

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri herkes aracı kendisinin takar kırar veya yuksek lastikte yorar ben bu konu hakında yorum yapmak istemiyorum herkesin keyfi ve kesesi bilir .
  20. kuzne

30x9.50 R15 M/T off road arazi lastikleri ve jantı

Ynt: 30x9.50 R15 M/T off road arazi lastikleri ve jantı hayırlı satışlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907