Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 95 samuraim için çamur+kar lastiği +yükseltme
Aracınız hayırlı olsun bulundugunuz yerde iyi bir makascı varsa gidin makaslara kat atmadan bir miktar kavis versin ve uzun makas küpeleri taksın bir de amartisör boylarıyla bir miktar oynadınızmı aracınız yükselir akabinde 30/9,5/15 Mt veya AT...
Ynt: Lada Niva için max. lastik ebadı kaç olabilir?(37" uygunluğu nedir?)
Standart haliyle sorun yaratır lakin biz hem difransiyel oranlarını hemde arazi şanzıman oranlarını degiştirdik arac şu anda 35 bile cevirecek gücte
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)
Suzuki vitaralar için farklı oranlarda ayna mahritiler mevcut bunun için 4fourart Mehmet becce ile irtibata gecerseniz size yardımcı olur ön arka farklı mahruti takımı sanırım 1500TL civarıydı kesin bilgiyi adresten ala bilirsiniz
Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)
cimni içinde vardı lakin dün bir arkadaşıma söz verdim kilidi şu an için vitara ya olan kilit var elimde
Ynt: Lada Niva için max. lastik ebadı kaç olabilir?(37" uygunluğu nedir?)
Biz nivada 33 inc lastige kadar cıktık hala sahalarda geziyor meşhur Niva mog
Ynt: Cherokee liberty yükseltme hakkında yardım..
Bilgisi olan var liberti yükseltme işlemi biraz zor birtane arac yapmıştım liberti ön traversi şaseden ayrıp altına ilave parcalar yaptık bu sayede ön takımı aşagıya alarak aracın yükselmesini sagladık arkadada uzun helezon kullanmıştık birde...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
Calışmalarınızda kolay gelsin gülazeri gecen sene mackadan inerken yolda geciş esnasında görmüştüm bakalım yeni hali dehşet güzel olacak makasların üzerine koydugunuz denge kolları cok akıllıca olmuş kolay gelsin
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
yazılarınızı ilgiyle okudum aracta makas yerine dört bara kol baglantı sistemi kulanarak ve aracın ön ve arka camurluklarını traşlamanız halinde 38 leri araca sıgdıra bilirsiniz öve ön tanponu söküp ön...
Ynt: 235/85 R16 Bridgestone Dueler M/T veya aynı ebat INSA Special Track Takım Satılı
insa turbo ların durumu nasıl imalat tarihleri nedir varsa görselleri lütfen