Arama sonuçlarınız

1. reis28

Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ

Ynt: Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ Hayırlı satışlar bir arkadaşım böyle bir arac arıyor hemen tafsiye edelim baksın

2. reis28

Otomatik Şanzıman Sorunum ve Aydoğmuş Şanzıman Hakkında

Öncelikle gecmiş olsun olan olmuş ilk hata baştan yapılmış Toyota şanzımanları yerinden sökülmeden önce şanzıman bilgileri kopyalanacak daha sonrada şanzıman yerine takıldıgındada sisteme aynı bilgilerle tanıtılacak eger ki bu işlem yapılmadan şanzıman tamir ediyse ecu yla şanzıman bir birini...
  3. reis28

sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan Cem kardeşim aracını güzel günlerde kullan Ben size biraz bilgi vermeye calışayım aracın alt yapı CJ5 Motor mitsubişi 4 silindir 2,6 LT Pajero larda kullanılan benzinli motorun aynısı arac 4 ileri bildiginiz CJ işte performans güzel

4. reis28

bitik 31x10.5 15 lastik aranıyor acil

Ynt: bitik 31x10.5 15 lastik aranıyor acil Dogrudur numara yazıyor anlaşmalı kargom var uygun yollarım sıkıntı olamaz
  5. reis28

Ynt: bitik 31x10.5 15 lastik aranıyor acil Eyvallah lastikler senin yarın bana Kargo bilgilerini telefonla ver yolıyayım

6. reis28

Skyjacker Hydro 7000 amartisörler

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler Bende takip edeyim

7. reis28

Ynt: bitik 31x10.5 15 lastik aranıyor acil Bir arkadaşta olacaktı bir takım yarın sorayım atmamışsa yardımcı olmaya calışırım hanki İl desin
  8. reis28

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Önemli degil Fırat yardımcı ola bildiysek ne mutlu bize
  9. reis28

suzuki samurai 89

Ynt: suzuki samurai 89 firen merkezinide piyasada bula bilirsiniz japon parcası satan parcacılarda bulunur

10. reis28

suzuki samurai 89

Ynt: suzuki samurai 89 Normal kutu fiyatı 350 TL civarı bakıma ihtiyacı olabilir şu aşagıdaki linkte ürünün ilanı var kendisine özel mesaj göndere bilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84801.0

11. reis28

Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka

Ynt: Grand Cherokee arka difransiyel kilidi Yukon marka Güzel ürün lazım olan kacırmasın
  12. reis28

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) Alana satana hayırlı olsun

13. reis28

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) http://youtu.be/JwtEtQQ6WpA http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=JwtEtQQ6WpA&feature=endscreen
  14. reis28

suzuki samurai 89

Ynt: suzuki samurai 89 Aracınız hayırlı olsun hidrolik direksiyon kiti orj suzuki için site üyemiz gökan arkadaşımız satıyordu kutu ve power takım olarak 800TL istiyordu Normal kutu istersen oda var
  15. reis28

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) Gecen sene ben Exstremde yarıştım gurup için aracın tam donanımlı rolcagesi ön arka vincleri full olması lazım Bazen full donanım bile yetmiyor ;D ;D Hobey de yine donanımlı fakat bizim arazide gezdigimiz araclar yeterli olur herkez katıla...

16. reis28

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Bu spacerler suzukinin tüm modelleri 2005 modele kadar olan Nivalara ferazolara kia Sorentolara uygundur bazı modellerde kıa ve Nivalarda göbeklere bilezik kullanmak gereke bilir
  17. reis28

Direksiyondan Ses Gelmesi

Ynt: Direksiyondan Ses Gelmesi İlk olarak V kayışını kontrol ettirin ikinci olarakta rot başlarına bakın sol tarftakiler boşluk yapmış ola bilir
  18. reis28

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni kadtılan off roadcı ,avcı,dogada olmayı dogayı paylaşmayı ve yaşamayı bilen tüm dostlar hoş geldiniz

19. reis28

samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma

Ynt: samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma Eyvallah takipteyim grant vitarnın arka aksları için arıya bilirim pazartesi
  20. reis28

samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma

Ynt: samurai-vitara V6-x90-daewoo-daihatsu yedek parçalar çıkma Takip edelim lazım olur belki

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri