Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle gecmiş olsun olan olmuş ilk hata baştan yapılmış Toyota şanzımanları yerinden sökülmeden önce şanzıman bilgileri kopyalanacak daha sonrada şanzıman yerine takıldıgındada sisteme aynı bilgilerle tanıtılacak eger ki bu işlem yapılmadan şanzıman tamir ediyse ecu yla şanzıman bir birini...
Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan
Cem kardeşim aracını güzel günlerde kullan Ben size biraz bilgi vermeye calışayım aracın alt yapı CJ5 Motor mitsubişi 4 silindir 2,6 LT Pajero larda kullanılan benzinli motorun aynısı arac 4 ileri bildiginiz CJ işte performans güzel
Ynt: suzuki samurai 89
Normal kutu fiyatı 350 TL civarı bakıma ihtiyacı olabilir şu aşagıdaki linkte ürünün ilanı var kendisine özel mesaj göndere bilirsiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84801.0
Ynt: suzuki samurai 89
Aracınız hayırlı olsun hidrolik direksiyon kiti orj suzuki için site üyemiz gökan arkadaşımız satıyordu kutu ve power takım olarak 800TL istiyordu Normal kutu istersen oda var
Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)
Gecen sene ben Exstremde yarıştım gurup için aracın tam donanımlı rolcagesi ön arka vincleri full olması lazım Bazen full donanım bile yetmiyor ;D ;D Hobey de yine donanımlı fakat bizim arazide gezdigimiz araclar yeterli olur herkez katıla...
Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet
Bu spacerler suzukinin tüm modelleri 2005 modele kadar olan Nivalara ferazolara kia Sorentolara uygundur bazı modellerde kıa ve Nivalarda göbeklere bilezik kullanmak gereke bilir
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Aramıza yeni kadtılan off roadcı ,avcı,dogada olmayı dogayı paylaşmayı ve yaşamayı bilen tüm dostlar hoş geldiniz