Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...
2004 lerde dahil lakin 2005 model ve üzerinde HD direksiyon opsiyonel olsada bir cogunda var tercih sebebi
Niva arazi aracıdır konfor beklentiniz varsa sizi hayal kırıklıgına ugratır her arac gibi alırken az KM yapmışı ve arazi aracı olsada :D :D araziye en az girmişi tercih edilir
Aramıza hoş geldiniz
1- vibrasyon var düzgün ayarlı bir nivada okadar rahatsız etmez
2- Aldıgınız Niva 1,7 motorlu 2004 model üzeri ise gürültü sayılmaz
3- Asfaltta viraj kabiliyeti imperazayla kapışacak kadar iyidir :D
4- 2004...
Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!
Öncelikle hoş geldiniz Crv konfor bakımından iyidir motor performansıda tatminkardır sizi sollamalarda kasmaz tek sıkıntınız binek arac kadar seri ve atak olmaz daha ılımlı pilotaj ister agrasif kulanımı pek sevmez OTM şanzımanlıdır kullanımı keyifli ve...
Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI
şaftan cevirince lastikleri birini tutmak istediginizde tutulan lastik durmayıp direnc gösteriyorsa kilit vardır
grant vitaraların bazılarında lsd tip orjınal kilitlerde mevcuttur bu kilit sessiz calışır ve patinaj esnasında oranı nispetinde tekerler arasındaki cekişi dengler askıda kalma durumlarında pek iş yapmaz
Şafttan gelen hareketle mekanizma kilitler ve her ikiş tekerde aynı yöne döner dönüşlerdede defransiyel etkisiyle kilit boşa cıkar ve içte kalan teker boşa cıkar mekanizmanın calişma prensibi bu eger arac tek teker havadayken yere basan tekeride...
Ynt: 5 ileri şazuman
Aracınız 1,7 motorluysa orj nal dif oranı 11/43 tür 1,6 motorluysa 10/41 dir 1,7 lerde büyük lastik farkını kapatmak için 10/43 ayna mahriti kullanıyoruz
Ynt: sj 410 sertlik
Makaslara işlem yapılırken ilave kat atırdıysanız arac sertleşir sadece kavis ve küpe uzatma işlemi yaptırın ilave kat varsa cıkartın
Ynt: LADA NİVA
Şu linkteki aracı bir incele full donanımlı eksiksiz bir aractır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-turkiyede-tek-tazmanya-canavari-67619116/detay/
Aracın subap ayarlarını kontrol ettir lpg den dolayı subaplar kapama yapmış ola bilir arka dif için torsen tipi lsd kilit elimizde mevcut
sıfır şanzıman 1000TL formda bir arkadaşımız cıkma dördüncü vitesten atıyor şanzıman hiç acılmamiş satıyor 270 tl ufak bir masrafla adam olur linki aşagıda bir bakın
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89124.0