Arama sonuçlarınız

1. reis28

Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım tanpon için Numan arkadaşla bir görüş 0543 2167932 den ara yardımcı olur slm ımı ilet kendisine

2. reis28

Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen...

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... 2004 lerde dahil lakin 2005 model ve üzerinde HD direksiyon opsiyonel olsada bir cogunda var tercih sebebi
  3. reis28

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... Niva arazi aracıdır konfor beklentiniz varsa sizi hayal kırıklıgına ugratır her arac gibi alırken az KM yapmışı ve arazi aracı olsada :D :D araziye en az girmişi tercih edilir

4. reis28

Ynt: Niva hakkında bilgi almak istiyorum yardım lütfen... Aramıza hoş geldiniz 1- vibrasyon var düzgün ayarlı bir nivada okadar rahatsız etmez 2- Aldıgınız Niva 1,7 motorlu 2004 model üzeri ise gürültü sayılmaz 3- Asfaltta viraj kabiliyeti imperazayla kapışacak kadar iyidir :D 4- 2004...
  5. reis28

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!

Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!! Öncelikle hoş geldiniz Crv konfor bakımından iyidir motor performansıda tatminkardır sizi sollamalarda kasmaz tek sıkıntınız binek arac kadar seri ve atak olmaz daha ılımlı pilotaj ister agrasif kulanımı pek sevmez OTM şanzımanlıdır kullanımı keyifli ve...

6. reis28

GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI şaftan cevirince lastikleri birini tutmak istediginizde tutulan lastik durmayıp direnc gösteriyorsa kilit vardır

7. reis28

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI Tekerlerden cevirdiginizde biri öne digeri arkaya dönüyorsa aracınızda kilit yok sanırım
  8. reis28

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Kendi üzerindekini söktür hedırsı hemen ona göre yapar araca monte edersin cıkma yok zaten yenisini alman gerekir oda maliyet
  9. reis28

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza yeni ve eski katılan tüm dostlara SLM olsun Formumuzda iyi vakit gecirmenizi diliyorum

10. reis28

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Kilit var ne zaman isterseniz yardımcı olurum 850TL

11. reis28

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI grant vitaraların bazılarında lsd tip orjınal kilitlerde mevcuttur bu kilit sessiz calışır ve patinaj esnasında oranı nispetinde tekerler arasındaki cekişi dengler askıda kalma durumlarında pek iş yapmaz
  12. reis28

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI Şafttan gelen hareketle mekanizma kilitler ve her ikiş tekerde aynı yöne döner dönüşlerdede defransiyel etkisiyle kilit boşa cıkar ve içte kalan teker boşa cıkar mekanizmanın calişma prensibi bu eger arac tek teker havadayken yere basan tekeride...

13. reis28

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Aracınız 1,7 motorluysa orj nal dif oranı 11/43 tür 1,6 motorluysa 10/41 dir 1,7 lerde büyük lastik farkını kapatmak için 10/43 ayna mahriti kullanıyoruz
  14. reis28

sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme kolay gelsin cırakta fena :D :D
  15. reis28

sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme

Ynt: sj 410 sertlik Makaslara işlem yapılırken ilave kat atırdıysanız arac sertleşir sadece kavis ve küpe uzatma işlemi yaptırın ilave kat varsa cıkartın

16. reis28

Aranıyor - Lada Niva

Ynt: LADA NİVA Şu linkteki aracı bir incele full donanımlı eksiksiz bir aractır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-turkiyede-tek-tazmanya-canavari-67619116/detay/
  17. reis28

SATILIK --2001- LAND ROVER DİSCOVERY TD5 - MANUEL -ROSUNSUZ

Ynt: SATILIK --2001- LAND ROVER DİSCOVERY TD5 - MANUEL -ROSUNSUZ Takip
  18. reis28

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman Aracın subap ayarlarını kontrol ettir lpg den dolayı subaplar kapama yapmış ola bilir arka dif için torsen tipi lsd kilit elimizde mevcut

19. reis28

YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK

Ynt: YÜKSELTME YAPMADAN 35 LASTİK KOYMAK Camurlukları komple kaldırırsan 38 bile takarsın :D :D
  20. reis28

5 ileri şazuman

Ynt: 5 ileri şazuman sıfır şanzıman 1000TL formda bir arkadaşımız cıkma dördüncü vitesten atıyor şanzıman hiç acılmamiş satıyor 270 tl ufak bir masrafla adam olur linki aşagıda bir bakın http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89124.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri