Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Freelander 1 Acil Yardım
öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. ses dinlediğim kadarıyla kaputun altından bi yerden geliyor + o devirlerde viteste zırıldıyor.
Merhabalar,
Aracım 2000 model 2.0di manuel vites. aracımda bir zırıltı sesi var çok canımı sıkıyor. tüm viteslerde 2500-3000 devir arasında uğultu, zırıltı oluyor 2500 ün altına düştüğümde veya 3000 devirin üzerine çıktığında bahsettiğim ses kayboluyor. başına gelen çözüm bulan varsa lütfen bana...
merhaba arkadaşlar,
aranıza Konya'dan yeni katıldım. İsmim Mehmet. kendi çapımda internetten bulup çevirisini yaptığım 2000 model freelander e ait sigorta şeması ekte sunulmuştur. ufak tefek arızalarada para vermeyelim değilmi? herkese sorunsuz sürüşler dilerim.