Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabiki bunlar sizin görüşleriniz saygı duyulmalı ve önemli bi unsur daha var hangi markanın hangi serisi ..
Kumhoya şaşırdım doğrusu..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Örneğin lastik alırken herkes dişlerine serliğine yumuşaklığına bakar ..ama bizim araçlarımız için her koşul göz ününde bulundurulmalı ..örneğin karadenizde yaşayan bu hobiyi orda yürüten kullanıcı dişlerine önem vermeliyken güneydoğudaki kullanıcı yanaklarıda göz önünde bulundurmalı..maxxix...
Kusura bakmayın bende şaşırdım açıkcası ..
Tabiki kullanıcı yorumları önemli ama bireysel öneriler yerine ihtiyaçlar üzerine yorumlar bence daha faydalı olur diye düşündüm hep..
Handikap şu bence ben kullanıyorum çok al!!
Alda kardeşş sen nerde nasıl hangi şartlarda kullanıyosun hangi araçta hangi ebatı kullanıyosun bunlar yok ama sen kullanıyosan iyi[emoji1] ben farklı markalardan hem kendi deneyimlerimi hem çevremin izlenimlerini vede oldukça büyük bi genel kanıyı...
Şu 80 cm kar olayına bi yorumda ben yapmak istiyorum [emoji1][emoji1]bu mümkün ama kar yağar yağmaz sonrasında mümkün değil ancak aracın önünde kar küreme aparatı gerekir ..
Merhaba hocam öncelikle 5 arazi aracında 6 marka at lastik kullanan bir kullanıcınıyım hala almadıysanız eğer kararınızı şuna göre verin..
Herkes üstün körü kendi yavrusunu pamuğum diye öneriyor böyle bilgilendirme olmaz bence..
Bf 600 liradır artısı maxxis gibi lassa competus gibi bir kış...
2000 ve üzeri alırsan bu işten anlamıyorsun yorumunu nereden çıkardın anlamadım,70li 80 li yılların 4*4 nü alırsan her yere girersin hiissine nasıl kapıldın anlamadım..sepet işine nerden girdin onu hiç anlamadım eskilere laf söyleyip eskilerle övünmenin nasıl bi üstünlük kuracağını da inan...