Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili dostlar. Daha önce Land Rover discovery 2 td5 aracıma yapmış olduğum revizyonları paylaşmıştım. Yeni sahibi olduğum Suzuki Samurai araç üzerinde yapacağım revizyonlar ile paylaşımlarıma devam edeceğim. Sevgiler. Aracın şu an ki görsellerini ekliyorum. Babam tarafından yeni...
Kullananlar memnun gibi. Bir kaç kişiyle konuştum. İlandaki araçların kilometreleri çok yüksek. Motor yaptırmaları doğal değil mi dersiniz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba dostlar. Pathfinder ilgim sanıyorum satın almaya doğru gidiyor. Bildiğiniz satılık temiz geçmişi belli bir Pathfinder var mı?
Merhaba. Konuyu biraz daha canlandırabilir miyiz ? Kullanıcılardan biraz daha yorum alabilir miyiz ? 2003 disco td5 ini yeni satmış bu arkadaşınıza Pathfinder tavsiye eder misiniz?
Sağol kaptan... açık ve net konuşayım. Senin kadar bilsem bu işi hayatta satmayacağım bir araç. Keyifli, güvenli, karakterli...
Çok güzel anılarımıza vesile olan aracımızı, güzel anılarına vesile olmasını temenni ettiğimiz bir arkadaşımıza sattık... bizim disco maceramız şimdilik noktalandı. Başınızı ağrıttık. Sevgiyle kalın [emoji4]
Haftasonunu iğneada longoz ormanlarında geçirdik... bir kaç kare paylaşmış olalım...
Araç ile ilgili ufak defek şeyler yapmaya devam ediyoruz. EGR yi iptal ettiğimizi belirtmiştim. Hemen akabinde çok içimize sinmeyen motor elektrik tesisatını komple değiştirme kararı aldık. Ara ara yanan sönen...
Egr iptali gerçekleşti... bide cam rüzgarlığı taktık! Derinderin sağolasun. Güzel abim benim. Disco almanın bana kattı en büyük değer kendisi. Devammm. Vinç taktığım orta bölüme sis takacağım. 2 led iyi gider. Teyp ve bagajı da paylaşmış olalım. Sevgiler dostlar.
Ve güzel adam derinderin...
Merhaba sevgili dostlar. Yaklaşık 3500 kg ağırlığında çift dingil Amerikan tip bir karavanım var. Dolu ağırlığı. Bu karavanı çekmek için araç önerisine ihtiyacım var. Arazi aracı tercihimiz. İstihap haddi, çeki haddi gibi durumlara takılmamam gerekiyor. Aracı yurt dışına çıkarırken sorun yaşamak...