Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış...
Müthiş bir hükümetimiz var, eski arabalara çok vergi, yakıta çok vergi, 4 senede arabasına 1 set lastik zor alan insanlara kış lastiğini zorunlu filan müthiş işler oy vermemiştim ama artık ben bile vericem :)
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Hepinize teşekkürler :)
dediğim gibi araba bitti, yakıt pompası sente sorunuda halledildi saat gibi çalışıyor.
şu an uğraştığımız işler dediğim gibi 3 günde hard top arka cam takıldı, 1 günde o camdaki silecek elektirik tesisatında sorun çıktı o...
deneyimden kendime çıkarttığım tek ders dostlarımı seçerken daha dikkatli olmak :)
onun dışında geri kalan herşey yolunda bittiğinde eşsiz bir aracım olucak.
çok teşekkürler
haklısınız şimdiye kadar aksini yaşayanda duymadım , ben mecburiyetten düştüm bu duruma zaten yoksa ciddi sabır işi
teşekkürler
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
çok teşekkürler darısı her bu işlere girişenlerin başına ben uzun süre bir daha yapmaya töbe ettim :)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77186.1410
Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü
güzel olmuş elinize sağlık.
ama o çekme noktaları bana güçsüz göründü çok daha sağlamlarının koptuğunu gördüm :)
Ynt: VX-100
standart bir vx80 enjeksiyonlu benzinli için ön arka kilitleride olmak şartı ile mantıklı fiyat aralığı 25-35 arasıdır 25 en bitiği 35 en tertemizi için. Bunun dışındaki fiyatların hepsi satıcıların ve sahiplerin kişisel tasarrufudur alan memnun satan memnunsa 100 e de satabilirler...