Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)
bahsettiğiniz özelliklerinin tümünü olmasada bir kısmını barındıran çözümler elbette üretilebilir.
bir tasarımın ürün halini alana dek geliştirilmesi çok zorlu bir süreç.
sadece elektronik olarak bir sinyali elde edip bunu değerlenndirmekle bitmiyor...
Türker bey beğeni ve övgüleriniz için teşekkür ederim.
şu anda aktif olarak ürettiğim tasarımlar, acar-lpg (lpg depo gösergesi) ve twi-tacho (devir ve hararet görtergesi)
daha önce twiputer isimli bir yol bilgisayarı modelim vardı. şu anda üretimini...
Erol bey henüz o çalışmayı maalesef tamamlayamadım.
sadece hafta sonları ilgilenebiliyorum. bu yüzden tarih sürekli erteleniyor.
Bahadir bey, bana 0 537 279 3056 dan ulaşırsanız devir ve ısı göstrgesi cihazı ile ilgili sizi daha detaylı bilgilendirmeye çalışırım.(Müsaitim)
hem bu başlığıda hararet göstergesi için kullanmamış oluruz. :)
Bahadır bey twingo ve ford ka araçları için ürettiğim fakat aynı zamanda suzuki vitara jlx araçlarada uyumlu twi-tacho isimli devir ve hararet gösteren bir cihazım var. (genelde çift kablolu hararet sensörüne sahip ecu bulunan araçlara uyumludur.)...
Ynt: Lpg Gösterge Sorunu
Selim bey merhaba
tankın içindeki sıvı gaz miktarına göre hareket eden şamandıra kolunuz takılı kalıyorsa cihazda hep sabit bir değer okuyacaktır.
şamandıra kolunuz takılı kalıyorsa benim cihazımda size sabit bir değer gösterir.
fakat sisteminizdeki hatayı tam...
Ynt: Lpg Gösterge Sorunu
Bu soruna alternatif çözüm olarak geliştirdiğim bir ürünüm var
konu linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96395.msg1256386#msg1256386
satın alma ve montaj detayları için bana 0 537 2793056 dan ulaşabilirsiniz. (akşam 18:00 den sonra aramayı tercih ederseniz sevinirim)