Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korando icin alternatör degistiren varmi
Parca satan bi sitede Citroen dinamosu var emin olamadim
Hatta diyot tablasi bulsam daha iyi
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen yaz ön takim yaptirirken amortisor mazda minibusle ayni degiselim denmisti. Degistirmemistim. Tanesi 130tl miydi yalan olmasin
Benim samsundaki usta musso arazi şanzımanı yaptığını ve müşterisinin cok memnun kaldığını anlatmıştı. Fikir almak isterseniz numarasını özelden yollayim.
Cok gecmis olsun
Benimkinde de tatsiz bi durum oldu. Sarj dinamosunda problem vardı. Kurcalayan usta sagolsun suan devir gostergesi hiz gostergesi sacmaliyor. Arac dururken kapılarıni kitliyor. Acinca tekrar kitliyor.
Cok nazar alıyoruz bence
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk...
Bendeki duz 2.9d çekiş problemi vardi şanzıman revizyonundan sonra turbo taktirmaktan vazgectim. Uzun yolda da kullanıyorum. Savrulmaktan korktugum icin 120 yi gecmedim
Bir hafta diye teslim ettigim şanzıman revizyonu 2 ay surdu. Mercedes 126 balina kasa sanziman olmasina rağmen...
Vites gecisleri yokus performansı duzeldi ancak usta vites çubuğu ve yanan b lambasiyla ilgilenmemis. Geniş zamanda birak dedi :/ iki ay da da onu yapardi.
Bide bugün farkettim...
Koltuk takimi konusuna cok güldüm
Benim korandonun arka koltuklari sonradan taktırdım tofask gecici cozum olsun dedik oylece kaldi. koltuk takılmadan oyle bi teklif bana gelse keske [emoji2]
Dogu Karadeniz'de plajlar cogu yerde kum degil cakillidir. Gurcistanda frelander ile bi corsa kurtardım arabaya oyle yuklenmisim ki
Baski balata siyirdi
Sonra bi ticari corsa ile frelanderi tamirciye cektik
Zor bi gundu...
motor takozlarinin asinmasindan benzer sikayetim var. Usta biraz daha artsin oyle yapalim dedi [emoji16] [emoji23]
Amortisor ve salincaklarda kontrol edilebilir