Arama sonuçlarınız

1. cygnet

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Çeki demirinde olması gereken özellik , topuz ile onun altında ki L şeklinde ki uzantının birbirinin uzantısı olması (monoblok) gerekir , yani birbirine kaynaklı , civatalı olmaması gerekir.. Bu her 2...

2. cygnet

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
  3. cygnet

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Metal konstriksiyon ağırlıklı bir imalat olduğuna bakılırsa oldukça ağır olacak gibi görünüyor... Hali hazırda yapılmış olup , satılan modellerin bitmiş ağırlığı 300 kgr ı geçmiyor..İç yüksekliği 170 cm civarında , eni 160 cm kabin boyu da 200 cm...

4. cygnet

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Bravo doğrusu ve "Gezenbilir" de çok yakışmış.. Dilerim bir gün gelir ve "gezenbilir" kendi TV kanalına kavuşur..Bence çoktan hak etti bile.. "İZ TV" halen başı çekiyor..Arkasını da "gezenbilir" getirir... Üyeler...
  5. cygnet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Ayhan bey, Marmaris'te ki bilgilendirmen için teşekkürler...Benim karavan Evcan tarafında değil Allahtan..Değirmenyanı mevkiinden Amazon kampa giderken yol üzerinde ilk 100 mt içinde Veli Arslan diye bir kişinin ailesi ile yaşadığı ve...

6. cygnet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' 3 Senedir fiili olarak çekme karavancılık yaşantımız içinde kışın Şubat'ında hiç bir karavan etkinliğine katılmamıştık..Kendimiz de bireysel olarak herhangi bir etkinlik düzenlememiştik...Eskiden gelen bu alışkanlığım yüzünden...

7. cygnet

Karavan mı Yelkenli mi?

Ynt: Karavan mı Yelkenli mi? Bu yaz kalmakta olduğum kampingde 5,75 Rota prenses tipi fiber teknesi olan bir arkadaşımla tekne konusunda detaylı sohbet ettik...Çünkü doğduğumdan beri sahil kentinde yaşadığımdan denize bir başka gözle bakarım...Bu sohbetin sonunda onun şu...
  8. cygnet

Motokaravan yapımında yenilikler.

Merhaba.. 3 senedir devam ettiğim çekme karavanda yaşama özelliğimizi gelecek seneden itibaren motokaravanda devam etme azmimiz dolayısıyla motokaravanımızda nelerin özellikle olması , nasıl daha çok yer kazanabiliriz , ne yaparsak daha pratik bir motokaravan yapımız...
  9. cygnet

Motokaravanda yeni buluşlar.

Merhaba.. 3 senedir devam ettiğim çekme karavanda yaşama özelliğimizi gelecek seneden itibaren motokaravanda devam etme azmimiz dolayısıyla motokaravanımızda nelerin özellikle olması , nasıl daha çok yer kazanabiliriz , ne yaparsak daha pratik bir motokaravan yapımız...

10. cygnet

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! Olankmayınca gücümüzle karavan hayatını sevdirmeğe uğraşırken Çubucak gibi devlete bağlı bir kamping işleticisinin sebep olduğu bu sonuca gerçekten çok üzüldüm.. Kendi adıma oluşturulan bir web sitesi veya blogum var...Burada kampingde...

11. cygnet

Marmaris Civarında Kamp Dışı Konaklama Yerleri...

Merhaba.. Karavanımızla Marmaris civarında ki bir kampingde kalıyoruz... Tabiatım icabı uzun süreli monotonluktan sıkılıdığım için kendime mutlaka yeni cazibe noktaları arar bulmaktan hoşnut olurum..İşte buna hizmet etmek üzere kampingden çıkıp,günübirlik bir tur yapmak üzere yola...
  12. cygnet

çeki demiri edinmede yeni yöntem..

Ynt: çeki demiri edinmede yeni yöntem.. Fiyat konusunu da arkadaım söylemişti ama ben şimdi hatırladım.. Sadece bir TÜVTÜRK muayene bedeli alınıyormuş..

13. cygnet

Ynt: çeki demiri edinmede yeni yöntem.. Arkadaşımın aktardığı bilgiye göre eski sistem artık geçerli değil... Ancak çeki demirinin çok önemli bir özelliği var, bu gözden akaçabiliyor...Baştaki topuz bazı çeki demirlerinde devamında ki boynuzumsu kısıma kaynakla tutturuluyor..Bu da...
  14. cygnet

Merhaba. Dün arkadaşlarla kampta oturmuş sohbet ederken konu çeki demirinden açıldı.. Arbasına bu sene Mart ayında çeki demiri taktıran bir arkadaşım şu açıklamayı yaptı. " Senelerden beri çeki demiri prosedürünü bildiğim için aldığım yeni arabama çeki demiri taktırmak...
  15. cygnet

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! Cocuğun babası olan arkadaşım, oğlunun boynu bükük kalmasını engellemek ve hatırını saymak pahasına yanda ki İnbükü kampına taşındılar..Hiç olmazsa Hisarönü körfezindeler..Oğlan burada ki arkadaşlarını kaybetti..Fakat orada 2-3 arkadaş edinmiş...

16. cygnet

Merhaba... Olumsuzluk ifadesi taşıyan bir başlıkla hata şaşırtacak da bir iafde oldu sanırım..Neyse.. Altta işin gerçeklerini okuyacaksınız...Bizler mutazarrır oluyoruz , bari sizler olmayın istedim.. Geçen sene ilk kez Çubucak orman kampına karavanımızla geldik , burada 30...
  17. cygnet

Motokaravan İçin İmalat ve Gezi Ortağı Arıyorum.

Ynt: Motokaravan İçin İmalat ve Gezi Ortağı Arıyorum. Konuya daha açıklık getireyim... Benim düşüncem,alkovenli karavanı kendi bahçemde kendi becerimle yapmak değildir ki zaten... Ben eğer benim gibi düşünen bir arakadaş bulabilirsem halen çekme karavanımı yapmış olan ve hem el...
  18. cygnet

Motokaravan İçin İmalat ve Gezi Ortağı Arıyorum.

3 senedir çekme karavanda tatil yapmaktayız...Son olarak geçen sene kamp yaptığımız Hisarönü körfezi kıyısında ki Çubucak orman kampı'ndan kurtulmayı düşünemiyoruz..Neden mi ?. Doğası bizi mest ediyor....2000 den çok çam ve 1000 civarında farklı ağaçlar sayesinde burası...

19. cygnet

Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler

Ynt: Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler İsteğinize ulaşabileceğiniz , aşırı masraf yapmadan kaliteli ve görsel açıdan zengin , iç dekorasyonu Avrupa standardını aratmayan bir çekme karavan için size www.pinokaravan.com u tavsiye ederim....Link açılmazsa google da pino...
  20. cygnet

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Mobil klima en iyi çare ancak , arkasında ki 11cm çapında ki hortumu dışarı vermek için 2 yol var. 1- Karavan pencerelerinden birini aralık bırakmak. 2- Karavan duvarında veya tabanda aynı çapta bir delik delmek ki , bu karavanı zedelemek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri