Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Günlüklü - Fethiye
Günlüklü koyuna bir kaç gün önce gittik..
Tabiat muhteşem güzel..
Burada ki tesis de öyle. Fethiye ana yolundan tabela yönünde sapınca çok az bir mesafe sonra karşınıza bir tabela daha çıkacak..Sağa işaret eden tabelada PALM BEACH HOTEL...
Merhaba..
Sayın karavan dostları...Özellikle çok gezenler:).
Amasra'dan başlayarak sahil yolunu kullanarak ta Sinop'a dek uzanan karayolunu kullananız varsa lütfen bu yolun çekme karavana uygun olup olmaması konusunda bilgi iletmenizi rica ederim..
Çekme karavan...
Birkaç senedir hep pas geçtiğimiz Fethiye ve çevresinde 6 gün geçirip "ana üssümüz" diye nitelendirdiğimiz Bodrum'un Güvercinlik mahallesine (Güvercinlik muhtarlıkla idare edildiği için ) döndük.
Kuzenim ve ailesi ile geçen 5 günün her bir akşamında farklı...
Ynt: Mocamp Kuralım
Olaya hep pesimistik bir düşünceyle yaklaşıldığında sonuç da elbette olumsuz çıkacak.
"Kamping" hayali kurmak bile bana çok ilginç geliyor ve "keşke" dedirtecek bir duygu yaratıyor.
Kampingi bir "para kapısı" gibi gördüğünüz sürece ve...
Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri
Merhaba..
halen Dahi Karanlık Bazı Noktalar İçeren Bu Mevzuatla İlgili Son Yaşadığım Olayı Nakletmek İstiyorum.
03.nisan.2013 Tarihinde Adını Vermek İstemediğim Bir Tüv Türk Muayene İstasyonuna Arabamın Teknik Muayenesi...
Ynt: çeki demiri siparişi verdim, Çekme karavan arıyorum
Merhaba.. Yeni karavan alacaklara her zaman tavsiye ettiğim en önemli unsur, karavanın dış görünümü olmayıp , çeki düzeneğinin ve alt yapısının kalitesidir..Ülkemizde çekme karavan yapan firma sayısı çok ancak...
Ynt: Foça'yı hiç bu kadar sevmemiştim.
15 Gün süren tatilimizin ilk bölümünde her 2 Foça arasında kalan Sazlıca kampingi ve sonrasında da Bodrum / Güvercinlikte ki Kaya kampingi tanıdık..Güvercinlik, bitip tükenmeyen rüzgarı ile tatilimize damga vurdu..Bodrum gibi çok...
Bunca senelerdir karavanla kampinglerde kaldım , unutulmaz doğa manzaralarına şahit oldum..Bunları çoğunlukla tasvir ettim burada ve başka yerlerde..Ancak bugün bir yol üstü dinlenme tesisini anlatmak zorundayım.
Akhisar'dan...
Mazı'ya gitmeyi düşünerek dün internette araştırdım..Nerededir,nasıl ulaşılır..vs. diye..MAZI SAHİLMPANSİYONdiye bir site buldum..Tel. no. aradım ve yol tarifi aldım..Bizim kaldığımız Güvercinlik'e 33 km gidiş mesafede..33 km de dönüşü...
Her ptesi Güvercinlik'te semt pazarı günüymüş.. Yine her ptesi günü bir pazarcı kamyonetiyle kampa gelip ürününü sattı.."Ayağa hizmet" anlayacağınız...Kamyonetten kasalar dolusu sebze ve meyveler yere indirildi ve tezgah gibi...
Sayın Enverdede, yakın takibiniz için teşekkürler.. Yazınızda ne kadar da haklısınız..Örneğin dün akşam Güllük'e gittik..Yine 1995 ile karşılaştıracağım...O tarihte sahilde tek bir yol vardı ve bu yol iskeleden 100-150 mt sonra biterdi.. Yolun...
Ara sokakların birine girdik , bakalım buralarda neler yenilenmiş diyerek...İleride bir pusette ikiz bebekler vardı...Şirinlikleri çok dikkatimizi çekti..Bakıcı bayan da söze girdi ve " kızımızın 60 takım kıyafeti var..Her gün 2 kıyafet...
Bugün 1995 de tatil için 7 günlüğüne gelip çok beğendiğimiz için 10 gün kaldığımız Gündoğan koyuna gittik..O tarihte Gündoğan koyunun tüm tepeleri ıssız, bomboştu..Sahile paralel giden tek yolu Eros otele doğru gidip,o bölgedeki diğer...
Şu sıralarda ilginç bir olay yaşamaktayız..Hatta 2 ilginç desem daha doğru olur.
1 ncisi, Hollanda'dan Şubatta bisikletle yola çıkan 20 li yaşlarda genç bir kızcağız kampa geldi ve arkamızda çadır kurdu...Çadır çivisini eliyle...
Mangal ve kömür dahil 1 kgr tavuk eti 17,5 TL ucuzmu..Tavuğun kgr ı 6 TL İstanbul'da.. Kömür dediğin de nedir ve 1 kgr tavuk kızartmak için kaç TL gider?.. Bence 17,5 TL pahallı ama sayfiye,deniz kenarı...vs. deyince iş değişiyor..
Foça'dan...
Cavid bey, mangallık tavuk etiymiş o bahsettiğim ve kilo fiyatı..Fiyata mangal ve kömür dahildir.Böylece beklenen düzeltmeyi de yapmış olduk..
Dün akşam 19.30 da kamptan Bodrum'a geçtik..Bodrum'a dek olan 22 km lik yolda hiç değilse...
Sayın Egeli, siz Foça'da bu karataş'ın yerini bir öğrenip bana bi mail atın hele..Bi kıyak düşünürüz elbet:)).
Altta eklediğimi sandığım foto Bodrum Güvercinlik koyunda ki Kaya kamp önünde ki görüntüdür.
Ynt: Şimdilik Foça'dayız..
Sayın Serkangüranç..Pİ modeli çoğalmağa başladı..Foça'da ki kampa girer girmez kapıda ki adam "ya bu karavan buraya sıkça gelmeğe başladı" dedi..Sanırım İzmir'de ki bir Pİ sahibi kampa sık gidiyor olabilir..
Pİ, motosikletle bile çekilebilecek...
Okuyorum, bir çoğunuz bugüne dek birçok yer gezip gördünüz,yaşadınız ama biz bu yaz başında çarpıldık sanki..İlk kez yaz gribi olduk, meğerse ne berbatmış..Nezle,öksürük,ateş..Neyse 24 gün sonra ancak defettik belayı ve sonunda 13.07-Cuma sabahı gezimize başladık...