Arama sonuçlarınız

1. cygnet

TÜV

Ynt: Tüv Benim VW Transporter'ım 2005 model ve 2012 de ikinci el olarak satın aldığımda camlarında koyu cam filmi vardı.. Araba el değiştirdiği için satıcı olan kişi TÜVe götürdü ve hiç sorun olmadı...Daha sonra ki sene ben yine götürdüm yine film sorunsuz geçti...

2. cygnet

Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

Ynt: Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır.. Ürünü iade etme imkanım vardı ama ben bunu monte edecek ustam ile ptesi günü için randevulaşmıştım...Bu nedenle iade edip yenisinin peşinde zaman kaybetmek istemedim. Hadiseden sonra aklıma satış müdürünü aramak ve...
  3. cygnet

Motokaravanınızda Mutfak Tadilatında Dikkat Edin..

Arkadaşlar merhaba. Konuyu açayım.. Transporter aracımı kampervana dönüştürmek amacıyla içinde bazı tadilatlara kalkıştım..Sıra mutfak oluşturmağa geldiğinde tek gözlü ocak + musluklu evye edinmeye geldi..İnternette reklam veren web sitelerinde ürün aramağa ve...

4. cygnet

Dikkat....! Bu Bir Uyarıdır..

Arkadaşlar merhaba. Motokaravan yaptırırken veya motokaravanınızda tadilat yaptırırken / kendiniz yaparken eğer mutfak evye+ocak seti alımı için www.denizdukkani.com web sitesinden alış veriş yapmaya gerek duyarsanız alacağınız ürünü hemen internetten sipariş...
  5. cygnet

Şimdilik Foça'dayız..

Ynt: Şimdilik Foça'dayız.. Eski - Yeni Foça'lar arasında ki Sazlıca plajları (kamp alanı)na her sene bir kere mutlaka uğruyoruz..2013 de daha da gelişmeler vardı. Neredeyse her 3 karavana 1 adet uzunca buzdolapları temin etmişler..WC kabin sayıları artmış ve...

6. cygnet

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Türkiye'de T5 e açılır tavan yapan firma tanıyorsanız lütfen bilgi verirmisiniz. Bilginin güncel olması çok önemlidir. Teşekkürler.

7. cygnet

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Sayın "Süpergezgin".. "Kitapçığımızı kamplara, derneklere, yetkililere ve karşılaştığımız hemen her kampçı ve karavancıya verdik. Kitapçılarda satılan bir kitap değil, genellikle elden dağıtımılarını yaptık. Read more...
  8. cygnet

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar Sakar geçidinden Marmaris'e doğru inişte Gökova körfezi'nin muhteşem görüntüsü ile karşı karşıya kaldığımız o yılankavi yollardan geçerken aldığım keyif tavan yapar bizde. Zaten virajlı yolları daha çok severim. Marmaris-Fethiye kavşağından...
  9. cygnet

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. Keşke bu topiğin tümünü bizdeki trafik polisinin bağlı olduğu genel merkezdekiler okusa da , campervanların pencere camlarında ki filmlerin ne derece faydalı olduğunu öğrenseler.. Onların...

10. cygnet

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Erdal bey. Bu sevindirici bir haber.. Ancak "kampçılık"la ilgili kitapçığı ben küçük - büyük çaplı hiç bir kitabevinde görmedim. Bunu nerelere verdiniz , öğrenebilirmiyim?. Karavan ile ilgili 100 sayfalık kitap madem ki hazır ne bekleniyor...

11. cygnet

Hasarlı Karavan Yola Çıkabilirmi?

Merhaba. Doğal afet sonucunda sadece tavanında 60-65 cm çapında bir delik oluşan çekme karavanımın yürüyen aksamı ve diğer tüm cepheleri sağlamdır...Hasar sadece tavandadır ve yürümeye engel hiç bir durumu yoktur. Karavanım Bodrum'dadır ve tamir için İstanbul'da...
  12. cygnet

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Sayın "ankirali" desteğiniz için çok teşekkürler. Karavancılarımız sanırım "kış uykusu"ndalar..:) Görüş ve desteklerinizi bekliyorum.

13. cygnet

Pi2010 İle 2 Yılın Özeti

Ynt: Pi2010 İle 2 Yılın Özeti Aynı mini karavanı ben de kullandığım için soruları yanıtlayayım. Yatağın boyu 2 mt. Eni ise 2 yetişkin insanın yan yana yatmasını rahatça sağlar.. 3 - 4 yaş çocuklar yatabilir. Oturma grubu yatak haline dönüşüyor..Çok kullanışlı bir...
  14. cygnet

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Sayın Atiladi , zaman harcayarak sıkılmadan verdiğiniz detaylı bilgi ve belirttiğiniz özellikle "telif" konusu için teşekkür ederim.. Doğrusunu söylemek gerekirse "telif" işi hiç aklıma gelmemişti. Bugün Türkiye'de...
  15. cygnet

Dikkatimden kaçmayan bir konu var..Türkiye insanı artık tatillerini otel odaları yerine doğa içinde geçirme konusunda bilinçlenmeğe başladı..Üretim yapan firmaların harıl harıl karavan imal etme gayretlerinden bunu anlıyorum. Tabi son derece mutlu edici bir...

16. cygnet

Bartın,amasra,akkonak Köyü Karavan Kamp Alanı

Ynt: Bartın,amasra,akkonak Köyü Karavan Kamp Alanı 2013 Ağustos anılarımızı hatırlatı bu kareler. Akarsu kamping'i hayatım boyunca unutmayacağım , hatta unutmayacağız.. Orada unutmayacağımız kamp alanı dışında bir de kampingin bay ve bayan sahipleri var..Ad vermeyeceğim...
  17. cygnet

Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..

Ynt: Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik.. Sevgili Gezenbilir üyeleri.. Tüm içten duygularınıza teşekkür ederim.. Afet kazası , trafik kazası...vs geçirmiş insanlar olaydan sonra hep güzel teselli sözleri ile içleri biraz da olsa ferahlıyor.. Kaza anında karavanda...
  18. cygnet

Afet Sonrasında Karavanımızı Kaybettik..

Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde ki bir kamping yerinde 2013 yaz sezonunda "sabit düzen" oluşturduğumuz karavanımızda 2 nci yılımızı yaşadık..Son derece huzurlu, sakin ve bol oksijenli ortamda çok sevdiğimiz komşularımızla mutlu bir yaz sezonu yaşayıp 7.Ekimde...

19. cygnet

Safranbolu'da Karavan Parkı Açılmış.

Belki yeni haber olmayabilir..Ancak web sayfalarında bu konuyla ilgili haber bulamadım. Safranbolu'ya yolu düşenler belki bilirler ilçenin önemli konaklama tesislerinden biri olan KADIOĞLU HOTEL kendi bünyesinde karavan parkı oluşturmuş.. Karavan parkı fotograflarına...
  20. cygnet

Cam Filmi Konusu Hortladı.

Merhaba. Ülkemizde arada sırada soğutup , belli bir zaman geçtikten sonra tekrar pişirerek ortaya önümüze sürülen konular vardır. Parklara cami yapmak gibi otoların camlarında ki filmlerle ilgili en son gelişmeyi dün (22.10.2013) gece TV haberinde izledim. Yeni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri