Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Hepimizin başı sağolsun. Gerçekten çok üzücü bir durum. Allah geride kalanlarına sabır versin.

2. fbmy

Sazlıca Plajları Kamping

Ynt: Sazlıca Plajları Kamping Dinci geri kafalılar çıkarımını nasıl yaptınız? Sizce damsız girilemez uygulaması olan her yer dinciler tarafından mı işletiliyor dur? Dinimiz misafire yolda kalmışa yardım etmeyi emreder, bu kişiler yüzünden tüm inançlı insanları zan altında bırakmak doğru mudur?
  3. fbmy

Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor!

Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! :) +1

4. fbmy

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Konuya dönecek olursak, boru tamponu ve vincimi projelendirip tüv'den onaylatıp ruhsata işlettirdim. Şuan aracın dosyasında çizimler, tse ve ce belgesi, çizim yapan mühendisin faturasına kadar herşey var! Ruhsatta da ''ön çeki makara mevcuttur'' yazıyor. Toplam...
  5. fbmy

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Bülent Bey bahsettiğiniz ana fikirde daha önce mustakil konular da açmıştı. Hatta hatırladığım kadarı ile farklı bir nickle de konu açıp yakayı ele vermişti. ;) Benim gözlemlediğim kadarı ile Bülent Bey'in kafasına yatanlar iyidir yatmayanlar iyi değildir. Misal...

6. fbmy

LSD Deneyimi Olanlar Buraya

Ynt: Lsd Deneyimi Olanlar Buraya Aracım jimny arka %100 mekanik ön lsd kilit kullanıyorum. Ön lsd sonrası aracın performansı baya bir arttı. Benim taktığım lsd 75-25 çalışıyor ve bir lastik hiç yere deymiyorsa yok gibi davranıyor. Her malzemenin bir çalışma ömrü var lsd kilitlerinde. Bizim tip...

7. fbmy

Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?

Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim? Rica ederim, sonradan aldığım pillerin bir tanesi orjinal diğeri muadil ürün. Muadil olanı Çin'den 220 volt şarj cihazı (aynı zamanda araç çakmağı ile de kullanılıyor) ile birlikte almıştım. Verim açısından bir...
  8. fbmy

Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?

Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim? Bende 3 tane pil var ve ayrıca çakmak şarj cihazı aldım. Tüm yolu çekseniz bile kimse o kadar süre yolu seyretmez. Ayrıca o kadar veriyide depolamak ve amatör programlarda işlemek sorun olacaktır. Tüm yolu çekmek...
  9. fbmy

Bolkarlar

Ynt: Bolkarlar Çok güzel fotoğraflar, tebrikler...

10. fbmy

15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

Ynt: 15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil Sahibinde de 4x4 seçeneği işaretli. 4x2 versiyonlu diye belirtmişsiniz ''lu'' eki kafa karıştırıcı olmuş. Sanki 4x4 araç ama istenirse 4x2 kullanılabiliyor gibi anlaşılıyor. Arazi Taşıtı (Jip) : Karayolunda yolcu veya yük taşıyabilecek şekilde...

11. fbmy

15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

Ynt: 15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil Hayırlı satışlar. Araç 4x4 mü, 4x2 mi ?
  12. fbmy

İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü)

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Hiii kavgada bile söylenmez... :))

13. fbmy

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Sorma Hakkı hocam bana arasıra geliyor, bazen tutamıyorum kendimi. :)
  14. fbmy

Ynt: İş Yapmayan Bir Akaryakıt İstasyonunun Günlük Satışını Paylaşıyorum(pazar Günü) Derya keşke defender'ı karıştırmasaydın! Piyasasının yüksek olduğu fark edilecek... ;D Baksana aracın piyasası yokmuş. ;)
  15. fbmy

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Benzinci konusunda 20 bin liralık arabayı 13 bin liraya alırsanız kar etmiş olabileceğinizi yoksa yapılmayacağını yazmıştınız. Sizce 20 bin'e satılacak arabayı 13 e almak ve ya 13 lük arabayı 20 ye satmak ne kadar iyi niyetli...

16. fbmy

Tosfed Baja Kupası (23-25 Mayıs 2014)

Ynt: Tosfed Baja Kupası (23-25 Mayıs 2014) Merhaba, Araçların güvenlik ve donanım şartları nedir ?
  17. fbmy

Polo Bisiklet Alınık

Ynt: Polo Bisiklet Alınık Güzel olmaz mı çok güzel. :) Sahibinden de var bir tane 2800 TL yazmışlar fiyatına!!!
  18. fbmy

Polo Bisiklet Alınık

Ynt: Polo Bisiklet Alınık Şimdi rağbet belde bisikletlerine... Belde'nin yepyeni bir modeli : Şahane polo Polo alımlı bisiklet. Modern kilometre saatiyle aldığınız yolu ölçen, hızınızı gösteren, dağ, bayır, şehir içi yolları aşan bisiklet polo... Göbekten vitesli, gidonu gösterişli, selesi...

19. fbmy

Polo Bisiklet Alınık

Ynt: Polo Bisiklet Alınık Süper, nereden aklınıza geldi? Fotoğafa bakınca polo'su olan arkadaşlara bi' tur değişelim diye yalvardığımız günler aklıma geldi. :) Hele arkaya yaslanıp o vitesi değiştirmek ne keyifliydi! :)
  20. fbmy

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-road Araç Fotoğrafları Bir jimny'de benden gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri