Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kış Bolu kampını bim çadırıyla ve yazlık uyku tulumu ile geçirip hayatta kalıp kendini ispatlamış Kadr741 kardeşimi sakın ola unutmayın listenin en başına yazın adamın asabını bozmayın.
Bıçak neymiş usta sana samuray kılıcı lazım yaban domuzu üstüne atlarken çeker saplarsın Yavrum be ne de yakışır ... Kan dökülür üstümü kirletmeyeyim zaten şu yok sabun yok dersen tarzanın kullandığı iplerden yapar ağaçlardan ağaçlara atlarsın sana erişemez orman canlıları
Selam. Beraber kamp yapabilir fotolar çekebilir sitem www.ucuzgezi.com da yayınlayabiliriz. Videolarda çekmeyi planlıyorum. Belgratda görevlilerin yakalayamayacağı bir koordinat da buldum . Tüm malzemem var GPS uydusuna kadar. sizin malzemeleriniz varmı ?
Eski pazarın köyleri ormanlıktır. Google mapdan bakarsanız göleti görürsünüz. Çektiğim pek çok video ve fotoğraf var. Web siteme resimleri atar ve linki buradan paylaşırım. Eskipazar çetiören mesire alanıda çok güzeldir. Her yer su. Her yer çeşme elinizi 10 saniye suda tutamazsınız. Kampda...
Opel corsa arabanın altını vura vura gidersiniz. Yol traktör yolu.. orman odunlarını taşıyorlar o yollardan. Benim arabanın altına yüksek vurdum oralara. Araba arıza yapsa yürüyüş yoluyla yardım bulmak kolay gün içinde ama yeniceye gözüm yemedi açıkçası
Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın...
Dün çantanın tanıtımını yaptım 25 lira alın diye yazdım ... Bugünde hesiburada dan bir tane daha alayım zaten çantanın sadece tokaları 25 lira eder diye hepsi burada ya girdim birde ne göreyim. Çantanın fiyatı 90 lira olmuş.. Sinir oldum valla. Bu kadar fırsatçılık olmaz yaa.. Benim...
Şiddetli yağmur ve rüzgarda kalacaksanız sonbaharda da gezerim tozarım derseniz bu çadırı tavsiye ederim.Video benim çekimin.. Yeniden para verip ekipman koleksiyonu yapmayın ileride benden söylemesi . Kamp aşkı kalbe girince kışındamı gitsem bile diyebilirsin
Video...
O kadar para harcamanıza gerek yok.. Kullandığım ve videosunu çekip YouTube a attığım 2 kişilik çadırın. Bunun 3 kişilik olanlarında var. Bir kişi fazla olanı almakda fayda var. İşte linki
Video: https://youtu.be/Crdg3syrQKg
Ben bu amaçla kampçıları organize etmek için web sitesi bile kurdum. www.ucuzgezi.com Kamp yapmak isteyen şu şu günlerde müsaitim yazar ve o gün müsait olanlarla eyleme girişir.. Lakin hep kamplarıma tek başına gitmek zorunda kaldım. Geleceğim diyenler ya telefonlarını kapattılar ya da son...
Ateş yakabilirsin. Haftaya gidersen bende gelebilirim bu haftasonu referandum var ve meterolojiye göre pazar günü sağmak yağış var . 23 nisanda bayramı kutlarız Helede hayır çıkarsa ateş dansı yaparız.