Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği
Araç malesefki ne cj8 ne willys (nede mercedes) ve göremediğimiz bir çok uydurma mekanik.
Neredeyse tamamen uydurma bir araç.
Ayrıa willys lerde cj den ciddi anlamda farklı sahılanilir
Şöyle söyleyebilirim bu aracı cj ye dönüştürmek için sadece...
Ynt: Cj 5 İçin Tam Anlamıyla Bir Yardım Gerekmektedir. - Ankara
Hımm şimdi şöyle söyleyeyim mekanik işleri halletmeden görsel işlere girmeyin (döşeme gibi)
Makaslar uzatılmış derken bi kaç foto çekerseniz dah iyi olur. Belki bi set küpe ve makas ile iiiniz hallolur. Ayrıca dreksiyonda da...
Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum.
Araç 78 cj5 o konuda sıkıntı yok gibi ama fotağraflaf yetersiz.
Araç galeride ve hiçbirşey bilmiyor dediniz. Aldığı kişiyle görüştürsün sizi. Bu araçlar başka araca benzemez gel bak beğenirsen al olmaz bu araçta. ( yada sağlam bir sıkıntısı var ben anlamıyorum...
Ynt: Cj8'in Hardtop Üst Sacı Devrilme Anında Roll Bar Olmadan Ne Kadar Dayanıklı?
Kesinlikle devrilmede tavan mukavemet sağlamaz roll bar şart bence. Sonuçta civatalarla bağlı 3 parçaya ayrılabilen bir tavan.
Benim uyguladığım roll bar şu şekilde
Bu modeli wrangler ve rubicon dan...
Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği
Tabiki olurum.
Fakat 7500 liraya cj8 olmaz olsada cj8den başka herşey olabilir :))
Şöyle söyliyeyim 45000 i buldu benim aracım.
Daha ucuza çıkabilirmiydi. Dizel işli olmayan bir cj8 alsaydım bi 7-8 lira daha düşüğe mal olabilirdi.
Cj8 alırken dikkat...
Ynt: Biraz Canlanalım...
Teşekkürler Seyit abi
Kumaşının malzemesi ne bilmiyorum abi ama su geçirmezlik konusunda başarılı. Kanvas gibi dokusu kumaşın. İçide nefes alıyor naylon gibi değil.
Senin tentede süper olmuş abi.
Yandanda fotoğraf bekliyoruz :)