Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hollanda winterswijkte bir kamp alanı. karavanmız için bişeyler almaya gitmistik oradaki kamp ve karavan marketi çok güzel biryerdi karavanda kullanılacak hertürlü ekipman satılıyordu. bende buralarda facebookta bakınırken görmüş ve gitmeye karar vermiştim iyikide gitmişiz tost makinası çay...
bende sizle aynı düşüncedeyim binek aracımı değiştirmeyi düşünüyorum daha doğrusu sadece kamp yolculuklarında kullanacağım bir araç almayı düşünüyorum bugün araştırma yaparken 98-2000 arası vito 110 d leri gördüm 30-35 bin civarında alsam takıp götürsem geri döndüğümde ikisinde bi kenara koysam...
Avusturya Moond See Kamp alanı 2 gece konakladık gerçekten duşları tuvaletleri ortak kullanım alanları havuzu oyun alanları temiz konumundan dolayı manzaralı ve günlüğü çocuklar dahil 40 euro olan bir kamp alanıydı
edirnede omür kampingte kaldık ama akşam üzeri kızlar sıkıldı diye saat 5 buçuk gibi serinlesinler diye havuza soktum 1 saat kadar kimseler de yoktu eski ve bakımsız olduğu için galiba onunla birlikte bizden 245 tl aldı bir gece için çok pahalıymış dedim havuz heryerde ücretli olur göreceksiniz...
biz genelde fiyat konusuna pek takılmadan kampın özellikleri ve konumu, sunduğu hizmetlere bakarak karar verdik ve ödediğimiz en pahalı kamp ücreti günlük 42 euro ile barselonadaki kamp yeriydi ama mükemmel derecede temiz ve denize sıfır güzel bir plaja sahipti animasyon gösterileri dahil her...