Arama sonuçlarınız

1. yasiko

Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012

Ynt: Ercova'ya Gidiyoruz. 7-8 Temmuz 2012 Yağmurun kız arkadaşı ve annesi daha iyi bir seçim. ;D Senin de canın sıkılmaz İnsel. ;D ;D ;D

2. yasiko

2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim.

Ynt: 2012 Yıllık İzinimi de böyle bitirdim. Sevgili Hakan, Aramızdaki samimiyete güvenerek yazıyorum. Keşke bu harikulade geziyi iznin boş geçmesin diye değerlendirmek için değil, planlayarak yapsaydın. Hayatta bizleri terketmeyecek sadece anne ve babalarımızdır. Karavanını satmadan önce...
  3. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Mutluluklar dilerim Levent. Ben asıl dileklerimi sana iletmesi ricasıyla Yusuf'a söylemiştim. ;D

4. yasiko

Katlanabilir Kamp Sandalyesi

Ynt: Katlanabilir Kamp Sandalyesi Hüseyin ağabey, Bu tarz istermisiniz bilmem ama bugün İKEA'da gördüm. Katlanır,hafif, alüminyum. Adı Kalvö yönetmen koltuğu ( ki size yaraşır :) ) Fiyat: 65.95 TL. Ürün Bilgileri: Malzeme Kumaş: %100 polyester, %100 polietilen EVA köpük Polipropilen...
  5. yasiko

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Hayırlı olsun Haşmet, Sevdiklerinle güle güle,geze geze kullan.

6. yasiko

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Hayırlı olsun Haşmet. İnşallah gönlünce olur.

7. yasiko

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Karavanda hamak keyfi. :D Hatırlarmısın ilk yazışmamızda aykırı fikirlerin olduğundan bahsetmiştin. Seni bu yüzden daha da sevmiştim. Çadırvan , Portavan şimdi de Hamakvan. Devam Ömerciğim. Keyifli geziler dilerim...
  8. yasiko

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Hayırlı olsun Levent, Sağlık ve mutlulukla, güle güle,geze geze kullan.
  9. yasiko

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Hayırlı olsun Üstad. Nete sık girmediğimden geç oldu ama kusura bakma :)) Kolaylıklar dilerim. Selam ve sevgiler

10. yasiko

Kendi Karavanını Kendin Yap; Çekme Karavan

Ynt: Kendi Karavanını Kendin Yap; Çekme Karavan Hayırlı olsun Ercan bey, Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Aşağıdaki örneğe de bakmanızı öneririm. Kolay gelsin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17879.msg404711#msg404711

11. yasiko

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Sevgili dostlar, Ben sadece inandığım ve kendi tecrübelerime dayanarak fikirlerimi sizlerle paylaşıyorum. Hiçbirinize düşüncelerimi empoze etmeye çalışmıyorum. Konu özel. Hepiniz istediğiniz gibi davranın. Tartışma yaratmak için de yazmıyorum...
  12. yasiko

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Mutlu olmayı kim istemez ki Nermin hanım. Benim itirazım erkeklerin hep kötü olarak görülmesi. Şöyle düşünelim; Biz karavan yerine bir yazlık alsak ya da kiralasak eşlerimiz aynı işleri yapmayacak mıydı? Hani yeni gelin gibi yerim dar demenin ne...

13. yasiko

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Nasıl bir "dağın" karı olduğunuz önemlidir. Malum her kar bir dağın üzerine yağma şansına sahip değildir. Evlenecek bir erkek son zamanlarda söylendiği gibi "adam gibi adam" bulmuşsanız onu sakın üzmeyin. Ayrıca sıkmayın da elinizden kayıp...
  14. yasiko

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Nermin hanım, Bu işin evrimi sonunda 2050 - 2100 yıllarında kadınların varacağı gelişme ve özgürlük " NO MEN NO CHİLD NO DOG " diye ifade edilecekse, " Kadınlarda , yanındaki mutlu bir erkeğin hayatına katacağı değeri bileceğinden, bu yolculuğa...
  15. yasiko

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı? Bilsayarım bozulduğu için birkaç gündür nete giremiyorum. Çok faydasını gördüm. Uzun zamandır yapamadığım birçok işi yaptım. Bu bakımdan yenisini alma işini birikmiş işler bitene kadar erteliyorum. Gelelim konumuza; Kadınları bu kadar kutsamayın...

16. yasiko

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Geçmiş olsun Atilla. Perdeler de güzel oldu. Ellerine,parmağına sağlık. :)
  17. yasiko

VW T4 Camper Mobilya Örnekleri

Ynt: VW T4 Camper Mobilya Örnekleri Devam
  18. yasiko

Ynt: VW T4 Camper Mobilya Örnekleri devam

19. yasiko

Ynt: VW T4 Camper Mobilya Örnekleri Big Red
  20. yasiko

Ynt: VW T4 Camper Mobilya Örnekleri devam