Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LANDROVER DEFENDER 110
1992 MODEL
58000 km de
2495 cc
BENZİN - LPG (RUHSATA İŞLENMİŞTİR)
FULL 4X4
DİFRANSİYEL KİLİTLİ
ARAÇ OTOMOBİL/ARAZİ TAŞITI VE 1+1 MOTOKARAVAN OLARAK RUHSATA İŞLENMİŞTİR.
BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ 2 YILDA BİR TÜV’E (MUAYENEYE) GİRMEKTE VE OTOMOBİL OLARAK ÜCRET...
Taner bey,
Cevap için geciktiğim için kusura bakmayın. Uzun süredir siteyi takip etmiyorum.
Devamı gelmese bile güzel arkadaşlıklarımız oldu. Karavancılıkta beklentiler ve zevkler farklı olduğu için zaman içinde herkes kendi yolunda gitti.
Devre karavan bence çok uygun bir sistem ama...
Her ne kadar içini kendiniz tasarlayacaksanız da birkaç örneğin katkısı olur diye düşünüyorum.
Tasarım olunca dayanamıyorum ne yapayım :smiley:
Bu örneklerde ofis kısmı belirli bir yer kaplıyor. Kalan kısmı da karavan olarak planlayabilirsiniz.
"@yasiko 'nun o efsanevi Land Rover Defender'i hala tedavülde ise, belki duş ve tuvalet görüşümü doğrulayabilir ?"
Talep olursa severek yaparım.
"efsanevi" tanımlamanız için teşekkürler :smiley: Halen tedavülde ve tekne hevesim yüzünden galiba satışa konacak.
"Sanırım iki cümlenin...
Aracınız şirkete kayıtlı olmayacak. O zaman yukarıda belirtilen sorunlarla karşılaşırsınız.
Farzedin bir karavanınız var. Onunla ister gezersiniz,ister çalışırsınız. Tabi sizin işinize özel konuşuyoruz. Diyelim bir kontrol oldu ya da park ettiğiniz yere polis geldi . Sorsa sorsa ruhsat...
Şirket adres sorununu çözdükten sonra nerede çalıştığınız sorun olmaz. Mobil ofisinizde satış yapmadığınız sürece istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Sadece araçta yaptığınız değişiklikleri projelendirerek ruhsata işletin.
Bir de görevlilere yaptığınız işi söyleyip detaya girmeyin.
İyi...
" *Bu tecrubelerden sonra esinizin de hala sizin kadar tekne almak konusunda kararli olup-olmadigini gormenizi
Siddetle Tavsiye ederim! "
Yerden göğe kadar haklısınız. :smiley:
Ben de karavancıyım ve güneye yerleştim. Uzun yıllar hangi karavan diye araştırma yaptıktan sonra şimdi de bana uygun tekne hangisidir diye araştırma yapıyorum.
Karavandan bilirsiniz yanlış seçim yaptığınızı ancak kullanmaya başladıktan sonra hayallerinizle gerçeğin ne kadar uyuştuğunu...
Ynt: Vw T3 Westfalia İç Dizayn
Alttaki sitede soldaki kutuları tıklarsanız çoğunluğu T3'e ait çeşitli üreticilerin iç dizaynlarını bulabilirsiniz.
Kolay gelsin
http://www.camperinterior.webfotos.co.uk/index.html
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
1992 model 2.5 Benzinli Defender 110 aracım için bana da yollayabilirseniz memnun olurum.
Selamlar
Ahmet Oral
ahmet_oral56@hotmail.com
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Kaptanım hiçbir telefonun cevap vermiyor ve sana ulaşamıyorum. Ben İstanbul'a döndüm. Görüşelim.
Ynt: Istanbul-bandırma Araba Vapuru
http://www.ido.com.tr/
Evet mümkün. Ana sayfada online bilet alışta gerekli araç bilgileriyle bilet fiyatına ulaşabilirsiniz. Yolculuk tarihine veya kampanyalar ile değişiklik göstermektedir. Araç bilgisi olarak direkt karavan yok aracın ağırlığına göre...
Ynt: Motokaravan Ruhsat Çıkarma
Projeyi çizip onaylatacak kişi veya büronun aynı şehirde olması gerekmez. Siz gereken bilgileri verin proje onaylanıp gelir. Yalnız önce araçtaki değişiklikleri yapın ve son durumun ölçüleri ile planını yollayın onaylanıp gelsin sizde bu belgeler ile Ek 1...
Ynt: Motokaravan Ruhsat Çıkarma
Cevdet Kerim Çelikörs 0532 3216485---0212 5424443
ckerim@yenermuhendislik.com.tr
www.yenermuhendislik.com.tr
Benim ve birçok arkadaşımızın projesini Kerim bey yaptı. Kendisiyle temasa geçmeni öneririm.
Kolay gelsin
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)
Buluşalım İnselciğim. Bak Ömer de bir motor aldı. (Yanlış olmasın binmek için ya o da olmadı neyse sen anladın) :D Sen de al bir tane motorcu olup gezelim biraz da...