Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
milleti niye kandırmaya çalışırlarki anlamış değilim alıcıları safmı sanıyorlar hiçmi birşeyden anlamaz sanıyorlar böyle yalan konusuyor insanlar dürüstlük de tarih oluyorrrr
Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.
hadi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.............. DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH
Ynt: Chevrolet Tahoe Off-Road'a Hazırlamak
şu tahoe lere bayılıyorum yaa mükemmel yakışıklı bir makine oluyorlar ama arazide nekadar başarılı olurlar bilemiyorum
BU DEVİRDE KİMSEYE GÜVENİLMEZ MİLLET BİRBİRİNİ NASIL KAZIKLARIM MANTTELİTESİ İÇİNDE HAREKET EDİYOR DÜRÜST SATICI ÇOK AZ HERKES YAPTIĞI MASRAFLARI KURTARMA DERDİNDE BU İŞLERDE HİÇBİRZAMAN YAPTIĞIN MASRAFI ALAMAZSIN ZATEN TİCARİ OLARAK DEĞİL ZEVK ALMAK İÇİN BÖYLE ARABALARA BİNİYORUZ BU BİR YASAM...
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8
plaka süper yaa ahhhh ulan ahhhh tam alınacak bir araç ama ne yapalım işte alana şimdiden hayırlı olsun :)))
Ynt: Keçimi Satıyorum :((
satmadan önce gönlünden aracı çıkarki alanda hayrını görsün keçinin gerekli bütün bakımları yapılmış zaten durumum olsa hiç düşünmem alırdım