Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de uzun süredir bu forumdayım. Çok aktif değilim ama arada gelip özellikle gezi yazılarını okumayı severim. Bu konuyu görünce ben de bir kaç kelam edeyim dedim.
Öncelikle belirtmeliyim ki DoğrucuDavut müstear isimli yazar ile hiç bir kişisel iletişimim, paylaşımım, sohbetim, kızgınlığım...
Hocam köydeki lojman küçükse webasto ile ısıtmayı deneyebilirsin. Elektrikle ısınmak çok pahalı.
Eksozu ve hava girişi bağlantılarını dışarıya verirsin. Mazot deposu da dışarıda durur. Akordeon borularla evin heryerini ucuza ısıtabilirsin..
Her ülkede uzun süre kalmayı planlıyorsunuz. Bunlar hangi ülkeler? TC vatandaşlarının tabi olduğu vize uygulamaları gereği bir ülkede turistik amaçlı 90 günden fazla bulunamazsınız.
Kaldığınız ülkelerde geçici oturma iznine mi başvuracaksınız? Vize ve ikamet süresi ihlali yaptığınız takdirde...
2.4 Ghz Yagi anteni ile kendi modeminizin alışını kuvvetlendirebilirsiniz. Bu durumda okul tarafında modifikasyona ihtiyacınız olmaz.
Bu anteni kendiniz de yapabilirsiniz. Youtube da bir çok DIY tarif mevcut.
Anteni yapıp sinyal kaynağına doğru yönlendirip sabitleyin.
Video...
hocam outdoor access point kurun. okulun modeminden cat-5 kablo çekerek sizin lojmanı gören bir cepheye bu cihazı monte edin. okul bahçesi dahil çok geniş bir alanda wifi ye kavuşursunuz. 25 GB internet sizin dişinizin kovuğuna yetmez...
Mutluysanız ve kamp ihtiyacınızı karşılıyorsa ne mutlu.
İnsan bence kamp karavan hayatında mümkün olabildiğince minimalist olmalı. Şu da olsun, bu da olsun diye hacimler ve ağırlıklar artıyor. Modern yaşamın tüm konforlarını yanımızda taşımaya kalkarsak "cevat kelle"ye dönüşüyoruz. Her kim en...
Yayla havası bu mevsimde iyi olur. Mis gibi orman, sessizlik, kitap...
Biz de aynı durumdayız hocam.
Evde netflix karşısında pineklemece, arada bir de fırsat bulursak yakın çevreye günübirlik dolaşmaca.
Motorin 30 TL olunca kıpırdayamaz hale geldik.
Hayırlısı olsun. Hepimiz maddi açıdan benzer sorunları yaşıyoruz. Ben de bu yaz bir yerlere kıpırdayacağımı sanmıyorum.
Yakın çevrelerde dolaşırız en fazla.
Size çalışmanızda ve sınavınızda başarılar diliyorum.