Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bu gece biraz daha Sidhartha okudum. Güzel bir kitap. Güzel gidiyor...

2. yugun

Benim çekme karavanım boyutunda bir karavanı çekmek için aracım uygun bir araç. Bu sebeple hiç sıkıntı yaşamadım. Çekme karavanlar gittiğiniz yerde kurulduğunuzda aracınızı özgür bırakıyor. Bu nedenle çok önemli bir seçenekler. Özellikle her sene bir kampa gidip geri dönecekseniz bence mutlaka...
  3. yugun

Bu yaz daha karavanıma sadece birkaç kez günübirlik gittim ama olsun bu da güzel. Evimde olmayı seviyorum. Tatil de evimde harika geçiyor. Herhangi bir yerde evimdekinden daha iyi ve rahat olamazdım. Bu yüzden evimde yaptığım ve beni mutlu eden şeylere önem vermeliyim ve bunları yapmaya devam...

4. yugun

Bugün de 3 kmlik yürüyüşümden sonra sırasıyla Vikingler, Andor ve Walking Dead dizilerinden birer bölüm izledim. Şimdi KOBO okuyucumu güncelleme yapıp şarja taktım. Biraz bilgisayarda takılacağım. Sonrasında yine kitap okuma saatim gelecek...
  5. yugun

Hayatımdaki Asıl Sorunum, Fazla Kilolarım...

Birkaç gün 3 km yürüyelim, Ondan sonra istersek arttırırız yine...

6. yugun

Bugün 3 km kadar yürüdüm ve geldim.
  7. yugun

Hermann Hesse'den Siddhartha'ya başladım. Harika bir kitap ve ustalıkla yazılmış bir öyküye benziyor. Sayfalarda uçarcasına ilerleyerek 70inci sayfaya geldim. Yedi tane daha Hermann Hesse kitabını E-Kütüphaneme ekledim. İnşallah onları da okurum. Hermann Hesse beni mutlu eden bir yazar...
  8. yugun

Bilen bilir ben tam bir karavan sevdalısıyımdır. Her tür karavan severim ama en çok hoşuma gidenler alkovenli motokaravanlar. Bir gün kendime ait bir Alkovenlim olmasını çok istiyorum da olur mu orası kısmet. Ben bunun için elimden geleni yapacağım.

9. yugun

Sidhartha isimli kitap, Bu kitabı forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle okuyorum. Bu gece başlıyorum efendim.

10. yugun

https://1000kitap.com/yugun/incelemeler

11. yugun

Kitap zamanı... Kemal TAHİR, Bozkırdaki Çekirdek
  12. yugun

The Walking Dead izleyerek bugün izleyeceklerimi sonlandırdım. Şimdi Radyo Eksen dinliyorum yanında da kahvem var...
  13. yugun

Duşumu aldım. Andor izliyorum. Star Wars evrenine dalış...

14. yugun

Yürüyüşlerimi kademeli olarak uzatacağım.
  15. yugun

Bugün de çıkıp 2,5KM kadar yürüdüm. Sonra geldim ve kahve eşliğinde dizilerime başladım. Vikingler izliyorum şu anda...
  16. yugun

Arif Bey Abim. Teşekkürler desteğinize. Bugün de 2,5KM kadar yürüdüm.

17. yugun

Çekme Karavanciliğin Sonu Geli̇yor..

Merhaba Acar Kamp yıllar önce beni de almamıştı. Kendilerini CİMER'e şikayet etmiştim. Demek ki akıllanmadılar hala. Bir turizm işletmesi olarak böyle bir şey yapmaya hakları yok normalde. Zamanında sözde bakanlıktan ekip gidip bunları uyarmıştı. Ceza yerlerse akılları başlarına gelir yoksa...
  18. yugun

Bozkırdaki Çekirdek, Köy Enstitülerinin kuruluş dönemini konu alan bir roman.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri