Arama sonuçlarınız

1. O

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Büyük bir şenlik olarak organize edilmesi çok güzel. Bu kapsamda katılımın 25 - 30 karavandan fazla olacağını tahmin ederim. UKKF camiası olarak organizasyon çabalarınız ve özellikle de yerel yönetimle birlikte "karavan...

2. O

Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler?

Ynt: Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler? Merhaba Burak bey. Şimdi oldu. :) Mesajınızı zaten kamp alanları isimli bu bölüme taşımıştım. Kampinleri buradan inceleyebilirsiniz. Kamping sahiplerinin eğer kendilerine ait boşta duran çekme karavanları varsa...
  3. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sitedeki yazıların alıntı olduğunu belirtmemesi ne kadar ayıp.. En azından alıntı yaptığı siteyi belirtmeliydi. Nezaketen sorsaydı "hayır olmaz" mı diyecektim? Ben bunları zaten herkes öğrensin, faydalansın diye yazıyorum. Çok yazık...

4. O

Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler?

Ynt: Sabit Duran Çekme Karavanları Kiralayarak Kalabileceğimiz Kampingler? Karavanınız çekme karavan mı, yoksa motokaravan mı? Motokaravanınız varsa kamping dışı güzel yerler de tavsiye edebiliriz.
  5. O

Karavan Kiralama Şirketleri

Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri Motokaravan kiralama şirketi mi soruyorsunuz, yoksa gidilecek, gezilecek yerler konusunda tavsiye mi istiyorsunuz? Tam olarak anlayamadım.

6. O

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Hoşgeldiniz Ahmet abi, inanın tam şu anda yönetimde "ne yapsak da Ahmet abi'yi foruma kazandırsak" konusunu görüşüyorduk. :)

7. O

Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca) Karavanınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  8. O

Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ...

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... Sahte plakalar gerçekten ciddi sorun. Profesyoneller aynı model ve renkte olan araçların plakalarını da kopyalıyorlar. Komşumun başına geldi. Savcılık kanalıyla, arkadan çekilen fotoğrafta sahte plaka kullanan aracın arka kapısının...
  9. O

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Hiç kolay değil gerçekten. İçim fazlasıyla buruk ama bu özveri karşısında saygıyla eğiliyorum.

10. O

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Haydi hayırlısı.. ;)

11. O

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Hüseyin ağabey farkı bu, olacak o kadar.. :) "Demedi" demeyin.. kimbilir içimizi ısıtacak neler neler bekliyor daha?.. Ah bir fırsatını bulup biz de uzanabilsek oralara. Çok mu zor, değil tabi. Ama biz taze karavancıların Türkiye'de gezip göreceği o kadar çok yer var...
  12. O

Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız

Ynt: Trilye (Zeytinbağ) Haftasonu Kampımız Güzel bir etkinlik olmuş. Misafirlerimiz vardı, bu hafta biz katılamadık, üzgünüm. İlerideki haftalarda daha güzel yerlere de gideriz umarım. Haldun, Bursa Kent Ormanı'nın karavancı dostu bir yer olduğu kapısından anlaşılıyor. Oradan yürüyerek...

13. O

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Bir yerlere elbette yine gidilir ağabeyim, benim kasdettiğim "büyük bir organizasyonu" diğer yörelerden yeterli talep olmaması nedeniyle "orta noktayı bulabilmek adına" zorlayamayacak olmamız..
  14. O

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Aracınız şahaneymiş gerçekten.. Güle güle kullanın.
  15. O

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Değerli dostlar, Daha önce de belirttiğim gibi Marmara dışındaki bölgelerden yeterli talep gelmediği için "büyük buluşma" fikrini şimdilik rafa kaldırmak zorunda kaldık. Büyük çoğunluğu İstanbul...

16. O

23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması

Ynt: 23 Nisan UKKF Baharı Karşılama Buluşması Sevgili Hüseyin ağabeyimizin ricası ile kamp detaylarına ait yazı ve fotoğraflarını buraya kopyalıyorum: Buluşma Cuma akşamından gelenlere Cumartesi katılımları ile on üniteyi buldu. Karadeniz den gelen poyraza rağmen klasik karavancı...
  17. O

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kural ve geçiş hakkı üstünlüğü olmayınca daha temkinli olunuyor anlaşılan. Öyle ya, "sol şerit hızlı gidenlerin hakkıdır, bas selektörü arkadan, sol şeridi işgal etmesin andaval..." " yeşil yandı, asıl kornaya, seni bekletmeye...
  18. O

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... OGS cihazımı cama yapıştırmasam mı acaba? Elimle gösterip geçebilir miyim? Kampta camlarda kullandığım folyolu yansıtıcılar geldi birden aklıma. Cihaz bununla cam arasında inanılmaz sıcaklıklara maruz kalacak. Kışın da aşırı terleme...

19. O

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... Otoyolları kullananlar için bilinmesi gereken bazı hassas konular: ► Otoyolda u dönüşü nasıl yapılır, gişelere girmeden aksi istikamete nasıl dönülür bilmiyorum. Böyle bir istasyona hiç rastlamadım ama eğer varsa; Yanlışıkla otoyola...
  20. O

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... İlknur hanım, kaçak geçiş cezamın iptal olabilmesi için plaka tanımlı bir kgs kartım ya da ogs olması gerekiyordu. Her ikisi de banka hesabınıza ve plakaya tanımlı olduğu için sorunu çözecekti. Olmuşken ogs alayım dedim. Plaka tanımlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,037
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri