Arama sonuçlarınız

1. N

Arazi Aracı Beyin Fırtınası

Sayın AHRAZ Merhaba, Suzuki VITARA genel olarak Şehir İçi trafikte ve özellikle einizdeki Hanımların kullanımları için tasarlanmış bir 4x4 otomobildir! Bu nedenle PAJERO ile asla mukayese edilemez. 1991 sonrası üretilen G54B Motorlu hayli Pajero hala yollarda. PARIS - DAKAR'ı arka arkaya 6 Kez...

2. N

Samurai Baskı Balata

AMANOSLU Kardeşim Merhaba, Osmaniye ve İskenderun'da mantıklı bir fiyatla alabileceğini sanmıyorum. Zira hepsi İstanbul çıkışlı parçaları satıyorlar. Lütfen aşağıdaki adres ve telefonlardan HASAN ÇAKIR Bey'i ara ve (Matsan Dış Ticaret'ten Ömer Abim telefonu verdi) dersen sana gerekli kolaylığı...
  3. N

Hafif Arazi Için Araç Tavsiyesi

Merhaba, FORESTER (ORMANCI) ve OUTBACK (TAŞRALI, Şehir Dışında yaşayan) iki otomobili farklı gözlerle incelemek lazım, 1986 yılından 2011 yılına kadar Subaru'nun bütün modellerini kullandım, hala Subaru için (eski modeller) Motor Parçaları satıyoruz. OUTBACK Amerikan Pazarı talebi doğrultusunda...

4. N

Mehmet Bey Merhabalar, Subaru EJ2,5 ve EF3.0 içerisinde, özellikle 2,5 olanı yazmam yeni modellere göre daha hesaplı ve çıkma parçası kolaylıkla bulunabilen araçlardır. Daha önce Subaru Motorları ile ilgili yazdıklarımı okursanız kolaylıkla anlayacaksınız LPG, Dünya'da hiç bir Ülkede Otomobil...
  5. N

Samurai Baskı Balata

AMANOS'lu Kardeşim Merhaba, Allah Rızası için önce yaşadığınız yeri yazın ki size çevrenizde en yakın yardımcı olabilecek Servis ya da Yedek parça satıcısını önerelim. Aynı Marka Otomobillerde birbirlerine UYDURULABİLEN Debriyaj Diski olabilir ve bu maalesef Türkiye'de Çok Fazla yapılıyor. Ama...

6. N

Discovery Ll 2.5td Hse Ve Hs Modelleri Donanim Farki Nedir

ALEYK'HUM ASSALAM Gökhan Bey, Önce HAYIRLI olmasını ve size UĞURLAR getirmesini diliyorum. Aksesuar dışında fark yok Birisi High Std. Equipment diğeri Std. Eq. Yıllara göre değişen aksesuarları görmek ve TAM BİLGİ almak isterseniz...

7. N

Mehmet Bey Merhabalar, bu yazdığınız 4x4'leri aynı kategori içinde değerlendirmek yanlış olur diye düşünüyorum. "" 2.500cc 4000cc arası difrensiyel kiliti olursa iyi olur, infinity qx4, nissan pathfinder 3.3 ... hyundai galloper ..subaru outback 3.0 ...disco 3.9 "" Hafif Arazi ve Otoyol ve İç...
  8. N

Feroza Hakkında Görüşleriniz

Ramazan Kardeşim Merhaba, yazdığınız son cümle (Bu araçları alıp bir de sanayiden çıkamamak var işin ucunda) inanılmaz doğru, buna katılmamak mümkün değil. Satın alırken ödediğiniz paranın yanında tamir için çok fazla zaman ayırmanız gerekir. Doğrusu bu markayı unutmanızdır. G54B motorlu Pajero...
  9. N

Ramazan Kardeşim Merhabalar, Avrupa Yakasının neresindesiniz, yazmamışsınız ama hala AKTİF DAIHATSU Servisi olarak EGECAN OTOMOTİV Ümit Yılmaz 0541 334 3667, Maslak Sanayi Sitesinde, Matsan Dış Ticaret, Ömer'den aldım numaranızı derseniz yeterlidir. Yer size uzak ise, tam olarak nerede...

10. N

Sayın GENÇYİĞİT, Daihatsu FEROZA maalesef MITSUI tarafından Türkiye Pazarına getirilmiyor. Bunda ALJ'nin ne kadar payı var bunu bilemiyoruz. Çok Temizini bulamazsınız, bulduklarınız için ÇIKMA parça temin şansınız çok yüksek. Yaşadığınız yeri yazarsanız size en yakın TOYOTA veya orada varsa eski...

11. N

2.0 V6 Vitara Yükseltme Sonrası Hava Filtre Kutusu Problemi

Sayın GKHN, Allah Rızası için yaşadığınız yeri yazın ki size hizmet verecek EN YAKIN servisin adresini verelim! Selamlar, Ömer.
  12. N

Toyota Hilux 1987 Için Yardım Ve Öneri

Sayın SERVET LN106'lar (Avustralya hariç) 2.8L Diesel Motorlu olarak üretilmiştir. Ne yazıkki Türkiyede çok hor kullanıldığı için, çok çabuk dökülmüşlerdir. Yedek parça olarak çıkma bulma şansınız çok yüksek, yenisini ararsanız bir kaç farklı adresten fiyat almanızda yarar vardır. Böyle bir araç...

13. N

Açık Denizde Denizden Karayla Haberleşme...

Sayın YAVUZHAN Merhabalar, Deniz'de haberleşmek konusunda Türkiye'de son 10 yıl içinde İstanbul Merkezli 20 civarında Profesyonel Cihazlar satan, hizmet veren firmalar oluştu. Bunlardan bir veya ikisi ile görüşürseniz sizi bilgilendireceklerdir. Haberleşme, Uydu Teknolojisinin gelişmesiyle...
  14. N

Samuraİ Yedek Parça

Merhaba, Parça ya parçaları; biliyorsanız OE numaralarıyla yazarsanız ben de araştırmak yardımcı olmak isterim. Selamlar, Ömer.
  15. N

Samuraİ Yedek Parça

Merhabalar, Dağları Karlı ERZİNCAN'a ve 59. Topçu Eğitim Tugayına SELAM OLSUN! Hasan Çakır Bey, 30 senelik Japon Oto Parçası deneyimlidir, Şirketimden yetişmedir. Adresinizi (Matsan Dış Tic.Ltd. Ömer'den) aldım derseniz size TÜM parçalar konusunda kusursuz hizmet verecektir. Suzuki Konusunda...

16. N

İstanbul Avrupa Yakası Nissan Özel Servis Tavsiyesi

Merhaba, Istanbul'daki İlk Yetkili Nissan Servisi ÜSTÜN OTO, ÖMER KOÇ ( Şimdi oğlu ORÇUN KOÇ Bey devam ediyor ) 0532 272 3171, telefon numarasını (Matsan Dış Tic.Ltd. ÖMER'den aldım) derseniz size her türlü ilgi ve kolaylığı göstereceklerdir. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer
  17. N

Merhaba, Istanbul'daki İlk Yetkili Nissan Servisi ÜSTÜN OTO, ÖMER KOÇ ( Şimdi oğlu ORÇUN KOÇ Bey devam ediyor ) 0532 272 3171, telefon numarasını (Matsan Dış Tic.Ltd. ÖMER'den aldım) derseniz size her türlü ilgi ve kolaylığı göstereceklerdir. Sorularınız olursa lütfen yazın. Selamlar, Ömer
  18. N

19. N

20. N

Samuraİ Yedek Parça

Merhaba, yaşadığınız yeri ve bölgeyi yazarsanız hizmet çok daha kolay ve çabuk olmaz mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri