Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Aracım
walla çok doğru...Bu poryo saplamaları hususunda abarttığımı bende düşünmeye başladım. 4x4 araçların yürüyen aksamları üzerine tecrübem çok değil....saplamaları bu kadar kuvvetlendirirken bu nu hiç düşünmemiştim...
Teşekkür ederim çok doğru....
fakat intercooler koyacağım için cj 5 de olan kırılan Turbo parçalarının motora kaçma ihtimali olmayacak....
Ynt: Gaz Tepkisi Pedal Altı Chip Bilgisi Olan Varmı
sprint booster denilen aygıt gaz pedalı telli değil de elektronik olan araçlar da pedal açısını bildiren sinyallerin daha hızlı motor beynine iletilmesi mantığıylaşalışan bir cihazdır. mesela birçok yeni nesil araçta ayağınızla olabildiğiniz...
Ön tamponun ve vinçimin bakım ve boyasını kendi imkanlarımla şöyle bir elden geçirdim daha sonra kupa ile beraber boyanacaklar fakat vince halat takınca kötü görünmesin diye bir elden geçmiş oldu....
Turbo konusunda çok haklısınız. Yaşı ve km si bu kadar ilerlemiş bir araç için gerçekten kırıcı olabilir.. Turbo çok dikkat ve bilgi isteyen bir konu...özellikle benzinli araçlar da.... Fakat daha önce 3 benzinli ve 1 dizel araca turbo takan birisi olarak bilgime güveniyorum...
Arazide zorlarken saplama kesen akslarımı da yine kendi mantığımla kuvvetlendirdim...
Tek olan pim sayısını 4 e çıkarttım... Saplamaları metrik 8 den metrik 10 a büyüttüm .. Ve bütün somunları locktite ile sıktım...
Resimler aşağı da.....