Arama sonuçlarınız

1. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Toyota Hj 47 2h Diesel Denemelere devam ediyoruz.......

2. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Büyük lastikler ve -44 ofset jantlarla çok çamur atıyordu... Bizde aşağıda ki gibi yaptık...
  3. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Teşekkürler .................. bittiğinde güzel olacak inşallah.............

4. Beruch

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye Tebrikler.......
  5. Beruch

Hilux arıyorum yardım

Ynt: Hilux Arıyorum Yardım Eğer ben toplarım derseniz ankara ivedik sanayi de 6 milyara 86 model 2.4 dizel ln65 ler mevcut.......

6. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Lc Hj 47 .......

7. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Toplamaya, takıp takıştırmaya devam ....
  8. Beruch

Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Değişik merakla takip edicem....kolay gelsin
  9. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım İhtiyar delikanlı yı gezintiye çıkardık.....

10. Beruch

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Hayırlı olsun birader.....

11. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım teşekkür ederim............
  12. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım walla çok doğru...Bu poryo saplamaları hususunda abarttığımı bende düşünmeye başladım. 4x4 araçların yürüyen aksamları üzerine tecrübem çok değil....saplamaları bu kadar kuvvetlendirirken bu nu hiç düşünmemiştim...

13. Beruch

land cruiser hj 60

Ynt: Land Cruiser Hj 60 hj 60 ise 3000 dizel olamaz... hj60 2h motorlu (4000cc 6 silindir dizel) demektir..
  14. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Debriyajımız değişti tahminimden çok daha hafif oldu....
  15. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Teşekkür ederim çok doğru.... fakat intercooler koyacağım için cj 5 de olan kırılan Turbo parçalarının motora kaçma ihtimali olmayacak....

16. Beruch

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim Ufaklığın Son Hali MAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLANIN
  17. Beruch

Gaz tepkisi pedal altı chip bilgisi olan varmı

Ynt: Gaz Tepkisi Pedal Altı Chip Bilgisi Olan Varmı sprint booster denilen aygıt gaz pedalı telli değil de elektronik olan araçlar da pedal açısını bildiren sinyallerin daha hızlı motor beynine iletilmesi mantığıylaşalışan bir cihazdır. mesela birçok yeni nesil araçta ayağınızla olabildiğiniz...
  18. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Ön tamponun ve vinçimin bakım ve boyasını kendi imkanlarımla şöyle bir elden geçirdim daha sonra kupa ile beraber boyanacaklar fakat vince halat takınca kötü görünmesin diye bir elden geçmiş oldu....

19. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Turbo konusunda çok haklısınız. Yaşı ve km si bu kadar ilerlemiş bir araç için gerçekten kırıcı olabilir.. Turbo çok dikkat ve bilgi isteyen bir konu...özellikle benzinli araçlar da.... Fakat daha önce 3 benzinli ve 1 dizel araca turbo takan birisi olarak bilgime güveniyorum...
  20. Beruch

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım Arazide zorlarken saplama kesen akslarımı da yine kendi mantığımla kuvvetlendirdim... Tek olan pim sayısını 4 e çıkarttım... Saplamaları metrik 8 den metrik 10 a büyüttüm .. Ve bütün somunları locktite ile sıktım... Resimler aşağı da.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR