Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci

2. zapatista

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci
  3. zapatista

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci anlamadım? bana mı söylediniz? kimin mesajı üzerine yazdığınızı söyleyin de belki kim yazdıysa bu sert sözlere cevap verir

4. zapatista

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci bizim arkadaşlar bir haber yaptılar yıllar önce suyla çalışan araba diye, belki hatırlarsınız... böyle bir ustaydı bulan.. test etti arkadaşlar, inandırıcı buldu ve ana habere çıktı talihsiz usta.. o haberden 2 ay sonra adam öldürüldü... biliyor muydunuz? yani son...
  5. zapatista

2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ?

Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ? vaay iki disco cu takılmış mesajın pesine:) kürsatım veremedim videoları bi türlü sana, mahçubum:) engin bir ara izin al da sen de katıl maslak balık olayına:):) muhabbetin tadı damağımda kaldı:)

6. zapatista

Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ? tavuğa kızt demek, keser, sap falan değil kaygı.. derdimiz şu; bu araç alınır mı? diye soran arkadaşımız belli ki bir yerden gezenbilir'i(belki de benim yaptığım haberlerden:) ) görmüş ve girmiş araştırmış.. daha önce bu yollardan geçen...

7. zapatista

Ynt: 2000 Model Discovery Td5 Alınır mı ? son zamanlara nedir bu disco lara elestırıler anlamadım,dunyayı yakıyor ben gene de memnunum piyasada temızı kalmadı da blunamayınca mundar mı oldu yoksa meyve veren agac mı taslanıyor? ınanamıyorum, yuksek otomobıl honda crv ıle bıle kıyaslanıyor:)...
  8. zapatista

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda tv'de üst düzey yönetici değilim ama naçizane biraz bilgi verebilirim türkiye de sponsorlukla ilgili yasalar düzenlenmediği için büyük firmalar size sponsor olmayabilir:( olsalar bile televizyonlar ağır cezalardan korktukları için-dikkatinizi çekmiştir, bütün...
  9. zapatista

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. bitmez bu konular.. herkese en güzeli kendi aracı... toyota ile mutlu günler, kazasız sürüşler dilerim.. ben disco 1 imle mutluyum:)

10. zapatista

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder içki kötülüklerin anasıysa, büyük rakı da her güzelliğin babasıdır:) tadını bilmeyen bilmez o güzellikleri, kendi halinde içtiğin, başkasına yük olmadığın sürece:)tabi ki

11. zapatista

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) kardesinin gözyası içindeki ağlamasını seyretmiş ve çok duygulanmıştım..... tarzı aynı benim gibiydi, araç, yakıt bitmesi.. mekanı cennet olsun,,, çok üzüldüm..
  12. zapatista

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda biz de ingiltere ye gidelim diycem hiç heyecan vermiyo:) ama benım disco da gider o yolu eger kabul edilirse:) saka bi yana gerceklesırs olay olur bence:) umarım(tum kalbımle) hayalınız gercek olur... ıstenırse medya destegı vermeye hazırız:) serkan ve...

13. zapatista

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 üzülerek bu konuyu gereksiz uzattığınızı ve kırıcı olanın siz oldugunuzu düşünüyorum oysa tam da önceki mesajda yazdığım gibi buranın ruhuna uygun bir sohbet yapılıyordu bence uyarıda bulunulacak bir kiricilik Saygılarımla
  14. zapatista

ORJİNAL VX 80

Ynt: ORJİNAL VX 80 yav bayılıyorum arkadaslarımın bilgililigine, kültürlügüne, nezaketine:) 'burası sıradan bir yer degil' in ne kadar gercek oldugunu gosterıyor.. aracını satmak steyen arkadastan daha iyi tanıyorlar aracı:)
  15. zapatista

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Satılık esnek çeki halatı(strap) kalanı da ben alayım hala varsa

16. zapatista

Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları sedat bey tam da söylemek istediklerim buydu.. :) sigara içen, içmeyen, alkol kullanan, kullanmayan tüm arkadaşlarımı seviyorum.. :D çünkü doğaya, dağlara çıkmak şehrin boğucu kalabalığı ve alışveriş merkezleriyle çevreli duvarlarını aşıp gidenlerin...
  17. zapatista

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları millet diye beni kastediyorsanız eger uzulerek abartmadıgımı soylemelıyım.. ozenılecek ınsan kımdır arkadaşlar? kesınlıkle ıckı-sıgara ıcmeyen bırı mıdır? ben kucukken 35 yıl once 4 yasındayken abıler vardı ıckı de sıgara da ıcerlerdı ama cok ıyı...
  18. zapatista

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları kesinlikle bu arkadaşıma katılıyorum.. burası insanların iş başvurusu yaptıkları yer değil.. belli çerçeveler içinde olanların biraraya toplandığı bir yer de değil diye düşünüyorum (bildiğim kadarıyla-2007 den beri üyeyim, epey de emek verdiğimi...

19. zapatista

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? tskkr :)
  20. zapatista

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? arkadaşlarım, benim memleket giresun diye yazmıştım ama 30 yıldır istanbul da yaşıyorum.. liste yeniden yazılırken beni de istanbul a eklerseniz bahtiyar olurum..:) haa memleketimle gurur duyuyorum ama liste gerçekm olsun.. Serkan Tahmaz-97 disco-1...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR