Arama sonuçlarınız

1. zapatista

Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )

2. zapatista

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürsad yazılanları okudum basına gelenlere üzüldüm ama bu kadar yazı içinde aklımda kalan şey ne biliyor musun? "BEN BU ŞEKİLDE ARABAYI KİMSEYE SATMAM" demişsin ya o...... sen düzgün ol.. eğri büğrü senden uzaklaşır:):) kardesim benim:)
  3. zapatista

Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman )

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery II - V8 ( Sıfır Motor, Sıfır Şanzıman ) bu videoyu izledikten sonra "siz kıyıt ta satamazsınız" :):) hem çocukla da bizim araçlar daha güvenli.. ben aynı gerekçe ile sattım çok pismanım.. ne olacak aynı masrafı emeği bir daha yapmak zorunda kalacaksınız...

4. zapatista

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) oohhhh mükemmel olmuş beaaa insallah seneye ben de gelicem hem de organizasyonda birebir olmaya aksaklık azalsın diye çaba göstermek için.. omuz vermek için.. fotolar her şeyi anlatıyor zaten.. masada olup o kadehlere bir...
  5. zapatista

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... gerçekten çok ara verdik biraz böyle idare edebilecek kadar foto istiyoruz yav:) bağlandık arabaya işte ne yapalım:) çok şey mi istedik?

6. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye canlı yayın cihazını 3G alıp gelmek gibi bir planım var ama bakalım yönetim ne diyecek:)

7. zapatista

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kürsat, nasa ayda kullandığı 6x6 ları satışa çıkarmış, bundan sonra artık onu medifiye edersin:) yemin ederim hızına yetişmek mümkün değil.. hayır her araç hakkında birinci elden bilgi sahibisin seninle offroad da kunuşulmaz.. bilmediğin ne anlatıcam ben...
  8. zapatista

Kaç Santim ??

Ynt: Kaç Santim ?? evet arkadaşlar.. imzalar ve dilekçeler yaklaşık 500 bini buldu.. ama kurul bildiğini okudu.. hiç bir dayanağı olmadan 19 cm. boyunda sarıkanat ın yavrulama boyuna eriştiği kabul edildi.. karar tarım bakanlığına tavsiye edilecek.. kabul edilirse gülü güle lüfer...
  9. zapatista

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution belli olmaz bence.. wv nin ciddi bir alıcı kitlesi var.. fiyat,donanım politikası düzgün olursa tozunu da atabilir.. (tabi japonların sorunsuz araç ürettiğini unutmadan) dış görünüm beni çok çarptı açıkçası:)

10. zapatista

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) REHA ABİ izin verirseniz haber yapmaya gelmek isteriz(tabi tv yöneticilerimiz de kabu ederse) hatta belki canlı yayın bile:) ne dersiniz?

11. zapatista

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution 1,3 multijet derken? kursat ım onerın uzerıne ulkede az sayıda satılan (sadece 7 adet) fiorino sahipleri (50007 :):) olarak orgaizasyon yaptık bekleriz:)
  12. zapatista

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... oralarda bir haber var. şu seçim bir bitsin.. haberi yapmaktan çok arabayı görmek ve basında bir bira içmek için gelicek kameraman arkadaşım emrah öncül ile.. zapatur u falan konusuruz:):):) saka bir yana araba önceden belgesel ekibininmiş ya...

13. zapatista

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... sıfır olması bana da mantıklı geldi,, hele de arka frenlerin olduğu yer de disk olursa maliyet daha da düşmüş olur sanırım..
  14. zapatista

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU belki de en güzeli olmuş:) insallah burun kıvıranlar dudak kıvırır:) çok güzel araç, tam hayalımdeki ama benim için biraz daha zaman var.. hayırlısı olsun..
  15. zapatista

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder çok iyiymiş diyet:):) izninizle ben de paylaştım:):)

16. zapatista

Satılık Land Rover Defender 110

Ynt: Satılık Land Rover Defender 110 durum müsait olsa bir dakika durmadan alacağım araç:) iki sene bekler misiniz beni? söz alıcam:) çok diri duruyor, çok güzel.. umarım hakkını verecek biri alır..hayırlı satışlar
  17. zapatista

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder Ah gelebisem kaya SİS e ah:) Kimseyi kizdirmayayim aman:) Vazife de cikarmiyorum. Sadece nacizane sikintimi anlattim.. Gelirsem ankara ya ararim:):) Hepinize iyi aksamlar, hepinize seviyorum:)
  18. zapatista

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder selim bey söylediklerinize harfi harfine katılıyorum.. bi ara beraber de devirsek 70 ligi, 100 lüğü:):) sizin için rakı ne ifade eder baslığı altında hemen duyarlılık yazıları beni çok sıktı artık yahu.. tamam başka bir başlık açılmıştı zaten, alkol ve...

19. zapatista

discovery vs mıtsubıshı L200

Ynt: discovery vs mıtsubıshı L200 çok teknik açıklama yapamamakla birlikte: disco 1 'i mühendislerin yaptığını sonra üretilenlerin muhasebecilerce yapıldığını söylerler.. çünkü disco 1 den sonra benzin sıkıntısı, kadınların kullanımı için softlaştı..:) disco 1 ağır koşullar için çok uygun bir...
  20. zapatista

Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi

Ynt: Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi toyotanın yanında duran abi asağı kayıyor ya.. ya araba yuvarlansa? direk altında kalacak ve ......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri