Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011) bir daha Listeyi yenileyelim :) 01- Zerrin Yiğiter 02- Faruk Dama aksilik çıkmazsa iki kişi 03- Ufuk 04- Turgut 05- Dursun 06- Emin (2 Kişi) 07- Serdar 08 -Ömer 09- Can

2. cumburlop

Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; İnözü Vadisi Yürüyüşü Duyurusu (10 Nisan 2011) yürüyüş iptalmi oldu? neden kimse yok? bende geliyorummmm, zerrin birşey sorucam o vadide ben cadırımla tek basıma kalabilirmiyim?? kucuk bir ihtimal ama, boyle birsey aklıma geldide aksam sizi yolcu edince:) ben bir gece...
  3. cumburlop

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum merakla bende izlemeye basladım sizi, herseyden once gidilen yoldan degil kendi actıgınız yoldan ilerlediginiz icin sizi tebrik ediyorum

4. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) orayada gelmek istiyorum gemicem demedimki zerrin (hanım) :), kesin olmasada ben ikisinede gelmek istiyorum ama :)
  5. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) cok cok cokkkk teşekkür ederim bilgiler icin, umarım karagolde sizlerle birlikte olu-cam(-cağız) zerrin (hanım :)) daha tam alısamadıgım icin, yakında bende tamamen atcam ünvanı :)

6. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) faruk bey, verdiginiz bilgiler ve ilginiz icin cok ama cok tesekkur ederim, dediginiz gibi trekking konusunda tanıdıkca, kendimi ve ne istedigimi, daha spesifik sorularla yine size danısırım bundan sonra:)...

7. cumburlop

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) tamamdır can demene cok sevindim bende sana izninle ömer diyorum:) bu sene butun snowboard malzemelerimi temin ettigim icin maalesef maddi olarak baya sıkısmıs durumdayım, faiz oncesi denge bile bozuk bütçemde:) ondan...
  8. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) assos bey sizede cok tesekkur ederim ama soru konusunda umarım pisman olmassınız ilerde:D, bazen ilgim ve heyecanım heleki uzun suredir yapmak istedigim ama bi türlü adım atamadıgım konularda 3-4 yasındaki...
  9. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) assos bey siz yazınca birden dank etti, dogru tamamen haklısınız sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza hatta, ben su an bazen e baydan urun(kayak gozlukleri) getirip satıyorum bile, ama nedense aklıma bir an hiç gelmedi ...

10. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011) zerrin hanım burayada gelmeyi cok istiyorum ama bakalım uygun olursa o tarihler, bu arada yine ben yine sorular tahmin ediceginiz üzeere:) benim caurrferdan alınma ama ayderde bile işimi gormus bir...

11. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) yazarken farkedilmiyor ama yolladıktan sonra farkettim ne cok yazmısım, halada devam ediyorum neyse susayım burda bu konuda, zerrin hanım size birşey sorucaktım yine, hafta sonu belki arkadasımla gelmeyi dusunuoruz ama...
  12. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) ömer bey merhaba, ben bu sene snowboard malzemesi almak için nerdeyse ankarada bütün spxleri ve intersportları dolastım, kabaca bilgi verebilirim belki size yardımcı olabilir; oncelikle sunu soyleyim ben bugune kadar trekking...

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) yine ben bir sorum daha olacak, tozluklari bende farketmistim hepinizdede var, dogalini bilmiyorumki tozlugun yapayi nasıl oluyor? fark nedir?? birde decathlondaki trekkingle ilgili malzemeler nasıl sizce?? birde nacizane...
  14. cumburlop

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? burak kadir süpersiniz, hayatımda ,imrendigim iki tür insan var sadece birisi yetenegiyle para kazananlar (sanatcı,sporcu), digeride sizin gibi farklı yoldan gitmeye erken yasta baslıyanlar... dikkatinizi elden bırakmayın ve ailelenizde süper...
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) zerrin hanım üyeligim yeni oldugu icin msj atamıyorum size, arkadaslar kusura bakmasın gereksiz yere baslıgı mesgul ediyorum ama, tekrar teşekkür ederim

16. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) tamamdır bu bir söz olmasın ama gelecek hafta ankarada olursam, buyuk ihtimal sizlerle olucam o zaman, beypazarının reklamı cok yapılsada bence en güzel yeri o vadi :) gidilen yerde güzelmiş hem gelecek hafta
  17. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) olabilir ama aslında ben o sorunlu linki gelecek haftanın programı sanmıstım lakin degilmis, peki gelecek haftanın programı nerde? ankarada olursam tamamdır buyuk ihtimal gelicek hafta sizlerleyim, hatta bir arkadasımla...
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) tamamdır , çok teşekkür ediyorum ve sizleri takip etmeye devam ediyorum :)

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) zerrin hanım merhaba yeniden, gelecek hafta programdan bahsetmissiniz ama o linki tıkladım silindi dedi,sanırım dediginiz düzeltme olmadı dimi daha. birde hepiniz sanki techizatlı gibi gorunuorsunuz fotolardan, baton gereklimi...
  20. cumburlop

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) zerrin hanım cok tesekkur ederim ilginiz için, tabiki bundan sonraki organizasyonlarınızda sizlerleyim, birde birşey danışacagım benim almak istedigim rumuz aslında cumburloptu sonradan farkettim yanlıs yazdıgımı bunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri