Arama sonuçlarınız

1. YOL

Karavanist İstanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 2-13 Nisan 2021

TÜYAP Yönetiminden Açıklama TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak 3-11 Nisan 2021 tarihleri arasında planladığımız Karavanİst Fuarı'mızı sektörden gelen yoğun talep nedeniyle 2-11 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştireceğimizi bildirmek isteriz.

2. YOL

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Birde bu konu var, belirtmeyi unutmuşum :) Çok teşekkürler...
  3. YOL

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Hocam merhaba, Daha önce bir kaç yerde daha yazdım ama denk gelmemiş olabilirsiniz. Sizin için yeri gelmişken tekrar yazayım çünkü çok yanlış bilinen gerçekler yüzünden sürekli itham ediliyoruz :smiley: Bu forum ticari ve profesyonel bir oluşum değildir. 2000 yılında kurduğum, şu anki son...

4. YOL

Karavanist İstanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 2-13 Nisan 2021

Karavanist İstanbul Karavan ve Ekipmanları Fuarı bu sene 2-13 Nisan tarihleri arasında, kovid-19 önlemleri alınarak Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Toplam 10.000m2 alanıyla 12. ve 14. salonlarda gerçekleşecek fuar için şimdiden ücretsiz davetiyelerinizi alın :smiley: Katılımcı...
  5. YOL

Kiralık Karavan İhtiyacı

Arkadaşlar merhaba, Yeni başlayacağımız bir dizi çekimi için en az 30 adet alkovenli veya yüksek tavan karavana ihtiyacımız var. Şubat - Haziran arası herhangi bir dönemde karavanını en az 30 gün kiralayabilecek arkadaşlar özel mesajla iletişime geçerlerse çok sevinirim. Kiralama öncesi...

6. YOL

İkinci El Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Silinen mesajlar geri alınmıştır. Böyle emek hırsızları yüzünden mesajları yazıldıktan 8 saat sonra düzenlemeye otomatik kapattık maalesef...

7. YOL

Kar Amacı Gütmeyen Fotoğrafçılık Haber Sitesi

İçeriği "bizlerle" alakalı olduğu sürece hiç sıkıntı yok ;)
  8. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Eskiden web sitelerinin mobil görünümlerinde çok ciddi sorunlar vardı. Hatta çoğu site mobilde kullanılamıyordu bile. Günümüzde neredeyse tüm siteler mobil uyumlu. Çok yakın bir gelecekte uygulamaların yerini tam mobil uyumlu web siteleri alacak. Çok şükür Gezenbilir forumun mobil tasarımını...
  9. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Sorunun çözüldüğüne sevindim :)

10. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Nasıl bir hata olduğunu anlamamız için ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?

11. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Beğenmenize sevindim Süleyman Bey. Uygulamadan eksiği yok fazlası var :)
  12. YOL

Türkiyenin Adama Tövbe Ettirecek Yolları.

Baltaş Geçidi'nden 2014 ağustosunda İZ TV - Trans Karadeniz Belgeseli çekimleri için geçmiştik. Ekipte biri yapılı biri standart 2 Isuzu D-Max, bir de Disco2 vardı. D-Max'in altını yükseltmek ve büyük lastik takabilmek için tekerleğin dönüş çapı daraltılmıştı. Her bir virajı kısaltılmış...

13. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Ne demek, ben teşekkür ederim.
  14. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Play Store uygulaması değil aslında. Google'ın mobil kullanıcılar web sitelerini daha kolay, daha hızlı gezerken daha az data tüketmelerini sağlamak için geliştirdiği yeni bir sistem. PWA (Progressive Web Apps / İleri Web Uygulaması) deniliyor. Google için çok yakında tüm internet sitelerinin bu...
  15. YOL

Mesaj Yazmaya Kapatılmış Konu

Merhaba, Konu mesaj yazmaya kapatılsa da mesajlar beğenilebilir.

16. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Merhaba, Daha önce de yazdığım gibi konunun bizimle ilgisi yok maalesef. Tapatalk nisan ayından beri güncelleme yayınlamıyor. Kendi sitelerinden de kontrol edebilirsiniz; xenForo - Download and Install | Tapatalk Bizim forum yazılımımız nisandan bu yana 2 kere köklü, çok defa da küçük...
  17. YOL

Tapatalk Dan Giriş

Merhaba, Forumun tasarımını tam mobil uyumlu hale getirdik. Artık cep telefonu tarayıcınızdan giriş yaptığınızda uygulama çalıştırır gibi tüm site özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca forumun yeni tasarımı PWA web formatına uygun tasarlandı. Android telefonunuzdan foruma girdiğinizde...
  18. YOL

Yeni Pencere Sorunu...

Site düzenlenirken kodlamada ufak bir hata olmuş, düzeltilmiştir.

19. YOL

İstanbul Civarı Şelale Olan Kamp Alanı?

Gebze Ballıkayalar var ama seneler oldu gitmeyeli, şelalede son durum nedir bilemiyorum.
  20. YOL

Siyah Arkaplan Sorunu

Hocam hazır tema kullanmayıp kendi temamızı tasarlatıyoruz ve sitenin tasarımı özgün renklerimiz olan antrasit ve turuncu üzerine hazırlandı. Sayfalarda görünen her şey bu renklere göre optimize edildiği için açık renkli bir tema hazırlatmamız demek, tüm site için her şeyin yeniden tasarlanması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri