Arama sonuçlarınız

1. drares

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Koray bey yaptığınız karavanla her türlü övgüyü hak ediyorsunuz, inanın sizin gibi becerikli insanları kıskanıyorum :) Bana göre karavanınızda 1 eksik var, gazlı fırın. Kesinlikle uzun gezilerde işe yarayan bir donanım. Bir de keşke buzdolabınız daha büyük hacimde olsaydı. Delikanlı büyüdükçe...

2. drares

Ducato 17m3 Araç Uzatma?

Merhaba, Niçin böyle bir uzatma gereği hissettiniz? Ducato 17 m3 panelvan 630 cm uzunluğuyla zaten yeterince uzun. Vw kalifornia, hem kısa hem de dar olduğu için boylamasına yatak yerleştirme adına böyle bir uygulamaya gidilmiştir. Ama Ducato 2 m. eniyle enlemesine yatak yerleştirmeye izin...
  3. drares

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bizim plannımız tutmadı, ancak Cumartesi sabahı çıkabiliyoruz. O kadar yolu Cumartesi git, Pazar dön pek mantıklı değil. Sizlere iyi eğlenceler, keyifli kamplar diliyoruz :)

4. drares

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Merhaba, çok güzel bir gezi yapmışsınız. Kampçılıkta çadırın önemli bir alternatif olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattınız. Sadece yağmurlu bir günde sıkıntı yaşamanız, "çadırları iklim koşullarına uygun değil miydi?" sorusunu aklıma getirdi. Avrupa ülkelerinde kampingler yeterli olanaklara...
  5. drares

Mersin Gilindire Mağarası

Mağaranın varlığından benim de haberim yoktu. Özellikle dipteki aynalı göl çok etkileyici. Paylaşım için teşekkürler

6. drares

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Biz de orada olmayı arzu ediyoruz Ancak çadırda bir misafirimiz olamaz mı?

7. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Gezi bilgilendirme notlarınız da gezinin kendisi kadar değerli. Bunlar için çok ciddi emek harcadığınızı biliyorum. Elinize sağlık, teşekkür ediyorum :)
  8. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin abi merhaba, güzel bir gezi daha bitmiş. Ne güzel, sağlıkla, mutlulukla, anılarla yüklü bir çift yürek olarak eve dönmüşsünüz :) Bizler döviz kurunun kurbanı olarak bundan sonra Kapıkule'den öteye biraz zor çıkarız. Tl kazanıp € olarak harcamak çok acı... "Buraya mutlaka dürbünle gelmek...
  9. drares

Portekiz Sahil Kesimi Gezimiz 2018

Merhaba Erdem bey, öncelikle camperiniz hayırlı olsun, iyi gezilerde mutlulukla kullanın. Portekiz'i bize güzel özetlemişsiniz. Gezinizin devamında da bu bilgileri bizimle paylaşmanızı diliyorum. Siz genç insanların gezi deneyimleri, bizim gibi daha yaşlılara farklı ilhamlar verebiliyor :)

10. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Oslo’da da benzeri bir müze/köy var, Norsk Folkemuseum. Kendinizi bir anda ortaçağda buluyorsunuz. Sanki bir film setinde gibi :) Forside - Norsk Folkemuseum

11. drares

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Merhaba yeni aracınız hayırlı olsun. Hayallerinize kavuşmanızı dilerim. Öncelikle ilk tavsiyem acele davranmayın! Unutmayın ki yaptığınız iş her adımda bir sonrasını önemli ölçüde etkileyecektir. Kullanacağınız malzemenin kaliteli olmasına önem gösterin. Elinizde bir planınızın olması lazım. bu...
  12. drares

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

İyi tatiller :)

13. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Çok güzel bir coğrafya, doya doya gezip, tadını çıkarın :) Biz bir kaç aydır değişik nedenlerle yerimizden kıpırdayamadık. Neyse ki 15 Eylül'den sonra eski harekeliliğimize kavuşacağız. Sayenizde gezdiğimiz yerler bize o zor günlerde destek oldu. Teşekkürler, iyi ki varsınız :)
  14. drares

Merhaba, karavan imalatında sona gelmişsin, eline sağlık. Maliyet tablona bakıyorum da, imalat için uçuk paralar isteyen üreticilere sinir oluyorum. Yukarıdaki maliyete %100 eklesen yine uygun rakamlar çıkıyor. İmalatçılarınsa rakamları dudak uçuklatıyor ):
  15. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Güneş panelini suyla yıkamaya çekiniyorum, Aydın'ın sıcağında soğuk su deyince çatlatır mı acaba? Ama akşam ya da sabah serinliğinde temizlemekte fayda var. Menü güzel olmuş, taze tutulmuş balık (sanırım turna balığı)+ yaban mersini tatlısı ve......(salata ve içecek kısmını bilerek boş bıraktım...

16. drares

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Takipteyim, Kolay gelsin :)
  17. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Peki siz güneş panellerini sıkça temizliyor musunuz? Ben arada sırada temizliyorum. Ama su ve kimyasal madde kullanmadan. Sadece bir fırça ile tozunu alıyorum :)
  18. drares

İmalat bitti mi?

19. drares

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

İtalya'ya yaptığınız güzel gezinizi sonuna dek sabırla bizimle paylaştınız. Biz de her noktasını sizinle ve heyecanla gezdik. Daha sonra gideceklere rehber niteliğindeki bu gezi yazınız için size sonsuz teşekkür ediyorum. Elinize ve emeğinize sağlık :smiley:
  20. drares

Isveç 2018 Gezimiz

Kanolar da uzun süredir gönlümden geçiyor. 25 Mayıs'ta Oslo'ya 3 günlük kaçamak bir gezi yaptık. Hem Oslo'yu gezmiş, hem de eşimin yeğenini orada ziyaret etmiş olduk. Birlikte çevredeki bir göle gittiğimizde bolca kano gördük. Yeğenimiz kano kullanmak için bir kursa gittiğini, bir sınava...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri