Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor

Ynt: Satılık - 1998 LR Discovery MPI Komple Motor yanlış anlamayın ama bu konularda fazla bilgim yok benim 2.5 benzinli defender çok yakıyor dediğiniz morot beim araca takılabilirmi takılırsa yakıt ve çekiş artı ruhsat işlemleri vs nasıl olur teşekkürler

2. itfaiyeci

Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

Ynt: Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı. şu mikser hakkında biraz bilgi verebilirmisinz acaba resimde olursa sevinirim......benim 2.5 defender 22,23 lt gaz yakıyor 100 km de bu da 450- 500 krş yapar acaba daha düşürmenin yolu var mı
  3. itfaiyeci

Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum

Ynt: Land Rover Defender Almayı Düşünüyorum http://www.sahibinden.com/index.php?a= 20054275 düşünürseniz araçım orjinal dir

4. itfaiyeci

Ambulans Tipi Land Rover Defender 110 Binek Olur mu?

Ynt: Ambulans Tipi Land Rover Defender 110 Binek Olur mu? teşekkürler 2.5 benzinli nin ki araç ayrıca lpg li daha az yakması için siz neler tavsiye edersiniz ........acaba daha modern benzinli motorlarla değişim olabilir mi artık teknploji ileride madem dizele çeviremiyoruz o zaman daha az...
  5. itfaiyeci

Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım!

Ynt: Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım! benim araca keçi tırnağı denilen özka marka birmodel taktım 210 tl gibi bir fiat almıştım araya adam sokarak tanesini 175 civarı 175*4=700 e işi bitirmiştim 10 haziran 2009 da şambrelli lastikler

6. itfaiyeci

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden evet ama mesela ortalama derki usta ben bir defender ı boya olarak mesela 300 veya 1500 ne bilim 3500 tl le boyarım kaporta işine karışmam gibi ortalama bir fiat alabilirseniz sevinirim teşekkürler

7. itfaiyeci

Defender Renk Kartelası

Ynt: Defender Renk Kartelası teşekkür ederim asıl il dışı yani adapazarı ve bursa yı merak ediyorum veya kocaeli oralarda daha hesaplı olur diye düşğnüyorum
  8. itfaiyeci

Ambulans Tipi Land Rover Defender 110 Binek Olur mu?

Ynt: Ambulans Tipi Land Rover Defender 110 Binek Olur mu? nejat bey v8 in yakıtı hakkında neler söyleyebilirsiniz acaba benim 2,5 benzinli biraz fazla yakıyor gibi gazda bile 400 krş u buluyor
  9. itfaiyeci

Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım!

Ynt: Defender 110 İçin Lastik Konusunda Yardım! valla ben 250 dodge lastiği taktım 10 numara çok memnunum fiatlarda gayet uygun yalnız defender lastiği deme doç lastiği diye aylacaksın

10. itfaiyeci

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden acaba bir fiat alabilirmiyim bizim aracı sadece dış boya maliyeti ne kadar olur ( önemsiz ufak tefek kaporta işleri de var )

11. itfaiyeci

Defender Parça

Ynt: Defender Parça sirkecide erkan oto var ben tüm parçaları oradan alıyorum ve çok uygun mesela en son silecek kolunu değiştirdim 20 tl sıfır otokarın orjinal oarçaları fiatlar gayet uygun dikiz aynaları 20 , far komple 25 vb....
  12. itfaiyeci

Defender Renk Kartelası

Ynt: Defender Renk Kartelası arkadaşlar kusura bakmayın benim düldülü boyatmak istiyorumda en hesaplı nerede yaptırabiliriz acaba.istanbul civarı adapazarında ucuz yapılıyor diye duymuştum sadece dış boya yaptıracağım acaba fiat bilgisi olan var mı teşekkürler malum memur uz

13. itfaiyeci

İstanbul Civarında Land Gezileri Düzenleyen Yok mu?

Ynt: İstanbul Civarında Land Gezileri Düzenleyen Yok mu? MESELE OLAY BİTTİKDEN SONRA HABERİMİZ OLUYOR MESELA İSTANBUL İÇİN YAKIN ÇEVREYE HAFTA SONLARI BULUŞULUP GEZİLER OLABİLİR BELGRAT BEYKOZ SARIYER KİLYOS VB....... MESELA HER ÇUMARTESİ SABAH BELGRATTA TOPLANILABİLİR
  14. itfaiyeci

İstanbul Hala Uyuyor mu.?

Ynt: İstanbul Hala Uyuyor mu.? SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ HER HAFTA SONU BİR YERLERDE BULUŞSAK MÜKEMMEL OLUR
  15. itfaiyeci

İstanbul Hala Uyuyor mu.?

arkadaşlar hafta sonları kim neler yapıyor tam zamanı yokmu bişeyler

16. itfaiyeci

02 Ocak 2010- Yılın ilk gezisini İstanbulda yapalım mı?

Ynt: 02 Ocak 2010- Yılın ilk gezisini İstanbulda yapalım mı? galiba kimse gelmedi bende evde oturmak istemiyoırum ama etrfta kimsecikler yok....
  17. itfaiyeci

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" teşekkürler
  18. itfaiyeci

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" acaba şimdi istanbuldan yola çıkıp gitsek parekende araçlardan beğenip hemen alabiliyoruz mu saygılar

19. itfaiyeci

Defender Kullanan Arkadaşlar Kemerburgaz'da Buluşalım 7 Şubat 2010

defendercı arkadaşlar İSTANBUL grubu tanışalım artık
  20. itfaiyeci

İstanbul Civarında Land Gezileri Düzenleyen Yok mu?

arkadaşlar bir türlü bulamadım tam zamanı istanbul civarında kemer,alibeyköy ,beykoz bişeyşer yapalım tek başıma geçen gittim ama korkakrak Allah göstermesin bi yolda kalsak naneyi yedik diğer bölümlerede baktım bir icraat yok yoksa ben mi bulamıyorum.arabamı satmadan bir kaç gezi yapmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri