Arama sonuçlarınız

1. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bekir bey Yatak kısmındaki dolaplardan yapacağım.(önceki sayfalarımda resimleri var.) İlginize teşekkür ederim. Çok teşekür ederim.Sizede kolay gelsin. Levent ustam sağol sizlerden de güç kuvvet alıyorum.Sevgiler. Haşmet Doktorum...

2. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Görsellere devam.
  3. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bügün Komşum Nazmi çok güzel hamsi partisi verdi,ağzınıza sağlık. Çok sıkı çalışıyorum bugünler. Bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz,dostlarım.

4. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bülent çok teşekkür ederim.
  5. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Çok teşekkür ederim. Sağol Levent ustam . Haşmet Doktorum ne zaman başlıyoruz görsellere kolay gelsin.Selamlar.

6. zaloğlu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent , usta dediğin çırağına iyi örnek olanıdır.Eline sağlık. Sağlıklı,mutlu günlerde kullanman dileğimdir. Bana çok güzel örnekler sunuyorsun.Bülen te selamlar.

7. zaloğlu

Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları Şu an bu düşünceyide not ettim karar aşamasında görüşürsün .Çok teşekkür ederim,Sayın yöneticim. Çok yaşasın Gezenbilir.
  8. zaloğlu

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları Evet araştrıyorum.120*60 -90*60 iki cama ihtiyacım var.Teşekkür ederim ilgine.
  9. zaloğlu

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları Atilla çok sağol soracağım.Teşekkür ederim,imdadıma hızır gibi yetişiyorsun.

10. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Çok teşekkür ederim,Levent bey Zevkle çalışınca her şey güzel oluyor,teşekkür ederim Yücel bey Darısı başına Yusuf Ustam teşekkür ederim.

11. zaloğlu

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları Ucuzluktan com.Adresindeki karavan camı ile ilgili bilgisi olan varmı?Kadıköyde adresinde görme imkanı olan arkadaşımız olurmu?Teşekkür ederim.
  12. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Bana iş yerini açan komşum Nazmi' ye çok teşekkür ederim.

13. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Sitelerden 15mm kayın kontra Dolaplar,Tezgah ve oturma yeri olarak kestirildi. Rıfat herzamanki gibi yardımlarını esirgemedi ,sağolsun. Işık sızmasın diye çok uğraşdıgım,parçayı yeniden yaptığım çok oluyor. İlkel aletlerle çalışmak...
  14. zaloğlu

Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ? Levent ustam teşekkür ederim,sağol.
  15. zaloğlu

2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz.

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz. Levent bey çok güzel bir uygulama teşekkür ederiz.

16. zaloğlu

Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Kemal bey 100 amper jel star akü 375yt. Kolay gelsin.
  17. zaloğlu

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey su deposunuda montaj yapabileceğiz , hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  18. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Çaylar demli buyrun beraber içelim Halil bey, Kemal bey iyi akşamlar. Sağol Atilla Ustam.

19. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Atilla bizi tamircide yapacak. Sabah ilk işim kapıya bakmak oldu?Tabiki teşhis doğru çalışmıyor. Atillanın ip ucu yukarıda kalması ve inceleme Teşhis kondu bir puntayla iş çözüldü. Teşekkürler Atilla ustam.
  20. zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Yusuf sen de inşallah karavanına kavuşursun.İyi güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Ne zaman seninle ve Yılmazla gezgin bir tatil yapabilirsem ozaman çok mutlu olacağım. Sağlıklı ve mutlu kal.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri